- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden koşmuş işte istememişsin gidip başkasını bulmuş, O da bir insan ve birilerini sevicek eğer ilişki içinde sana bir haksızlık yaptıysa böyle hırslanman normal ama sebepsiz yere ayrıldıysan hiç normal değil kötülük yağmış olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım boş yere olduğunu düşünüyor. Ama bence haklıyım. İstediğim şeyi yapmadı diye ayrıldım. (Tabikide zor bir şey istemedim.)
- +1 yıl
İstediğin şeyi yapmamakta özgür bir şekilde çözerdiniz ayrılık sebebi değil kesinlikle
Soran+1 yılYapmak zorunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen kıskanç ve saplamtili pskolojisi bozuk birisisin hastaneye gidip tedavi ol , neden ayrildin gereksiz yere ve neden başkasyla iliski yasadigi icin mutluluguna engel oluyorsun? Aklinda problem oldugunu dusunuyorum baska aciklamasi olamaz
00 Yorumla
+1 yılSana sert birileri lazım bence. Bildiğin hard yapacak birileri. Kafayı yemişsin mk. La hem ayrılıyorsun hem adamın yoluna taş koyuyorsun. 😂
20 YorumlaSen önce bir tedavi ol bence hayır kimsin ki hem terk edip hem peşinden koşulsun istiyorsun..
22 Yorumla
Soran+1 yılBen kraliçeyim
+1 yılO seni gerçekten umursasın istiyorsan tamamen umarsamaz davranacaksın, sanki o yokmuş, hiç olmamış gibi. Bu dediğim tecrübeyle sabit.
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme ona aşık falan değilim. Sadece yeniden yüz vermem gerekiyor sonra köpek gibi yeniden peşimden koşmaya başlayacak.
+1 yılEden bulur açıkcası. Bunu yaparsan, başka zamanda hayatındaki erkeğe bunu yaparlar. Kaldırabilirim diyorsan devam et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Ne alaka benden sonra sevgilisi olamaz ayrilmasaydiniz olmasaydı ayrıldınız çocuk hayatına devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılbu biraz bencilce geldi bana demek ki ne sen onu olduğu gibi kabul ettin ne de o ayrılığı yediremedi herkes yoluna bence uzatmak çok anlamsız:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seneler geçti aradan
Şimdi sensin aşık olan
Koş bakalım peşimden00 Yorumla
+1 yılSende benim gibisin :)) oyun ben başlatırım ben bitiririm modunda
00 Yorumla
+1 yılTehlike çanları kimin için çalıyor demiş Hemingway’miydi emin değilim
00 Yorumla
+1 yılYani biz halk arasında ka s a r diyoruz ama sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen eski sevgilim evli cocuklu oldugu halde hala bana dönebilme ihtimali var mı diye düşünüyorum çünkü hala seviyorum ben bile senin kadar saplantılı değilim. Bu saplantı maalesef sen ne dersen de.
Bi insan istemedigi birinin hayatını neden bu kadar kurcalasın ki?
Birde boyle yaparak kendini onun ve tanıdıklarının gözünde ezik duruma düşüriyorsun. Sevgili yapabiliyorsan Buna ragmen eskiyi kurcalıyor san demekki onu sevmiyorsun. Takıntı yapmışsın.
Bence böyle.06 Yorumla- +1 yıl
Abi şakamısınız ya? Onun hayatında ki hem cinsinize üzülmüyormusunuz onun ne suçu var böyle saçma s. lak düşünceleriniz var bitmiş gitmiş hala geri dönebilme ihtimali var mı düşünüyorum ne demek? Yazık gerçekten. Allah'ım sizin gibi hemcinslerimi hemcinslerimden korusun benidee. amiinn
Cevap sahibi+1 yılO kendisine bakmadan cocugunla gelip benim 4 yıllık sevdigimi elimden almadan önce düsüncekti
Cevap sahibi+1 yılBenim bisey yaptigim yok zaten.
Adam kendi ulaşmaya çalışıyor bana. Ben tepki vermiyorum. Kendi sehrimi mahallemi terkettim ben o rahat olsun diye. Sosyal medyamı bile gizledim arayarak bulamıyor beni.
Madem istemiş hayrını görsün ne diye bana dönmeye calisiyor? Duruma dedigin gibi bakiyorsan buyur.
