Ayrılalı daha 2 ay olmadı, veda bile etmemişti giderken. Her yerde görüyorum, aktif, fotoğraf paylaşıyor, yorum yapıyor kadınlara. Böyle biriyle olur muydu?
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılalı daha 2 ay olmadı, veda bile etmemişti giderken. Her yerde görüyorum, aktif, fotoğraf paylaşıyor, yorum yapıyor kadınlara. Böyle biriyle olur muydu?
2 ay bana yeterli bir süre geldi ya ben ayrıldıktan 2 ay sonra istediğini yapsın hayata tekrar başlamak için yeterli bir süre bence ve ilişkiyi o değil de sen bitirseydin sana da normal gelirdi sadece sen geride kalan olduğun için üzmüş seni
ayrıldık bile demedi ki …
Farkındayım insanın içinde bir öfke bir ayrılık mesajı atmayacak kadar bir değersizlik duygusu oluyor içinde ama en azından yani sen beklemeyip o mesajı sen atsaydın yani bir insan 3 günde bile yazmıyorsa ben benden vazgeçti soğudu olarak bakarım yani
Aslında tartışmalarımız hep bu yüzdendi sosyal medya üzerinden kadınlarla çok lakayıttı
O zaman o ilişki en başından yanlışmış zaten
Adam vedayı bile yapmadan yeni sezon kadrosu toplamaya başlamış. 😂
Salmışsın gitmiş adam? Sanane milletin işinden gücünden karısından kızından 🤣
Umarım bir gün sen de benim kırıldığım yerden kırılırsın
Sana veda etmeye bile yüzü olmayan birinin arkasından üzülmek kesinlikle senin güzelliğine haksızlık 🥺
2 ayda başkalarının peşine düşmesi seninle ilgili değil, tamamen onun karakterindeki boşlukla alakalı. Kendi içindeki yalnızlığı başkalarıyla kapatmaya çalışıyor. Asıl soru şu: Karakteri bu kadar yüzeysel olan biri senin o güzel sevgini hak ediyor muydu? Kesinlikle hayır ✨
Bırak ne yapıyorsa yapsın, seni hak eden insan zaten arkasını dönüp gitmezdi 💅
Şimdi söyle bakalım, onu her yerden engelledin mi yoksa hala gizlice bakıp canını mı sıkıyorsun ☕?
Cevap
6Cevap
Öyle olacak başka ne olacak ya
Ayrılmışsınız işte boş ver
Ayrıldık bile demedi
Ayrılmısın bide daha gelip senden izin mi alacak
Olmaz dı bence
Kaç haftalıktı ilişkiniz
8 ay
Öyle ayrılıkmi olur
Ne bekliyodun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?