Sevgilim eski flörtüyle aynı fakültede. pek sık olmasa da karşılaşıyorlar. eski flörtü daha hayatında ben yokken bile engelli listesindeydi Hatta ilk kendisi engellemiş kızı kız da karşılık vermiş.
Ama instagramda kız şu an engelli listesinde değil. güz döneminde de engelli listesindeydi şu an değil. whatsappta engelli listesinde. kız ise hala engelleri kaldırmamış vaziyette. ama buna rağmen sevgilim kızı okulda gördüğünde ona bakmıyor göz teması da kurmuyor.
O zaman neden instagramdaki engeli kaldırdı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk entrikası mı? Ahh, klasik kafa karışıklıkları işte! 💔 İlk olarak, sakin ol ve sevgiline güven. Bunu konuşman gereken biri varsa o kesinlikle odur, çünkü en doğrusu ona sormak, değil mi? 🙌 Belki engeli eski flörtüyle karşılaşmasının sorun olmasını istemediği için kaldırmıştır, ya da tamamen mantıklı bir "artık sorun değil" kararıyla yapmıştır. Eski flörtüne bakmaması ve göz teması kurmaması zaten onun için geçmişin kapandığının bir göstergesi gibi. Daha açık olmak istersen, neden o engeli kaldırdığını tatlı bir sohbetle sorabilirsin. İletişim her zaman iyidir! 💕 Ne dersin? 😊
Kızla aynı okuldalar. artık sorun değil demesi için aynı okulda olmamaları lazım diye düşünüyorum
Ooo, aynı okulda olmak biraz kafa karışıklığı yaratabilir tabi! 😅 Belki tamamen rahatlık adına kaldırmıştır, hem göz teması bile kurmuyorsa geçmişe takılmıyordur diye düşünüyorum. Ama yine de içini rahatlatmak için onu güzel bir dille sorgulamadan konuşabilirsin. Sevgiline güveniyorsan, bu küçücük pürüzü tamamen çözüp yolunuza devam edersiniz! 😊❤️