Hiç kıyamadım normalde böyle bi yapım da yok şimdi yalvarıyor, istemediğimi 1 haftadır söylüyorum ama özlüyorum da. Bitti ama için bi boş, napabilirim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kıyamadım normalde böyle bi yapım da yok şimdi yalvarıyor, istemediğimi 1 haftadır söylüyorum ama özlüyorum da. Bitti ama için bi boş, napabilirim
Özlemen, ayrılık kararının yanlış olduğu anlamına gelmez. İnsan bazen kişiyi değil, alıştığı yakınlığı ve birlikte geçirilen zamanı özler. Bir hafta çok erken; boşluğu hemen doldurmaya çalışma. Biraz uzak kalıp onun yokluğunu değil, ilişkiyi gerçekten isteyip istemediğini anlamaya çalış.
Geri dönersen pişman olursun , toksik ilişkileri bitirin net olun
Ben öyle yaptım mutluyum her ne kadar özlesemde en azından eskisi gibi kızmıyorum.
İçindeki o koca boşluk hissini o kadar iyi anlıyorum ki... Sen o kadar temiz ve kıymetli bir sevgi vermişsin ki, o ağır laflara bile kıyıp kötü bir şey söyleyememişsin 🥺
Bu senin zayıflığın değil, kalbinin zarafeti aşkom. şu an canın yanıyor ve alışkanlıktan özlüyorsun ama kendine saygını koruyup ayrılman harika bir adım olmuş 💅
Seni hak etmeyen birinin pişmanlığına inanıp sınırlarını esnetme sakın. Zamanla o boşluk dolacak. Peki seni en çok özleten şey gerçekten o mu, yoksa verdiğin emekler mi? ✨💖
Cevap
3Cevap
yüz vermiyeceksin tabikide knk engellemeden içinde kalanları söyle ağzının payını ver sonrada ayrıl
Ayrıldım zaten seviyorum yüzde vermiyroum özlemim geçinxe engellicem
İstesem sövüp sayarım duygularım varken ona o lafları ermek kendi duygularıma saygısızlık
özlemin böyle yaparsan geçmez oda ona akrşı özlem değil rutine ve ilgiye olan istek dediğimi yap ve engelle max 1 haftaya unutursun
o senin duygularına ve sana saygısızlık yaparken umursamadı ama aksine duygularını ifade etmş olursun kırgınlıkta bir duygudur
Öyle yaptm
bravo artık hayatına güzelce devam et <333
Tamam
Iyi yaptin
Yazık
Bana mı
exine ezikmiş iyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?