Şahsen benim kadında " düşman " olduğum şey kadının cinsiyeti değildir. Benim düşman olduğum şey, onun okumaması, düşünmemesi, üretmemesi, hep hazıra konmak istemesi, anasının babasının evinde buluğu konforu hayatındaki adamdan fazlasıyla istemesi, bir cacık olmadığı halde kendisini dünyanın merkezine koyması, elinden hiç bir şey gelmediği halde iş yapan adamı beğenmemesi ve hiç vermeden sürekli istemesi, istediği şey olmadığı zaman da terör estirmesi.
Sorumlukluk bilinci olmayan biriyle asla ve asla evlenilmez. Çok rastladım şimdiye kadar çevremde kadın çalışıyo adam evde yatıyo. Halbuki çalışsa çok da güzel mesleği var ama işte sorumluluk bilinci olmayınca sevmişsin, iyi bir adanmmış/kadın mış, cok merhametliymis hepsi çöp. Aynı şey kadın için de geçerli. Adam çalışıyo dişini tırnağa takıp, bi geliyo yemek yok evde düzen yok aksama kadar gezmiş , yatmış.
Kadın kadinlığının sorumlulugunu bilmediği taktirde, erkek erkekliginin sorumluluğunu bilmediği taktirde çoğu şey anlamını yitiriyo.
Gözü sürekli dışarda olan, kazadığı parayı eşini geçtim çocuklarına koklatmayan, ama karı kızla yemeyi uygun gören, sürekli sinirle eşi ve çocukları üzerinde baskı kurmaya çalışan adamla kesinlikle evlenilmez. Tanıdığım böyle biri var da ondan bu kadar tepkili yazıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Ne istediğini bilmeyen, hep kendisi ne derse o olsun diyen, bencil mi bencil, paragöz ve açgözlü, cimri mi cimri, pısırık, mız mız ve pinokyo biri ile evlenilmez...
Gercek erkek, erkek dediğini bunlar negatif şeyleri tam tersine olmalı, ustelik te kendi aile bakmali ve de iki taraftan ebeveyn dahil, ve eşine her zaman seks yapmalı yanliz izin verse
Erkekler ne diyorlar
Paraci kadin, aldadma , egoist, ... coğu şeyleri var çok uzun surer
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek yapar kadın yapamaz diyen. Küçük veya genç kızlara yan gözle bakan çok tehlikeli tipler bunlar bunların hepsi aldatılır şiddete uğrarsınız. Birde 30 yaş sonra kadını yaşlanmış diyen bakire olmayanı boşanmışı kolay elde edeceğinini sanan ahlak bekçiliği yapan zavalı ezik pz… tiplerden ışık hızıyla uzaklaşın yoksa pişman olacaksınız. Babalık görevini bilen sadık olan kucaktan kucağa geçmemiş ve namusu bacak arasında görmeyen insan erkekle evlenin mağarada yaşayan erkekle değil ulan kendilerini 30 yaş üstünde genç delikanlı sanıyorlar şizifronler
-Düşüncesiz -Merhametsiz -Dinsiz -Vicdansız -Gamsız -Umursamaz -Yaşlı (zihni ve ruhu hayattan vazgeçmiş kişilere derim mesela 20 yaşında biri de yaşlı olabilir 10 yaşında çocuk da) -Sadakatsiz -Kumarbaz -Uslanmaz -Terbiyesiz -Anlayışsız -Meraksız* -Bilgisiz* -İlgisiz -Fikirsiz*
* koyduklarım kesinlikle katlanamadığım özellikler. Bu tarz kişiler benden uzak olsun mümkünse 🌑
Para kölesi olanlarla, duygusuz sevgi namına bi şeyi olmayanla, şiddet bağımlısıyla, alkolikle, ana baba kuzusuyla, eski sevgilisine hala aşık olanla, çocuk bebek sevmeyen nefret edenle, pasaklıyla, sürekli bağıran sövüp sayanla, hiçbir şeyden memnun olmayanla
Bencil.. miy mıy.. Ne istediğini bilmeyen.. iki lafı bir araya getiremeyen... ve seni acaba ne hissediyor diye ikilemde bırakan kişiler ile hayat geçmez.. Ne istediğini bilmeli. Net olmalı insan...
Edep Saygı İffet Sahibi Olmayan Yalan Söyleyen Gıybet Yapan Kendi İlişkisinden Cok Başkalarının İlişkisini Düşünüp Eleştiren Tutumsuz Bencil Hiç Bişeyden Memnun Olmayan Ağzı Bozuk İnançsız Cahilde Olmasın Laf Anlatmak Zor Olur En İyisi Hiç Evlenmemek Zaman Kötü Zaten.
CHP zihniyetli özgürlük medeniyet i fuhuş sanan güven yoksa ben yokum diyen elime degmedi kutsal bakireyim bildigğn kızlardan degilim diyen kadın lar ile
Surekli kadinlari asagilayan bir tayfa var.2 dir denk geldim. Kendileri atomu parcalamislar sanki gelip saci uzun akli kisa yok kizsin sen canım bilmem ne muhabbetleri goruyorum. Bakkala yollasan yogurt al dersin peynir alcak mallikta erkekler gelip burada ego tasliyor. bu tiplere sumuk surmem
Çok uzun. Kısaca konuşamadığın insanla evlenilmez. Uzun uzun muhabbet edemeyeceğin insanlarla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bakir olduğum için hanımlar benimle evlenmek istemezler. Ben de bakir olduğum için beni aşağılayan kadınlarla asla evlenmem. Onlar mutlu bem mutlu herkese mutluluklar.
2 taraf içinde sayıyorum, 1-Kendini beğenmiş, egoist 2-Kendinden başkasını düşünmeyen 3-Sadece para peşinde olan (gözü paradan başka bir şey görmeyen) 4-Alkolik olandan
zayıf kılıbık hanımcı pısırık korkak güçsüz erkekle evlenilmez, parasına çökmek dışında da kimse evlenmiyor zaten. erkek güçlüyse kadını istediği şekle kıvama getirir o yüzden daha ucu açık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dinsiz dinini bilmeyen hayvan sevmeyen ahlaksız saygısız bencil egoist biriyle evlenilmez
herşeyi senden bekleyen ne olsa o erkek hesabı o eder diyenden. evlenince ya zaten benim kocam çalışıyor ne gerek var diyenden. devir böyle tek maaşla anca çadırda kalırsın