Cevap sahibi+1 yılAilecek birbirimize sevgililik konusu yuzunden soğuğuz adam annesini mevlümüze gönderiyor ya ben geldimmi gelmedimmi diye
Herkes aynı değil. Konuya oyle bak bence. Bilinmeyen durumlarıda göz önünde bulundurarak.
bakın arkadaşlar, narsistler tam anlamıyla böyledir 🙂 hayatınıza bir narsist girdiğini bu hareketleri sayesinde öğrenebilirsiniz
16 Yorumla
Soran+1 yılBen narsist miyim? Aslında evet öyleyim.
Soran+1 yılPsikologa gittim. Sende sorun yok dedi.
Soran+1 yılNiye senin yüzüne bakmaz diye mi. Bakarsa da benim yüzümün yapıştırılmış olduğu maske falan takar herhalde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklısın insanın zoruna gidiyo bitsede demi 😞😞😞😞
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir düşünce tarzı... Ergenlikten çıkamamışsın herhalde. Ayrıldıktan sonra herkesin kendi hayatına bakması gayet normal. Senden ayrıldı diye hayatına mi son versin?
00 YorumlaTabiki kötü bişey. Aynısı sana yapılsa ne hissederdin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi kimse çalamaz
Oldu al evinnde koy kafese birde besle hay allım yaa cidden sizin gibiler bu ülkenin IQ derecesinde büyük rol oynuyor :@
00 Yorumlaexten next olmaz demişler boş ver giden gitmiştir iyi de etmiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmayacağım ki. Onun bana yeniden tapmasını sağlayıp sevgilimle tanıştıracağım.
- +1 yıl
Senden kraliçe olmaz ki son kraliçe Elizabeth bile oldu
- +1 yıl
Öldü
Soran+1 yılİngiltere'nin kraliçesi olacağımı kim söyledi? Ben evrenin kraliçesiyim.
- +1 yıl
Seninle tanışmak o zaman benim için şereftir takip eder misin kralice
Cocuk istediginde sende verseydin o zaman. İnsanin surekli basi mi agrir?
03 Yorumla
Soran+1 yılVerdim zaten aslında ilk ben istedim
Soran+1 yılBen ayrıldım zaten sen neyin kafasını yaşıyorsun
Sevmiyorsan peşini bırak ha hayır seviyorum diyorsan niye ayrıldın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin kendinle bayağı ciddi problemlerin var belli, ciddi özgüvensizlikle birlikte aşağılık kompleksi ve narsistik davranışlar. Acilen psikoloğa görünmeni tavsiye ederim
00 YorumlaSiz kafayı mı yediniz salın şu eski sevgilileri de eski konuları da yoluna bak boş ver delirdin mi
00 Yorumla
+1 yılSacmaliktan ibaretsin karsindakine saygin yok boyle devam edersen kimse sana saygi göstermez canım
00 Yorumla
+1 yıltabi ki de kötü bir şey gururun mu yok önüne baksana artık eski eskide kalmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaydaa sen tanrı mısın sana tapıcak ki insanlar tanrılarından bile vazgeçer , sen kimsin ki
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi köyün kraliçesi
Soran+1 yılBen evrenin kraliçesiyim
Cevap sahibi+1 yılYok devenin cü
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte buna kahkaha patlatırım sana mı tapıcakmış :D
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılWake up to reality kanka
- +1 yıl
Hahahhahaısjwosnms
niye göbek bağınız bir mi kesilmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bana tapması gerekiyor çünkü ben öyle istiyorum
Soran+1 yılAyrıldım çünkü haketti. Ama hala bana tapması lazım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli belli kanka kraliçe sensin ondan başkası ile birlikte. Kudur ağla hadi 😄 Oğlan zamanında büyük sadaka vermiş ki kurtulmuş böylesinden 😄😄😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Boş işler peşinde koşuyorsun
10 Yorumla
+1 yılcanım bulunmaz hint kumaşı değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu nasıl bir narsistlik
00 YorumlaBelki de o seni kandırıyor?
00 Yorumla
+1 yılTakıntılı mısın kızım sen
00 YorumlaAhahahha sen kim oluyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGören de kadınları dengesiz sanar... 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa gidele knadil günü iki rekat namaz kil olm şu gunde yapmayin ya
00 YorumlaNe psikopatlar var Allah'ım sen akıl ver şunlara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatacak yeriniz yok haberiniz olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye be
Cevap sahibi+1 yılsoru başlığı bunun cevabını veriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tam olarak kafayı yemişsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü kalplisin düşman başına
112 Yorumla
Soran+1 yılKötü kalpli değilim
- +1 yıl
Peki ya nesin
Soran+1 yılKraliçeyimmmm
- +1 yıl
O zaman tanışalım
Soran+1 yılSevgilim var
- +1 yıl
En azından kraliçenin kim olduğunu merak ediyorum
- +1 yıl
Sevgili olalım demeyelim
Soran+1 yılErkeklerle konuşmuyorum diyorum ben de. Yani özel olarak peşimden koşturmak istediğim kişiler dışında. Ve arkadaşlarım.
