Kötü olmaya nasıl başlamalı bir erkek? Ben eskiden sadık biriydim. Ama şimdi gözümü kırpmadan 50 tane kızla konuşabiliyorum 😂
Konuştuğum kızın bacağını öyle bir sıktım ki canı acıdı bayağı. Hoşuna da gitti.
Kural neyse onu olmak istiyorum. Daha kötü nasıl olurum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her insan için mutlaka doğru bir insan vardır bazen gec tanışabilirsin
Yok be.. en iyi kadınin bile burnunu sürtünce acayip hoşuna gidiyor 😂
Ne istediğini bilenin hoşuna gitmez
Kadın cinsi problemlidir hep. Her kadında gizli bir erkek düşmanligi var. Freud bunu penis kıskançlığı olarak açıklamıştı
Türk kızlarını s.. ikeceksin s.. ikeceksinnnn
Aynen öyle. Geçmişte bana ihanet eden bir kız vardı. Buluşmaya çağırıp güzelce bi dovsem mi diyorum ya. İçimde kaldı bayağı
Döv s.. kk gebert istedigini yap bir tanesini gördün gelmiş boş boş ciyaklamış bunların kanları mayaları bozuk lafa gelince melek kesilirler icraata gelimce şeytandan daha şeytan olurlar bunlarda adam insanlik karakter kisilik yoktur egolari tavan burunlari havada g.. tlerii kalkik mahlukatlardir beyin de yoktur beyin olmayınca vücutlarini sergilemeyi bilirler haa vucutlari da yoktur 10 kilo boyayi sürüp ortaliga çıplak çıkınca kendilerini bir halt zannediyorlar o.. bulugunnn dibini sıyırıp kendini namusluymus gibi pazarlamaya kalkiyor istr ahlak edeb adap ar namus şeref haysiyet hic bir sey olmadigi icin tabi ne yapacaklar bunlardan baska hic bir yerde göremezsin asla f.. hiseliggi en iyisini türk kızları yapar
Haklısın. ilk buluşmada yataga geliyorsa geliyor o kadına daha fazla kullandırmam kendimi net
Eninde sonunda geliyor zaten ama ugrastiriyor iste a.. mlarii altindan yaa
İlk buluşmada yatacak kız nasıl anlaşılır
saçma sapan kızlarla muhatap oldun diye hıncını tanımadığın etmediğin kızlardan çıkaramazsın
Kadınların çoğu böyle ve işe yarıyor bu yaptiklarim bayağı, m. l oluyorsunuz 😂
çoğu azı beni ilgilendirmez. karşındaki insana nasıl bir muamelede bulanacağını sadece o insanın davranışları belirler, başkalarıyla yaşadığın deneyimler değil
maalesef sizin saçınız uzun aklınız kısa. Anca Instagram postlarina falan yazarsınız "sahiplenen erkek" diye. Önce sizin kişilik sahibi olmanız lazım ki sonra öyle adam isteyin 😉
sen beni tanıyor musun da bu ithamlarda bulunuyorsun? kafa yapından da üslubundan da senin ne halt olduğun ortada. hak ettiğini yaşatmışlar sana
Yok kadına çok değer verdiğin zaman g. tu başı ayrı oynamaya başlıyor maalesef. O yüzden size mustehak valla. Gittiğiniz psikologlara selam söyleyin 😂
sosyal medyanın en kötü yanı böyle kekolarla ister istemez muhatap olmak zorunda kalıyorsun. klasik kazık yemiş erkek tavırları. ne kadar olgunca ama👍🏻
Ne kekoluk edecegim. Evet kazık yedim. Çünkü kadın efendi adamı sevmiyor sonunda bunu anladım. Kadın ona her duyguyu yaşatacak, yukseltecek, yeri geldiğinde umursamaz olacak ve s. kip atacak erkeği seviyor denklem bu.
sen de alttaki yorum yapan da kekonun tekisiniz. türk kadınını s*kp atacaksın, kullanıp bırakacaksın demeler saçı uzun aklı kısa varlık demeler, insan yerine koymamalar falan. bunlar ne, keko değil de nesiniz İstanbul beyefendisi mi? ortadoğu farelerinden farkınız olsun biraz :d sen kendini çok akıllı, külyutmaz, alfa vs olarak tanımlıyorsun herhalde veya öyle bir savunma mekanizması mı geliştirdin bilmiyorum. ama senin gibiler o kadar aşağı ve ezik duruyor ki dışarıdan bakan NORMAL bir insanın gözünden. ihanete uğramış olabilirsin. ben de diyorum ki senin eski sevgilin bütün kadınları temsil etmiyor. çocuk gibi ben kadınlara küstüm demek yerine herkese hak ettiği gibi davranmak gerekir. sen böyle yaparak kendini çok karakterli, düzgün bir insan mı sanıyorsun. bazen anneniz yokmuş gibi konuşuyorsunuz. kadınlar hakkında o kadar iğrenç fikirleriniz var ki. ama bir cinsiyet adına genelleme yaparak bir yere varılacaksa erkekler çok daha zararlı çıkar
😂
yazacak bir şey bulamadın herhalde primat. emoji atacağına kendinden utan
Ok
Umursanmamak hem hoşuna gider hemde daha çok ulaşmak ister
Hiç sevmem nefret ederim zaten hep bununla sınanıyorum çünkü neden Allah sınıyor
Böyle devam et yeterli peki ya erkeklerin sevdiği kötü kız davranışı ne
Ben kötü kız sevmiyorum. Tek amacım var yatak, ama kötü seven erkekler konusunda şunu soyleyeyim, bir kıza bağlı kalıyorlar halbuki o kız da 50 kişiyle konuşuyor
Ben kötü olmak için aynı anda bikaç kişiyle yazıştım bunu anlayan erkeğin umrunda bile olmadı
Güzel degilsin o zaman. Güzel ve havali bir kızsan her şey yolunda gider.
Foto attıklarım iyi görünüyorsun dediler
Ne bilim.. görmeden bilemem. Cirkinsen de dekolte bir hesap ac. Kadın poz tekniklerini araştır, araya kültürlü olduğunu gösteren 3-5 kitap, bir iki hm, zarali kıyafet paylaş bir de reklam ver kafadan 50 tane abaza herifi düşürürsun
Bende efendi sadıktım artık öyle olmicam demek ki
Olma. S. refsiz ol
Boş ver onları evlat.. Değmezler bile 🗿
Hepsi s. lak valla. Tokadı yapıştırıp gececeksin
Iyyy