Uzak mesafe ilişkisinde tüm masrafları ben öderken 20k harcama için hesap sorulunca bencil olan ben miyim?

kızlar erkek arkadaşımla 1.5 senedir beraberiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ilişkimiz boyunca işim elverişli olduğu için ben yanına gidip geliyorum ve bu süreçte kaldığımız yerden yediğimiz yere kadar hepsini ben ödüyorum, sürekli borcu var, borcu bitse kendisine istediği şeyleri rahatça alabiliyor

geçen ay yurt dışına tatile gittik, orada daha ucuz diye ps5 pro aldı ve onun borcu da bitti, şimdi odasının eşyalarını değiştirmek istiyor, nereden baksan 150-200k fiyat çıkardılar

ben 1 aydır onun olduğu şehirdeyim ve yine her zamanki gibi kaldığımız yerden yediğimiz yemeğe kadar hepsini ben ödüyorum, bu zamana kadar bunun hiç lafını yapmadım, internetten 20k'lık bir ürünü onun kredi kartından aldım, onun da bilgisi var ve bana ne zaman ödeyeceğimi sorduğunda kan beynime sıçradı (kaldığımız yerin ücreti) ona zaten geri verecektim ama bu şekilde konuşuyor olması benim canımı sıkıyor, kendimi kullanılmış hissediyorum, kendisini çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum ama bugün böyle bir olay olunca bunları artık yüzüne vurdum

Uzak mesafe ilişkisinde tüm masrafları ben öderken 20k harcama için hesap sorulunca bencil olan ben miyim?