Önemsenmek belkide her kızın isteği🤣✅ ama ben daha çok mimik ve samimiyete bakarım ve öyle etkilenirim, konuşkanlığı ve kendinden emin duruşu beni etkiler👍🏻
Kendim özgüvenliyim, özgüven egodan veya kibirden ya da sırf kendi için yaşayanlar kapsamında söylemiyorum. Ayakları yere bassın, lafını hiç kimseden esirgemesin, kendini savunsun, yalana kapalı olsun👍🏻👍🏻👍🏻
Çekici olduğunun farkında olan erkekler +birmilyonbilmemkaç Nazik ve hizmet odaklı erkekler (köle gibi değil canım yardım eden ve bundan zevk aldığı belli olan genelde başak erkekleri oluyor bunlar baya da hoş giyinirler erirsin lmckaemlkcea)
yok be instada üstsüz resim atan tipler egosu adı altında beğenilme ihtiyacı çeken tipler zaten belli olur kendinden emin tavrı yalakalık yapmaması falan diğer türlü kasıla kasıla yürüyen erkekleri ortamda görmezden gelince (denedik biz kızlarla) inanılmaz balon gibi sönüyorlar sönmüyorsa gerçek özgüvendir
Bena karşı sahiplenici tavırları, özgüveni, kıskançlığından hep yakınırım ama aslında hoşuma da gitmiyo değil, bide benden uzun olunca kendimi güvende hissediyorum hdhhehdhdhdhdh
Yani ekstra bir beklentim ya da isteğim yok bir erkekten 😀 sevsin saysın elinden geldigince ilgilensin benimle sadece sevgili değil de arkadaş dost sırdaş olabilsin bu tarz şeyler 😇