İlişki istemiyorum diyip ayrılan kız pişman olup geri dönermi? ?

2 aylık bi ilişkim oldu bugün ayrıldık çok kötüyüm berbat hissediyorum ben tüm aileme bahsettim onu. oda kendi ailesine beni tanıttı gelecek planları kuruyorduk çok güzel gidiyordu beraber aramada uyuyorduk sabahlıyorduk ama şu son haftada benim ona güvenimi azaltacak hareketler yaptı. bi ara bana küstü yazmadı görüldü attı ilişki istemiyorum dedi 20 gün boyunca çok az yazdı aramız hep bozuktu ben ise hep düzelmesini istiyordum geçen hafta çarşamba barıştık düzeldi aramız ama 2 gün önce yine bozuldu ben rahatsız olduğum bi konuyu dile getirdim yine aramız bozuldu tekrardan ilişki istemiyorum dedi bana ama bu sefer ayrıldık. ben onu çok seviyorum onla sevgiliyken birak yazmayı başka kızlarla takipleşmedim bile küfür etmedim bağırmadım hep saygı sevgi duydum ama şimdi bana ilişki istemiyorum diyip ayrılması beni ruhsal çökertti. 3 defa sevgilim oldu şu ana kadar 2si beni aldattı bu yüzden acıya alışığım. hayat bana aşk konusunda niye yüzüme gülmüyor? sizce bu kız pişman olup geri dönermi ben öyle olucağını düşünüyorum babası tanıyordu beni çünkü aramız çok güzeldi lütfen yardım edin işime odaklanamıyorum yüzüm hep asık araba bile kullanamıyorum bu yazıyı zor yazdım şimdiden teşekkür ederim... :,,( kızlar böyle sevgili istemiyormu ya ben ne eksik yaptım. çevrede şerefsiz erkek dolu kalp kıran illaki öyle birine rastlayınca değerimiz gün yüzüne çıkıyor
İlişki istemiyorum diyip ayrılan kız pişman olup geri dönermi? ?