Telefonu avukatla konuşuyordum, mahkemeye verdim tacizciyi, sabahtan alacağımız parayı konuşuyorduk, sonra bir aydır neden pasaportum gelmedi onu konuştuk, ardından neden bana ruhsat verilmiyor bunları konuştuk
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefonu avukatla konuşuyordum, mahkemeye verdim tacizciyi, sabahtan alacağımız parayı konuşuyorduk, sonra bir aydır neden pasaportum gelmedi onu konuştuk, ardından neden bana ruhsat verilmiyor bunları konuştuk
Böyle bir konuşmayı duyan biri seni büyük ihtimalle flörtözden çok yoğun gündemleri olan, güçlü ve bağımsız biri olarak görmüştür. Flört ettiğini düşünmesi için konuşmanın içeriğinden ziyade ses tonun, samimiyetin ve aranızdaki önceki iletişim belirleyici olur.
Tehlikeli bir kadınmışım gibi imaj vermedi öyle mi
Aşkom ilk buluşmada böyle yoğun ve aksiyon dolu gündem maddeleri duyunca adama biraz sürpriz olmuştur kesinlikleee ✨
Bence senin güçlü, hakkını arayan ve işlerini kendi çözen tuttuğunu koparan bir kadın olduğunu düşünmüştür. Ama bir yandan da hayatının şu an biraz karmaşık ve stresli olduğuna karar vermiş olabilir.
Güçlü duruşun harika 💅 Peki o tüm bunları dinlerken tepkileri nasıldı, sana destek oldu mu yoksa biraz çekindi mi? 💖
Cevap
3Cevap
Muhtemelen senin hakkında baya güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran biri diye düşünmüştür böyle şeyleri rahatça halletmen dikkat çekmiştir
Şöyle bir şey var mı biz bunu iki aydır falan tanışıyoruz bugüne kadar hiç öyle bir imaj vermedim bu işlere yeni girdim daha çok babam alakadar oluyordu ben çok naif çıtı pıtı tek başına halledemeyen bir kadın gibi gözüküyorum
Bir olay oldu ayrıldık şimdi tekrar bir aradayız
Bu flört değil konuşacak bişeyiniz yokki boş muhabbet etmişiniz
S@lak okuduğunu anla ilk l çünkü
Yok uzaklaşmıyor işte iyice bağlanıyor
Olabilir
O adamı bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?