kızlar erkek arkadaşımla 1.5 senedir beraberiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ilişkimiz boyunca işim elverişli olduğu için ben yanına gidip geliyorum ve bu süreçte kaldığımız yerden yediğimiz yere kadar hepsini ben ödüyorum, sürekli borcu var, borcu bitse kendisine istediği şeyleri rahatça alabiliyor
geçen ay yurt dışına tatile gittik, orada daha ucuz diye ps5 pro aldı ve onun borcu da bitti, şimdi odasının eşyalarını değiştirmek istiyor, nereden baksan 150-200k fiyat çıkardılar
ben 1 aydır onun olduğu şehirdeyim ve yine her zamanki gibi kaldığımız yerden yediğimiz yemeğe kadar hepsini ben ödüyorum, bu zamana kadar bunun hiç lafını yapmadım, internetten 20k'lık bir ürünü onun kredi kartından aldım, onun da bilgisi var ve bana ne zaman ödeyeceğimi sorduğunda kan beynime sıçradı (kaldığımız yerin ücreti) ona zaten geri verecektim ama bu şekilde konuşuyor olması benim canımı sıkıyor, kendimi kullanılmış hissediyorum, kendisini çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum ama bugün böyle bir olay olunca bunları artık yüzüne vurdum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer