Bazılarımız aşık olunca o kişiyi dünyamızın merkezine koyarız. E haliyle daha çok ilgi gösteririz, karşıdaki insandan da bunu bekleriz. Peki bu o kişinin bizden soğumasına sebep olabilir mi?
İlişkilerde fazla ilgi göstermek, karşıdakinin soğumasına yol açabilir mi?
Kadınlar için konuşuyorum; bazıları ilgiyi çok ama çok sever, bunada güzel karşılık verir, asla geri çevirmez. Bazısı az ilgisiz kalsın neler yapacağını tahmin edemezsin. Bunlar maddiyatçıdır, ilgi göstermeyi sevmez hep banacıdır, bazıları aşırı ilgiden şımarır tepene çıkar. Normalin biraz üstü iyidir enerjik bir ilişki için gereklidir. İlgi karşılıklı olursa iyidir. Çok fazlası itici olur.
Her şeyin fazlası zarar. Bir çiçeğe su verirsen, onunla ilgilenirsen güzelce yetişir ancak fazla su verirsen kökü çürür ve ölür, hiç ilgilenmezsen de susuzluktan ölür :)
Bazı, hareketlerimiz, davranışlarımız ve bildiğimiz halde yaptıklarımızın her zaman farkındayız ve farkında olmamıza rağmen yapmaya devam ediyoruz.. Küçük şeyler görünsede yapmaya devam ediyoruz. şu an ilgi olarak ortanın bir tık üstündeyiz şöyle diyeyim orta ile yüksek ilgi ikilisinin ortalarındayız günümüz yaşantısında erken ayarılma ve boşanma etkenlerinden biride bunun olduğunu düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilime hafta 1 kez olmak üzere upuzun hislerimi anlatan bir mesaj atarım. Çok seviyorum bunu yapmayı. Genelde gece atarım. Oda bana sabah upuzun mesaj atınca o kadar çok mutlu olurum ki tüm gün sürer bu mutluluk. Arada hayallerini anlatır benli bebekli düğünümüz falan. Bir ihtiyacım olsun maddi manevi yanımda olduğunu bilirim. Bence fazla ilgi göstermek ya da değer vermek karşılıklıysa çok güzel birşey ❤️
Çiçek olarak düşünün bir kadını veya bir erkeği. Su da; ilgi olsun. Bir çiçeğe ne kadar su verirseniz fazlaca, çiçek çürür. Bir çiçeğe ne kadar az su verirseniz, çiçek kurur. Yani tam ortasını ayarlamak çok önemli. Ne çürüteceksin çiceği, ne kurutacaksın. Dengeyi ayarladın mı, senden iyisi yok.
Az ilgi gösterirsin sogur cok ilgi gösterirsin sogur normal ilgi gösterirsin acaba seviyormu olur insan oglu nasil olursa olsun hep bir sorgulama bir duygu degiskenligi göstercekdir
Birine gereğinden fazla değer verirsen, başkasının toz bezi yerine koyduğu, birine Hint kumaşı muamelesi yapmış olursun. Bundan dolayı O da senin değerini anlamaz. Tecrübeyle sabittir
Yani bu ilgi konusu hep iltifat olursa B... Çıkar daha çok böyle yan yana geldiğinde elin sevdiğinin yüzünde olması lazım yani sevgi oluesa fazla daha iyi bence 😉
Herkes ilgiyi sever bence ama aşırıya kaçmamak lazım. Aşırı ilgi daraltıyor kimi zaman da soğutuyor. Herkese nefes alıcak bir alan ve zaman bırakılmalı diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar