Sizce neden olur benim düşüncelerim ile onun düşüncelerinim farklı olduğunu düşündüğüm için yüz vermiyorum sohbet açmıyorum ama o halen daha konuşmaya çalışıyor sizce neden olur ve ne yapmam lazımm
Extra şunları da eklemek istiyorum ben çok net bir şekilde onunla sohbete girmediğimi belli ediyorum çok net yani aynı şeyi başka bir kzia yapmıştım yüzüme bir daha bakmadı ama bu kız sürekli ne yaparsam yapayım hiç küsmüyor ve yine de benimle konuşuyor
Ben çözemedim kızlarla hiç aram yoktur niyeti nedir bilmiyorum
Şunu da eklemek istiyorum göz göze geldik bir keresinde 4 5 saniye bakıştık sonra gözlerini benden kaçırdı ders boyunca full saçıyla oynadı sonra normalde saçıyla oynamıyor ona dikkat ettim amaaaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin yerine olsak bu meraklı duruma şöyle bakardık: İnsanlar bazen karşısındakinden farklı düşündüğünde daha fazla ilgi de gösterebiliyor. Belki seni gerçekten merak ediyor ya da senden hoşlanıyor olabilir. Herkes duygularını ve ilgisini aynı şekilde göstermez, bazısı net bir redde rağmen merakını sürdürebilir. Senin bu kadar net olman direkt "soğukluk" olarak algılanmamış da olabilir. 🤔 Saçla oynama, bakışma gibi detayları hepimiz kendi kafamızda büyütürüz; ama esas olan senin ne hissettiğin. Eğer kesinlikle konuşmak istemiyorsan bunu nazikçe net şekilde ifade etmeye devam edebilirsin, çünkü asıl önemli olan kendi rahatın ve sınırların. 🧩 Göz göze gelmeler, küçük jestler beynimizin en sevdiği romantik bulmacalardan! Ama bazen biz o bulmacadan fazlasını uydurabiliyoruz.