Çocuklara vakit ayıran öyle değil AVM e gidelim sana yıldız alalım, balığa götüren, araba tamiri ufak tefekten beraber yapan, maçı beraber izleyen babalar hoş; Sözünde duran erkek hoş, mesela, evlenelim ise evlenecek, sana bu avize alalım ise alacak, sana bu konuda yardım edelim ise yardım edecek, bahane etmeyecek; Telefonu iş için kullanan erkek hoştur ha bire telefonu saran, sıkılmış yüz ifadesi ile telefonu karıştıran erkek hoş değil özellikle kafelerde görüyorum yanında hanım, çocuklar adam habire telefona dalıyor bu yüzden buradaki gençlerin evlilik hakkında düşüncelere katılmam da inanmam. Biz sokak çocuğuyuz, çoğunlukla telefondaysa bunlar doğum evde karısı doğum yaparken galiba chat yapacaklar.
Dürüst, Güler yüzlü, Ağır başlı (nerde ne zaman konuscagini bilen) ve en önemlisi saygılı hem kendi hayatına karşı , hem karşı cinsin hayatına karşı vs. vs. tabi bence kiii mükemmel insan yoktur hatırlatayim😉
Sahiplenen ama dozunda.. birde kalbi adil vicdanlı olanlardan hoşlanır. Girdiği her ortamda bir duruşu olan asil, başbaşa kalındığında ise romantik olan tiplerden de vazgeçmezler.
Dışına kalıbına bakmıcaksın cünkü insanın dışıyla içi farklı oluyor o yüzden bir insanın süslü laflarına değil yüreğine bak yüreği güzel olan insanlar var onları seç bence ummadığın kişiler senin icin daha iyi olabilir
En İyi Cevaplar