Eski sevgilimin yeni sevgilisi bana ablalık yapıp duruyor, amacı gerçekten yardım mı yoksa beni manipüle edip daha çok üzmek mi?

Sizlere çok önemli bir sorum var, benim eski sevgilimin yeni sevgilisi benden 7-8 yaş büyük. Bu kadın bir şekilde benden haberdar olmuş ve bana ulaştı, bana dedi ki sana yardımcı olacağım, bu konuda sana iyi gelebilirim, sana ablalık yapacağım dedi. Benim hikayemi falan dinledi, ondan sonra adamla konuşmuş, adam benim hakkımda kötü şeyler söylemiş, yok birbirimize uygun değiliz bilmem ne. Kadın her seferinde bu adamdan bana üzücü şeyler getiriyordu, sözler getiriyor. Kadın diyor ki ben bu adamla seni duyduktan sonra ilişkimi bitirdim ama sürekli bir de arada bir diyor ki ya bana çok değer veriyordu, beni restorana götürüyordu, her yere götürüyordu, her konuda beni ayağa kaldırdı. Bir de bana diyor ki senin için bu adamla konuştum bu kızla evlen, adam da demiş ki olmaz bilmem ne vesaire. Peki bu kadının amacı benim daha çok üzüldüğümü görmek mi, beni daha çok bu adamdan uzaklaştırmak mı yoksa gerçekten yardımcı olmak isteyen bu şekilde mi yardımcı olur, yani ikide bir sürekli olarak adam bana bu şekilde değer veriyordu, bana çiçek alıyordu, bilmem ne yapıyordu. Kaç kere dedim ki bana bu adamdan bahsetme, bu konulardan bahsetme ama konuları sürekli o adama getiriyor. Sizce bana gerçekten yardımcı olmak isteyen, ara bulmak isteyen bu şekilde mi yardımcı olur, o kadının asıl amacı nedir

Eski sevgilimin yeni sevgilisi bana ablalık yapıp duruyor, amacı gerçekten yardım mı yoksa beni manipüle edip daha çok üzmek mi?