Ben sorumu bıraktım… Herkesin deneyimi ve bakış açısı farklı olacaktır. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben sorumu bıraktım… Herkesin deneyimi ve bakış açısı farklı olacaktır. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Valla bence ilginin fazlasından kimse soğumaz. Eğer biri verilen sevgiden, ilgiden üç günde soğuyup uzaklaşıyorsa orada zaten gerçek bir aşk ya da his yoktur.
O tarz insanlar genelde sadece kendi içlerindeki boşluğu dolduracak birini arıyorlar. O boşluk dolunca ya da iş ciddiye binip gerçek bir bağ kurmak gerekince de bahane edip kaçıyorlar. Gerçekten seven insan ilgiden boğulmaz, aksine mutlu olur. Soğuyan da zaten hiç gerçekten sevmemiştir
Söylediklerine tamamen katılıyorum.
İlgi gören taraf da gerçekten seviyorsa, o hâlde soğuma ve uzaklaşma olmaz.
Kesinlikle öyledoğru.
İlişkilerde fazla ilgi kesinlikle dengeleri bozabiliyor aşkom. Şefkat göstermek harika ama kendi alanını unutup tamamen karşı tarafa odaklandığında maalesef gizem ve çekim azalıyor 🥺
İnsanlar ulaşılması biraz daha çaba gerektiren durumları daha çok benimsiyor. Bostanlı sahilde yürürken düşündüm de, en sağlıklı ilişki iki tarafın da kendi hayatına devam edebildiği dengeli olandır ✨
Sen şu an böyle bir durum yaşıyor musun, ilgi gösteren taraf sen misin yoksa sevgilin miii? 💖
Cevap
17Cevap
Merhaba,
Sevmeyi bilmiyorsa sevilen evet soğur!
Eski sevgilimde söylerdi niye bu kadar çok seviyorsun üstüme düşüyorsun derdi! 😅
Soğuyorlar lanet olasıcalar! 😅
Anlamıyorlar ki anlasalar daha fazla bağlanırlar ama...
Aynen öyle abla 😅 pişman olanlar var da iş işten geçti ama sonuncu kız arkadaşım Sivas'ta uzak mesafedeydi ondan haberim yok
İş işten geçtikten sonra ne anlamı var ki kardeşim.
Hiçbir anlamı yok kırılan bardak diyorlar yapışsa da eskisi gibi olmaz olamam 🌸🥲
Evet, öyle… Kırılan bir bardak yapıştırılsa bile çatlakları ve izleri mutlaka kalır. İnsan kalbi de biraz öyle kırıldıktan sonra toparlansa bile eskisi gibi olmaz. Güven bir kez kırıldı mı, izi kalır ve insan ister istemez daha temkinli olur.
Çok güzel izah etmişsin abla tam olarak öyle valla 🌸bir yerden sonra gökten düşmüş melekte olsa olmuyor
Çocuk gibi hani elini yakarsa ateş uzak durur dikkat et başına geldikçe öyle bir şey 😅
Aynen kardeşim, insanın canı yandı mı artık kim olduğuna değil, ne yaşattığına bakıyor. Bir kere elin yandı mı ateşe bir daha öyle saf saf yaklaşamıyorsun. Melek olsa bile “dur bakalım, önce bir kendini ispatla” diyorsun, tecrübe dediğimiz de böyle böyle kazanılıyor işte yanın yana yana...
Çok güzel yazmışsın abla kesinlikle katılıyorum tam olarak öyle hedef 12 müthiş
Yalnızlığı da sevdim ya yalnız başıma da mutluyum Özgür canım ne isterse yapıyorum 😅 alıştım vallahi ama sevmek istiyorum da kendi kendime kendi dünyamda hayal dünyasında
Ablam yalnızlığı sevmek de güzel bir şey aslında insan kendiyle mutlu olmayı öğrendi mi kimseye mecbur hissetmiyor. Özgürsün, kendi dünyanda istediğin gibi yaşıyorsun, hayallerini kuruyorsun ama insanın yine de sevmek, sevilmek istemesi çok normal. İnşallah bir gün o hayal dünyandaki güzellikleri gerçek hayatta da paylaşacağın, seni kısıtlamadan özgürlüğüne saygı duyacak güzel bir insan çıkar karşına. O zamana kadar da kendi dünyanda mutlu olmaya devam. 🥰
Evet seviyorum yalnızlığı kimseye bağlı olmamayı özgür olmayı kaybedecek bir şeyim olmamasını 😅 hiçbir şeyi düşünmüyorum hiç kimseyi de düşünmüyorum gözüm kara 😅
Hayal dünyamda aşk var dizi film izlerken kendimi hayal ediyorum 😅
Mutluyum çok şükür sende abla 😅 her türlü mutluluklar dilerim
Arada gerçek bir aşk varsa hiçbir ilgi ve değer soğumaya neden olmaz. O soğuyanlar sevmiyordur, boş zamanlarını dolduruyorlardır...
