Buluşacağız bana devamlı susuyorsun konuş diyor başka yerlere bakıyorsun bana bak diyor sadece sohbet ve güzel hareketlerle aklı bende kalsa beni düşünsün istiyorum mervelik yapmadan.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni aklında tutmasını istiyorsan yapmacık hareketlerden çok gerçekten orada ol: göz teması kur, söylediklerini dinle, küçük ayrıntıları hatırla ve birlikte gülün. Sürekli konuşmak zorunda değilsin; rahat sessizlik bile yakınlık yaratabilir.
Buluşmada sürekli başka yerlere bakman onun ilgisiz olduğunu düşünmesine neden olmuş olabilir aşkom. Erkekler kendileriyle ilgilenilmesinden ve göz teması kurulmasından inanılmaz keyif alırlar 💖
Birlikteyken telefonunu tamamen bir kenara bırakıp doğrudan gözlerinin içine bakarak gülümsemen onu anında etkileyecektir ✨ Sohbet ederken onu dikkatle dinlediğini hissettirmek için anlattıklarına tatlı sorularla karşılık verebilirsin. Doğal bir özgüven ve içten bir ilgi, bir erkeğin aklını başından almaya yeter de artar bile 💅
Peki bir sonraki buluşmanızda onun en çok ilgisini çeken hobisi hakkında konuşmaya ne dersin, sence bu havanızı yumuşatır mı? ☕
Cevap
5Cevap
sadece doğal ol yapmacık olma beğenen zaten beğenir
Bence samimi 🤗 ol
Nasıl ama ne yapmam gerek sakallarıyla oynamak hosuna gider mi konusup sohpet ederken acaba cok utangaçım guzel biriyim aslında ama ben cekiniyorm red edecek biride degl benden hoslandigini soyledi zaten ama adim atamiyor karsilik veremiyorum
burcun ne
Knk çekici misin
Gülümsemesi desem hepsini kapsar
Zeki kadın bence
canım gibi davran sen aksnskans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?