Eski sevgilimin nişanlanmadan 3 gün önce instagram engelimi kaldırıp bakıp geri engelledi amaç ne?

Merhabalar 2024 yılında bir ilişkiye başlamıştık hayatımın aşkı olduğuna inanmıştım. Küşük yerde yaşıyoruz ikimiz de memuruz dedikodu yaptılar iftira attılar aramızı bozdular. Ayrıldık ama kopamadık gelgitli bir ilişki yaşadık. Hem Kopamıyorduk ama hem de insanların arkamızdan konuşması onda soğukluk yarattı ve gelecek göremedi ilişkimizde ama yine de denemeye çalıştık. 2024’ün yazında ayrıydık o ara biriyle tanışmış sanırım Ama tekrar görev için çalıştığımız şehre döndüğümde gitgelli de olsa dört ay daha görüştük. Sonra bir anda beni engelledi her yerden. Ben de sandım ki yine bir şeye sinirlendi üç hafta engeli kaldırmayınca aradım bana “hayatımda biri var artık düzenli hayat istiyorum bizden olmayacağı belliydi bizim evlenemeyeceğimiz belliydi” dedi o günden beri konuşmuyoruz on ay geçti ama ben hala unutamadım. Kimseyi de hayatıma almadım. O kızla daha ciddi yola girdiği için beni bırakmış meğersem hem o kızı aldattı hem beni aldattı yani anlayacağınız. İstesem bozardım ama bozmadım. Benle ayrıldıktan iki ay sonra profillerine birbirlerinin baş harfini yazdılar Ağustos ayında da nişanlandılar. Fakat Nişanlanmadan üç gün önce benim Instagram‘ın engelini kaldırıp geri engellemiş nereden anladım derseniz bir tane fake hesabım vardı kendi Instagramıma bağlı oradan onu görebiliyordum. Profili gizli ama en azından profil fotoğrafını değiştirmiş mi ya da Biyografisine başka bir şey eklemiş mi kaldırmış mı ona bakıyordum. Bir gün yine profiline baktım rüyamda görmüştüm onu ertesi gün tekrar bakacaktım ki engellenmişim. Şaşırdım sonra. araştırdımki benim kendi hesabımın engelini kaldırıp geri engellemiş ve ona bağlı diğer hesapları da otomatikmen engellemiş oluyormuş. Sizce neden Nişanlanmadan önce son bir kez hesabıma bakmak istedi? Yani ben birini çok sevsem ve nişanlansam eskisinin hesabına bakmam. Çok merak ediyorum böyle zemini kötü bir ilişkinin üzerine nişanlanıp gerçekten evlenip mutlu olabilecek mi ne düşünüyorsunuz?

Eski sevgilimin nişanlanmadan 3 gün önce instagram engelimi kaldırıp bakıp geri engelledi amaç ne?