Instagram’da biri beni engelledi mi yoksa kısıtlama mı var, profil aramada çıkmama olayı neden olur?

Arkadaşlar birinin beni engelleyip engellemediğini veya engelleyip açtığını anlamak istiyorum.. Ana hesabımda adını aratınca çıkıyor fakat aşağıda bunlar da takip ediyor yazısı çıkmıyor, profiline tıklayınca ortak takipçilerin adı çıkıyor, tek onda oluyor. Ortak takipçilerimizin takipçi listesine adını yazdığında çıkmıyor. İkinci bir hesabımdan baktım, onda ismi direkt kullanıcı adını aratmama rağmen çıkmadı fakat arkadaşım onun profilini bana DM'den attı, o profil linkine tıklayınca onun profiline otomatik gittim, kaç kişiyi takip ediyor kaç kişi onu takip ediyor hepsi görünüyor, engel durumunda sıfıra sıfır olur ama aratınca çıkmıyor sebebi ne olabilir? Engelleyip açtı mı, kısıtladı mı yaklaşık 2 ay önce falan da böyle bir şey oldu gene onda da iki hesaptan da kullanıcı adını komple yazınca çıkıyordu ve gene ortak takipçilerimizin takipçi listesinde adı yoktu bir hafta sonra düzeldi

Instagram’da biri beni engelledi mi yoksa kısıtlama mı var, profil aramada çıkmama olayı neden olur?