- +1 yıl
Kraliçe olduğunu söyledin ya görmek isterim
Soran+1 yılProfil fotoğrafımda tabikide ben yokum
- +1 yıl
Hadi ya göster lütfen sadece fotoğrafını görmek istiyorum
Soran+1 yılFotoğrafım yok
Yazık böyle saplantılı tiplere acıyorum ben ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi saplantılıyım
Kaç yaşından lise 1 falan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite 1
+1 yılResmen kötüsün
027 Yorumla
Soran+1 yılKötü değilim. Benden sonra sevgili yapmayacaktı. Ayrıca kız bana tehdit mesajları atıyor.
Soran+1 yılHahaha güldürme beni. Kız obez ve esmer. Ben sarışınım ve zayıfım zaten direkt fark atarım bu kabataslak özelliklerle bile.
Soran+1 yılBen terk ettim
- +1 yıl
eee ne istiyon ya hem bırakmış hem kız arkadaşı olmasına cekemiyor , piskopatmısın , Allah dan senin gibi kızlar bulmuyor beni , yapişmışsın sakız gibi bırak çocugu kesin sevgilinde vardır , bütün kızların birtane birkaçtene yedegi vardır, terket anında yedek oyuncu devreye giriyor 😉
Soran+1 yılİyi be ben artık sevgilimi istiyorum
Soran+1 yılAyrıca sevgilim ondan çok daha yakışıklı
- +1 yıl
bıraktın cocugu gerimi istiyon , ondan iyisini bulamadın dimi , inş çocuk geri dönmez 😁😁 birlikte iken kıymet bilmezler naz trip simdi köpek gibi koşarlar , ben hiçbir ex e geri dönmedim bittimi biter bende , bakalım yakışıklı ne yapcak balıketli aşık ettiyse kendine bye byeee sana
Soran+1 yılsanırım bir şeyleri kaçırdın neyse baştan anlatamayacağım sinirlerimi bozuyorsun
Soran+1 yılDoğruyu söylemiyorsun. Ayrıca şirindi. Ama sevgilim de şirin. Ayrıca ben onunla sevgili olmak istemiyorum. Sadece umutlandırmak ve bırakmak istiyorum.
Soran+1 yılDelireceğim bak olay şu ben onu terk ettim ama hala ondan hoşlanmıyordum sonra o benim peşimden koştu sonra ben sevgili yaptım bu yüzden vazgeçti sonra o da sevgili yaptı. Şimdi de onunla flört ediyorum. Olay bu.
Soran+1 yılCanım neden anlamak istemiyorsun ben onunla sevgili olmak istemiyorum
Soran+1 yılNeredeyse her istediğimi yapıyordu. Bilmiyorum sürekli çalkantılı bir ilişkim vardı ve sürekli ayrılıp barışıyorduk. Ama hiç başkalarına gitmedik ve dört yıl boyunca bu böyle sürdü.
- +1 yıl
ilk sen gitmişsin ama , onu resmen sırtından bıçaklamıssın, o cocuk seni affetmez , birde sevgilinle berabersin oooooo geceleri içip içip ah ulennn diyordur , tek çare cık karşısına seni seviyorum ulannnn , o cocuga elimi bile dokundurmadım bıraktıgın yerdeyim de ,,, kıskanmıştır o kesin ondan apar topar bi kız bulmuş seni kıskandırmak için
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun
Soran+1 yılE nasıl hemen fikrini değiştirdin
Soran+1 yılAy bak sonunda yazacağım yaa sana detaylı anlatmak içinn fjggdjfhs
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen manyaksın :)
00 Yorumla
+1 yılMadalyan yolda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yıl@ptal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar iyisin sen
00 Yorumlaiyi yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAşkım sen kafayı yemişsin.
00 YorumlaTipik bir narsistsin sen😃
00 Yorumla
+1 yılÇok basit sin
00 YorumlaKoptum😃
00 Yorumla
+1 yılSen iyi misin
00 Yorumla