Hoşlandığım erkeğe onu sevdiğimi söyledim? Erkekler sizce ne düşündü benimle ilgili?

Soru paylaşmıştım daha önce. Hoşlandığım çocuk okuduğum üniversitede çalışıyo diye. 2 Gün önce yanına gitdim odasına. (gitmezden önce haber verdim geliceğimi fakat bişey yazmamıştı) kapıyı kapatmak istedim, bana Biraz sert şekilde dedi ki, neden kapatıyorsun açık kalsın. Bende kapatmak istiyorum dedim. Hayır açık kalacak dedi. Aslında biliyordu ona sevdiğimi söyliyicem. Bende yüzüne masum masum baktım ve kapıyı kapatdım bişey demedi. Dedi noldu ne problemin var üniyle ilgili? Bende başka bişi söylicem dedim, ve dedim ki umarım buraya gelmem, bunları sana söyliyecek olmam benim hakkımda yanlış düşünmene sebep olmaz. Oda buyur dedi. Ona sevdiğimi söyledim offfff dedi ve ayağa kalktı, kapıyı açtı dedi ki, dışarı çık öğrenci... 🥺 Benimde gözlerim doldu ve çıktım. Çok kütük biri. Sizce ne düşünmüştür onun yanına gidip söylediğimle ilgili?
Hoşlandığım erkeğe onu sevdiğimi söyledim? Erkekler sizce ne düşündü benimle ilgili?