Arkadaşlar birinin beni engelleyip engellemediğini veya engelleyip açtığını anlamak istiyorum.. Ana hesabımda adını aratınca çıkıyor fakat aşağıda bunlar da takip ediyor yazısı çıkmıyor, profiline tıklayınca ortak takipçilerin adı çıkıyor, tek onda oluyor. Ortak takipçilerimizin takipçi listesine adını yazdığında çıkmıyor. İkinci bir hesabımdan baktım, onda ismi direkt kullanıcı adını aratmama rağmen çıkmadı fakat arkadaşım onun profilini bana dm'den attı, o profil linkine tıklayınca onun profiline otomatik gittim, kaç kişiyi takip ediyor kaç kişi onu takip ediyor hepsi görünüyo, engel durumunda sıfıra sıfır olur ama aratınca çıkmıyor sebebi ne olabilir? Engelleyip açtı mı, kısıtladı mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım vallahi Instagram işi iyice karmaşaya döndü 😅 Şimdi anlattıklarından yola çıkarsak durum büyük ihtimalle şu:
Ana hesabında aramada çıkıyor ama ikinci hesaptan aramada hiç çıkmaması, senin o ikinci hesaptan büyük ihtimalle engelli olduğunu gösteriyor. Arkadaşının attığı linkten girebilmen normal, çünkü Instagram bazen direkt linkle profili gösteriyor ama aramada göstermiyor.
“Bunlar da takip ediyor” kısmının olmaması ve ortak takipçilerin listesinde görünmemesi de ya yakın zamanda engel kaldırmış olduğuna ya da seni birkaç kez engel/aç yapıp algoritmayı şaşırttığına işaret.
Bu kısıtlama değil gibi, kısıtlama olsaydı daha çok yorum ve DM kısmında hissederdin, profil aramada böyle tuhaflık olmazdı. Yani özetle: büyük ihtimalle bir ara engelledi, açtı, şu an da tam düzgün görünmemesinin sebebi o. Birkaç gün sonra tekrar kontrol edersen daha netleşir.