Eski kız arkadaşım beni gerçekten seviyordu da ben mi friendzone sandım?

Kendisi fakülteden kız arkadaşımdı, arkadaş ortamında tanıştık, bir grubumuz vardı, orada tanıştık, sonrasında derste filan yanına gelmemi istiyordu, gidiyordum sohbet muhabbet ediyorduk, sonrasında işte yaz stajında filan sürekli muhabbet ediyorduk, wp'den aldığı şeyleri bana atıyordu, nasıl filan diye. Her şeyini, ailesel sorunlarını filan anlatmıştı, ben de hep destek çıkardım yalnız hissetme diye. Doğum günümde bana hediye almıştı, ben de ona aldım doğum günlerimiz arasında 7 gün vardı. Sonra okula başlayınca beraber spora gidelim işte, beraber bir şeyler yapalım falan demeler, best friendim demeler, kalp falan atıyordu, ben de başımın belası diyordum, takılıyordum, gönlünü alıyordum böyle işte, sürekli konuşuyorduk.
Ben 1 gün yazmasam niye yazmıyorsun falan diyordu ama ben hiç o yönden düşünmedim, arkadaş olarak düşündüm. Çünkü sürekli her mesajında kanka demesi filan aklımı karıştırdı. Öyle anlamamam için diyordur filan dedim. Sonra ortak grubumuzda bir sorun yaşadılar, konunun benle alakası yok ama benimle de konuşmayı kestiler, selam sabahı kestiler, diğer kız arkadaşıyla eskisi gibi değildim. Ama selam verince ayaküstü muhabbet edince ediyorlardı ama onlar artık selam filan vermiyorlardı. Yakında işe başladı, tebrik ettim, biraz da muhabbet ettik, çok sevindiğini filan söyledi ama eskisi gibi değildik. Bu kız acaba o dönemlerde benim seviyor muydu aklıma takıldı da sadece sizlere sormak istedim.

Eski kız arkadaşım beni gerçekten seviyordu da ben mi friendzone sandım?