Eski sevgilim yeni sevgilisini benimle aldatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım?

Eski sevgilimle ilişkimiz bitmeden önce meğersem yeni olacak sevgilisiyle çoktan yol yapım çalışmalarına başlamış fakat benim haberim yok. Neyse efendim biz ayrıldık filan ama çok da dürüst biri. Seni sevmiyorum ona aşık oldum filan diyor bana. Bende hala aptal aşık onu dinliyorum sineye çekiyorum pasif agresiflik taslıyorum. Bir süre konuşmadık mesajlaşmadık yaklaşık 3 hafta filan veya bir ay her neyse. Seni özledim diyor gizli gizli konuşuyor benimle. şu an onun yanına gidicem müsait olduğumda yazarım diyor yazıyor da. Buluşuyoruz bazen anlatıyor şöyle sıkıntım var böyle sıkıntım var ikilemdeyim vs diye. Seçim yap böyle olmaz diyorum yapmıyor. Şartlar ne olursa olsun seninle görüşmek istiyorum ben diyor ve görüşüyoruz gizlice. Bendeki bu cesaret de " eee herkes yaşattığını yaşar o da benim sevgilimi elimden almıştı "şeklindeki mantığa bürmelerimden geliyor. ona da açıklıyorum bak diyorum böyle olmaz bunu hiç bir kadın haketmiyor, o bile diyorum bu sefer canı sıkılıyor. üstte yazılanlardan anlayacağınız gibi köpek gibi aşığım onsuz yapamıyorum. Bu arada 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. şu an hala konuşuyoruz arıyor mesaj atıyor görüşüyoruz ama hissiz gibi bana karşı. Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenirsem seninle evlenirim diyor. Benim de kafam karışık çok aşığım. Pişman olup geri dönmesini istiyorum nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Görüşlerinizi alabilir miyimm?
Eski sevgilim yeni sevgilisini benimle aldatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım?