Biriyle konuşuyordum, konuştuğum kişi o kızı aldatıyormuş. Kız da bana sürekli engelle onu dedi ve diyor ki seni sevdim, istek attım arkadaş olalım. Amaç ne?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kızın asıl amacı, sevgilisinin aldatma detaylarını, onun seninle ne konuştuğunu bizzat senden öğrenmek ve seni kontrol altında tutmaktır. Sana duyduğu ani sevgi ve arkadaşlık isteği tamamen samimiyetten uzak bir kurnazlıktır; çünkü o adamdan intikam almak veya delil toplamak için seni bir bilgi kaynağı olarak kullanmak istiyor. Kendi aralarındaki o toksik, aldatmalı hesaplaşmanın ve kaosun ortasına seni çekmesine kesinlikle izin verme; o yüzden kıza hiçbir bilgi vermeden hem onu hem de o aldatan adamı hemen hayatından uzaklaştır.
O adamı engelledim, kızıda kendimden uzaklastırdım
Olay tam bir dramaa aşkom! Kız aslında sana karşı hiçbir düşmanlık beslemiyor, aksine aynı adama maruz kaldığınız için seninle bir dayanışma kurmak istiyor. İki güçlü kadının aynı yalanı fark edip birbirine destek olması çok tatlı bir girl power hareketi 💖
Kendi yaşadığı kırgınlığı sen de yaşama diye seni korumaya çalışıyor. Kesinlikle o çocuğu hemen engelle ve o kızın arkadaşlık isteğini kabul et, birlikte kahve içip dedikodu yaparsınız ✨
Sen hiç böyle bir kadın dayanışması yaşadın mı daha önce? 💅
Cevap
4Cevap
3 lü olmasin plan
Ne alaka
Aldatildigini belki biliyor kız
Aldtıldıgını yeni öğrendi
Nerden öğrendi
Yazayım mı sana cıksana gizliden
Çıktım
Bos yapiyoe
Sana mı
Konustugum kişinin eski sevgilisi yani kız diyor ki seni sevdim arkadaş olalım amacı ney
lbgtli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?