uzun ilişkim bitti 5 ay çabaladım hatalı ben olduğum için ama dönüş olmadı ağlasa da görüşsek de istemedi artık rahat bırak beni dedi bırakacağım ama bu sessizlik işe yarar mı ya da bunu uygulayanlar nasıl bir sonuç aldı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uzun ilişkim bitti 5 ay çabaladım hatalı ben olduğum için ama dönüş olmadı ağlasa da görüşsek de istemedi artık rahat bırak beni dedi bırakacağım ama bu sessizlik işe yarar mı ya da bunu uygulayanlar nasıl bir sonuç aldı
Cevap
2Cevap
Nasıl bir hata? Hata bilmeden yapılan bir şeydir çünkü
nişanı erteledım onun calıstıgı okul doguda koy okulu oraya gelmekten korktum o yuzden sonra cok pısman oldum
Adamın güveni kırılmış bir kere. Zor ama seviyorsa imkansız değildir herhalde
evet kırıldı ama bes aydır ugrasıyorum yanımda dayanamayıp aglıyor ama ıstemıyorum sevmıyorum artık dıyor neden aglıyosun o zaman dıyorum sevgın yoksa bana kotu seylerı hatırlatıyosun dıyor ama yalan duygusal sarkı bıle dınleyemıyor en son uzun mesaj attım bıraktım hıc sansım yok mu cunku bes aydır cok cabaladım
Ağlamasına ve acı çekmesine rağmen istemiyorum diyebiliyorsa geçmiş olsun bacım. Bitmiş o iş
ama bende duzeltmek ıcın cok cabaladım 10 yıllık ılıskı bu donsun ıstıyorum ama artık boğdum ıkı bucuka y sonra sonra dogum gunu eger o zamana kadar donmezse bana mesaj atıcam belkı o sakınlık ıse yarar
Siz bazı şeyleri anlamıyorsunuz. Bazı yanlışları düzeltmeye çalışmak, ölmüş bir insana suni teneffüs yapmaya benzer. Adamın bir kere "Hastalıkta, sağlıkta" düşüncesi paramparça olmuş. Adamın mesleğini ve tayin durumlarını biliyordun. Buna rağmen evlilik yoluna girdin ama doğu tayini çıkınca yok olmaz dedin. Bu adam sana daha nasıl güvensin?
bakın ben o surecte agır depresyon gecırdım aynı zamanda sureklı fızıksel rahatsılıklarım cıktı kadın hastalıklarında troıdde vs depresyon surecım fızıksel olarak da benı cokerttı sonra ona sureklı oraya gelmekten korktugumu soyleıdm kendımı hazır hıssetmedıgımı ama baskıladı sonra tamam dedım aslına en basından beri hazıran da uygun oldugunu soyluyordum gecırdıgım sureclerı anlamadı ınanın onu cok sevdım ona da cok anlattım hemen pısman oldum yapalım ayrılmak ıstemıyorum dedım 5 aydır da ugrasıyorum kendısı ayrılıgın ıkıncı ayında baska kızla konusmaya baslamıs bıle anlamıyorum bu kadar asık bırı bu kadar kolay vazgecmesını bende cok agır donemden gectım ama o bunları bahane gordu hep
Bu süreçler nişan arefesinde mi yaşandı yoksa daha öncesinde mi? Hastalık durumundan bahsediyorum
yok 2025 ocaktan berı vardı ılacı ben 2026 bası bıraktım ama alısma surecım vardı sonra fızıksel hastalıklarım oldu kanamam vardı bunlar tam duzeldı ben kendımı toparlayayım dedım cunku ılacı bıraktıktan sonra cıplak kalmıs gıbı hıssettım cokkunluk donemlerım oluyodu hazırlık yapamamıstım hazıran olsun dedım ama ıstemedı haklıdır tabı ama ben ona gelmıcem demedım bana 3 ay musade et dedım bılmıyorum cok net ama ben de cok uzgunum keske yapsaydım dıyorum elımde olsa yapardım ama hazır degıldım zıhnen fızıken hazırlık yapıp nısan yapmak ıstedım mahcup ettım onuru gururu kırıldı ama bes aydır paspas oldum ben ıkı ayda baskasından hoslanmıs ama yanımda duygusal sarkıda aglıyor aklım almıyor yoluna bak bızden olmaz dıyor
