Eski sevgilim gerçekten yeni sevgili yapmış mı yoksa beni kıskandırmaya mı çalışıyor?

Öncelikle sevgilimle nişan hazırlığı yapıyorduk aileler biliyordu her şey çok güzel gidiyordu ne kavga ne tartışma vs hiçbirsey olmadı işler ciddiye binince ben seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama duygularımdan emin olamıyorum dedi bu şekilde yapmam ilerde daha kötü olur dedi bunları dedikten sonra beni ailesiyle tanıştırdı ciddi düşünmesem tanıştırmam dedi 18 kasımda kasımpatı alıp geldi sonradan gitti olmuyor yapamıyorum dedi beni heryerden engelledi ben annesiyle konuştum kızım biz çok üzüldük seni çok begendik çok istiyoruz arkadaşlarının aklına uydu dedi hep onlar yaptı dedi Aralık ayının son gününde tekrardan konuştuk sen annemi neden aradın dedi ben yeni birisiyle görüşmeye başladım sende yoluna bak dedi yengesiyle de konuşuyordum ailesi benimle olmasını çok istiyordu yengesiyle de konuştuğumu az çok tahmin ediyor bugünde yengesine sordurdum hediye alınmış mı diye kız saat almış çocukta kıza çanta orkide kupa bardak açıkcası ben çok inanmadım hiç saat takmayı sevmeyen birisi ailesi de biliyor sevmediğini saat takmadığını ben ona nişana için saat alayım dediğimde alma takmıyorum zaten boşuna para verme dedi şimdi kızın aldığını nasıl kabul etmiş nispet yapar gibi söylüyor sanki yengesi de diyor ki kendi saatini benim oğluma vermişti takmıyor diye sırf ben onu halen daha istiyorum diye söylenmiş olabilir mi yengesiyle görüştüğümü de biliyordur bilerek demiş olabilir mi ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
4 ay
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Eski sevgilim gerçekten yeni sevgili yapmış mı yoksa beni kıskandırmaya mı çalışıyor?