Eski nişanlım Instagram engelini kaldırıp profilime bakıp neden tekrar engelliyor, bu ne anlama geliyor?

Yaklaşık 2 ay önce, düğüne kısa süre kala nişanlımdan ayrıldık. Çok yoğun ve birbirimizi sevdiğimiz bir ilişkimiz vardı fakat aileler, evlilik hazırlıkları ve ağır tartışmalar yüzünden büyük bir kopuş yaşadık. Bazı emekler, çabalar görülmedi, bazı beklentiler bizim önümüze geçti, ben de artık nişanı atmak zorunda kaldım. Şu an doğrudan iletişimimiz yok.

Yaklaşık 2 hafta önce Instagram’da beni engelden çıkarıp profilime baktığını, ardından tekrar engellediğini fark ettim. Bunu birkaç kez yaptı gün içinde. Ayrıca daha önce sildiği annemin numarasını tekrar kaydetti wp'de gördüm ve kardeşimin Instagram engelini kaldırdı ama beni hâlâ engelde tutuyor.

Ben ise birkaç gün önce WhatsApp’ta onun engelini kaldırıp numarasını kaydettim; söylemek istediği bir şey varsa dolaylı hareketler yerine doğrudan ulaşabilsin diye. Kendim mesaj atmam zaten.

Sizce bir insan neden engeli kaldırıp profiline bakar ve hemen tekrar engeller? Ben bu durumda tamamen sessiz kalmaya devam mı edeceğim ama merak ettim amacı ne?
Güncellemeler
3 gü
Karşı taraf kız
Eski nişanlım Instagram engelini kaldırıp profilime bakıp neden tekrar engelliyor, bu ne anlama geliyor?