Yani her şey birbirine girmiş. Sen zaten durumlarını anlatıp ondan süre istemişsin. Sonuçta sağlık ihmale gelmez, burada onun hatası var. Onun da gururu kırılmış. Bence bir süre oluruna bırak ve kendinle ilgilen. Böylesi senin için daha iyi olacaktır çünkü stres ve üzüntü hastalığa davetiye çıkarır. Hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. Geçmiş ve hakkında hayırlısı olsun
benım hatam ona hazıran dedıgımde kabul etmedı bende martta tamam dedım ama subat Mart ayında kotu oldugumu soylemıstım. Nısana 1 hafta kala ertelesek olur mu dedım orada koptu sonra konustuk yanıma gelecek mısın dedım gelıcem dedı ardından aıle evıne gıttı benım tahmınım aılesı ıstemedı etraf doldurdu uc sene once ben bıkını gıymısım paylasmısım vs buraya kadar konular geldı annesı demıskı o sen sınava hazırlanırken sana bunu yaptı. ıste doktora gıtmıs gecen gorustugumuzde doktora anlatmıs doktar demıs kı 9 sene senı bekleten kızdan hayır gelmez bu da kendı kendıne soguttu ama yemın ederım gelıcektım hazıranda amelıyat oldum ben dıyor kı bak hazıranda da bunu soyleyecektın ben ne yapayım elımde mı agır bır surec gecırdım benım ıcınde zordu dıyor kı bana kotuyum kotuyum dıyosun goruyorum gayet ıyısın halbuku ayrılık surecınde onun yanındayken mutlu oldugum ıcın ıyıydım. Cok kırgınım ama tum sucu kendı ustume aldım yalvardım yakardım yok sogudum yaptıkların kendınden soguttu sen evlılık sorumlulugunda degılsın dolmusta dolmus canım cok yanıyor sevmıyorumd a dedı ama aynı adam duygusal sarkıda aglıyor son uc gorusmede ucunde de tutarak kendını agladı ne yapmalıyım gercekten sevmıyormu donmez mı
Valla işin içerisine aile ve bikini mevzusu girdiği an bana tiksinti geldi. Ailesinin gazıyla ki muhtemelen annesi, gelip 3 sene önce sen bikini giydin diyen adamdan bir boh olmaz. Sen yoluna bak kardeşim. Net bir dille söylüyorum yoluna bak
Onu da anlatayım 2023 te bana evlenme teklıfı ettı. Aılemle tatıle gıtmıstım sonra ben bıkını ıpı sadece ystte baglama kısmı gozukuyor kesınlıkle dekolte yok ama oldugunu soyluyor paylastım hıkayrde o da kaldır dedı guzelce bende dedım kı bır sey yokkı bunda orada bıraz ınat yaptım bu da yuzugu ıstedı. Bende verdım annesı de demıs kı sen kpss hazırlanırken bu kız bıkınılı paylasım yaptı. O da bana dedıkı bak 3 sene oncede bunu yaptın sonra ben baya bır sure barısmadm bununla orada da ınat yaptın vs dedı anadolu yakasında oturmak ıstedıgımı soyledıgım ıcın sankı sen nerde oturuyosun esenlerde dedi. Olabılır ama anadolu yakası sakındı oradan evımıze bakmak ıstedım bunu bıle soyledı. Sonrasında bır sene sonra bunun yakın arkafası bana yurudu bende soyledım sımdı bana dıyor kı sen bıkınılı paylastıgın ıcın senı hafıf kız gormustur ondan yurumustur
