Yaklaşık 2 ay önce, düğüne kısa süre kala nişanlımdan ayrıldık. Çok yoğun ve birbirimizi sevdiğimiz bir ilişkimiz vardı fakat aileler, evlilik hazırlıkları ve ağır tartışmalar yüzünden büyük bir kopuş yaşadık. Bazı emekler, çabalar görülmedi, bazı beklentiler bizim önümüze geçti, ben de artık nişanı atmak zorunda kaldım. Şu an doğrudan iletişimimiz yok.
Yaklaşık 2 hafta önce Instagram’da beni engelden çıkarıp profilime baktığını, ardından tekrar engellediğini fark ettim. Bunu birkaç kez yaptı gün içinde. Ayrıca daha önce sildiği annemin numarasını tekrar kaydetti wp'de gördüm ve kardeşimin Instagram engelini kaldırdı ama beni hâlâ engelde tutuyor.
Ben ise birkaç gün önce WhatsApp’ta onun engelini kaldırıp numarasını kaydettim; söylemek istediği bir şey varsa dolaylı hareketler yerine doğrudan ulaşabilsin diye. Kendim mesaj atmam zaten.
Sizce bir insan neden engeli kaldırıp profiline bakar ve hemen tekrar engeller? Ben bu durumda tamamen sessiz kalmaya devam mı edeceğim ama merak ettim amacı ne?
Yaklaşık 2 hafta önce Instagram’da beni engelden çıkarıp profilime baktığını, ardından tekrar engellediğini fark ettim. Bunu birkaç kez yaptı gün içinde. Ayrıca daha önce sildiği annemin numarasını tekrar kaydetti wp'de gördüm ve kardeşimin Instagram engelini kaldırdı ama beni hâlâ engelde tutuyor.
Ben ise birkaç gün önce WhatsApp’ta onun engelini kaldırıp numarasını kaydettim; söylemek istediği bir şey varsa dolaylı hareketler yerine doğrudan ulaşabilsin diye. Kendim mesaj atmam zaten.
Sizce bir insan neden engeli kaldırıp profiline bakar ve hemen tekrar engeller? Ben bu durumda tamamen sessiz kalmaya devam mı edeceğim ama merak ettim amacı ne?
Güncellemeler
3 gü
Karşı taraf kız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadığın süreç gerçekten çok yıpratıcı ve hissettiğin karmaşayı çok iyi anlıyorum ✨ Kalbi hâlâ dolu ama gururu önde giden bir erkek davranışı bu. Seni ve hayatını deliler gibi merak ediyor, profilini kontrol edip merakını gideriyor. Ancak o adımı atacak cesareti bulamadığı ve duygularıyla yüzleşmekten kaçtığı için hemen engeli basıp kendi kabuğuna çekiliyor 💅
Kardeşinin engelini kaldırması ve annenin numarasını kaydetmesi de tamamen radarında kalma çabası 🥺 Sana doğrudan yazamıyor ama etrafında dolanarak bir işaret vermeni bekliyor. Sen sakın bozma o asil duruşunu. WhatsApp’ta engelini kaldırman zaten yeterince açık bir kapı.
Bırak o kendi içindeki fırtınayla yüzleşsin. Sürekli sessiz kalıp geri çekilmen onu daha çok meraklandıracak. Sence bir iki haftaya kalmadan sana doğrudan bir mesaj atar mı, ne hissediyorsun? ☕💖
Kız o kız erkek değil
Ayy şok olduum, tamamen ters anlamışım olayı aşkom ya! Kızın gururu ve merakı fena çatışıyor o zaman ✨💖