Sürekli başka kızlara bakan erkek arkadaştan ayrıldım, engelledim, sizce geri dönmeli miyim?

Adamla 3 aydır çıkıyoruz, bir deneyelim dedik ama 3 kere kıza bakarken yakaladım, hani bakıp geçiyor ama bakmasın. En son 2 gün önce beni memleketten dönünce aldı, orada uzun bacaklı kız gördü, kız bavulunu arabadan indiriyordu, arkası dönüktü, kızın bacaklarına baktı, sonra tekrar baktı, kısa kısa da baksa ben varım yanında. Ayrıca ailesi onun çok önceliğinde, sözde beni sınava bırakacaktı ama sabah gelip almadı, gitti ailesiyle yazlığa. Bir de yüzme kursuna yazılacağım diyorum, erkek kardeşim de gelsin 3'ümüz gideriz, o fitnesse gider diyor, ben de dedim ne işi var bizim yanımızda, sonra "niye kızıyorsun tamam" diyor. Sonra da kavga edip ayrılıyorum, bana diyor ki "her şeyi yanlış anlıyorsun, ne yapıyorsan yap" diyor. Kıza baktığını, sinirlendiğimi, artık dayanamadığımı, hayatından gideceğimi söyledim, ahahahaha "git git" diyor. Onu yazınca ben engeli bastım her yerden. İlk defa engelledim onu. Arkadaşlarını da sildim.
Sürekli başka kızlara bakan erkek arkadaştan ayrıldım, engelledim, sizce geri dönmeli miyim?