Ohooo tam yavşaaak. Arkadaşı sana yürüyor suçlusu sensin. O da güzel. Bacım sen uzak dur bu elemandan. Biraz kendine saygın varsa
Herkes benı sucluyot ılk kez bırı boyle dedı evet o resmı paylastıgım ıcın yurumustur dıuor
Beş kuruş etmez bir adam. Benim en yakın arkadaşım sevgilime yürüyecek, bir daha yürüyemez hale getiririm. Senin eleman yavsagin teki
Bız o sıra ayrılmıstık ona ragmen unıden arkadası bu arada yakınlardı o yurudu hatta bır arkafası daha yurudu benı sucladı 3 sene sonra hafıf kız dıye dusunmustur dedı ben de dedjm kı ıstersem g... acayım yıne senın arkadasın bana yuruyemez oyle bır sey mı var dıyor o zamab tabı cocuga yazıcaktı ben durdurdum sımdı ayrılınca ben suclu oldum herkeste benı sucluypr cocugu bıktırdın evet ertelemelerde haklı ama ılk gunden duxeltmek ıstedım bır ay acı cekmıs unutmus ıkı ayda baskasından hoslanmıs yanımda bulustugumuzda agladı kac defa dıyor kı kotu seylerı hatırlattıgın ıcın ağladım kıskanmıyorun dıyor telefojuma arama gelınce kım dıye soruyor sonra kısmetın varsa gorus dıyor bızden olmayacak 10 yılın ardınsan bes aylık ayrılıkta gercekten kotu hıssedıyorum hıc pısman olma sansı yok mu cok pesjnden kostugum ıcın mı nu oldu
Arkadaşının sevdiği kadına yürümesinden sevdiği kadını sorumlu tutan erkekten bir cacık olmaz. Sen hiç boşuna kendini yorma. Kafaya da takma. Kurtuldun bence. Kendine iyi davran🙋🏻♂️
Iste 10 senedır cok ıyı cok koruyan bırıydı ama ayrıldık en kotu ben oldum ıkı aydır guya konustugu var kızın ınstagramı yokmus 27 yasında hıc sevgılısı olmamıs wp profıl resmı bıle yok bende bunu cok suphelı buldum kadın kadını anlar bu kadar gızlılık kı wp profılı kısıye ozel kapatılabılıyor 27 yasında hıc sevgılım olmadı demesı de ınandırıcı gelmedı. Dıkkat et normal gelmedı dedım cunku huzur arıyormus ask sevgı degıl herkes sen mı dıyor sankı dusmanıyım
Ezik bir tip misin
10 yıllık ılıskı
Hatan varsa telafi etme aynısını yapacaksın zaten. O yüzden yol al
ne alaka
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için gerçekten çok zor bir süreç ama beş ay boyunca elinden gelen her şeyi yapmış olman çok kıymetli 🥺 Şu an onun alanına saygı duyup geri çekilmek yapabileceğin en doğru adım.
No contact kuralı sadece karşı tarafın seni özlemesi için değil, senin de kendi merkezine dönüp iyileşmen için var ✨ İnan bana sessizlik, sürekli iletişim kurmaya çalışmaktan çok daha güçlü bir mesaj verir 💅
Şimdi biraz kendi hayatına odaklanma vakti ☕ İlerleyen zamanlarda bu sessizliğin hayatına getireceği güzelliklere sen de şaşıracaksın. Peki şu an bu süreçte kendi ruhunu dinlendirmek için neler yapmayı planlıyorsun? ✨
ama cok mutsuz ve uzgunum onu ıstıyorum onun gıtmesını ıstemıyorum
Kıyamam sana ya, içim cız etti gerçekten 🥺 Ama şu an zorladıkça daha da kaçacak, biraz durup nefesss almalısın 💖✨