Kesinlikle haklısın gerçek aşk şart.
Evet kimsenin kıchıyla arşı delmesine sebep olmamalı
Aynen öyle.
Yerinde bir ilgi beni daha çok bağlar kendisine...
Kesinlikle benide.
sevgimi hak etmiyorsa evet
Fazla ilgi bazen sevgi gibi değil, beklenti ve baskı gibi algılanabilir. Sürekli mesaj atmak, her an ulaşılabilir olmak veya karşılık beklemek kişiyi yorabilir. Sağlıklı ilişkide ilgi karşılıklı olmalı, iki taraf da kendi alanını koruyabilmeli, birbirini kaybetme korkusuyla değil, gerçekten istediği için yakınlaşmalıdır
Katılıyorum haklısın.
Karşı taraf sıkıntılı özgüven eksikliği sevgisizlik problemleri kaçıngan bağlanma sahibi falan ise evet ilgi gösterdikçe geri çekilir sırf bu yüzden kendimi baskılamam ya da geri çekmem ne hissediyorsam o bende
Haklısın.
Bir alışkanlık yaratabilir bu durum. Bu alışkanlıktan da hantallık doğar. Ama soğuma söz konusu değildir ☺️ adam olan soğumaz. Ve ilgi gördüğü için çıldırmaz da. Sadece konfor alanına çekilir ve adım atmaz
Haklısın doğru.
bence kesinlikle olur çünkü insan yapısı gereği her şeyin fazlasından çabuk sıkılıyor ve karşısındakini garanti görmeye başlıyor. her şeyi dozunda bırakıp karşı tarafa da nefes alacak ve özleyecek alan tanımak her zaman en doğrusu.
Herkes farklı evet bazıları sever bazışarı sevmez.
Evet olur. Sonra ilgiyi kesince lovebombing yapıyorsun diyorlar. Denge lazım denge. Herşeyin fazlası cidden zarar 😅
Katılıyorum aynen öyle denge şart.
Eğer bir alma verme dengesi yoksa karşıdaki sevilen kişi soğuyor. Elindekinin değerini bilen çok az.
Maalesef öyle haklısın.
Keşke haklı olmasaydım 🥺
Kişi karakteri ve samimiyeti gereği gerçekten fazla ilgiliyse ve karşı taraf bundan memnunsa sıkıntı olmaz.
Aynen öyle haklısın.
Neden olur, çünkü değer verdiğiniz taraf aslında bu değeri kaldırabilecek biri değilse altında kalır.
Aynen öyle
Cagatay ulusoy veya ona benzeyen sevgilim olcaksa soğumam, onun disinda soguyabilirim evet, diger insanlar ne dusunuyo bilemem
Ego kasan biri ise evet. Bunları aşmışsa asla
Uzak durmak lazım.
Kesinlikle
Terazi ağır basarsa denge bozulur
Kesinlike öyle.
Kesinlikle doğru teşhis tıpta adı bile var
Neymiş adı?
Sanmıyorum, şahsen mutlu eder beni
Benide mutlu eder.
Mutluluk güzel şey, inşallah bir gün denk gelir
Aynen öyle mutluluk güzeldir inşallah. bir gün...
İnşallah :)
O başkalarında olur ama beni daha çok bağlar
Katılıyorum.
Rica ederim.
Oluyo genelde evet
Haklısın Maalesef Öyle.
Evet.. Bazılarının poposu kalkabiliyor..
Maalesef öyle.
Neden olabilir, neden olur.
Yoo olmaz
Bazen olabiliyor...
Olmamalı aslında
Olmaması daha iyi olur.
Şımarmasına ve uzaklaşmasına sebep olur
kuzmuşlar vayyy
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar