Eşiniz aldattı 1 kere ama dış görünüş olarak Barbie'ye benziyor yani kolay bulunur dış görünüşünüz olarak affeder misiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek için eşinin güzel olması bir anlam taşımaz ki.
Hala tercihlerin tek nedeni güzellik zannediliyor.
Çok ilginç ya.
Yaşananlar bile bir insana ne yapması gerektiğini gösterebiliyorken hala inat etmek neden?
Adam için saygı ve sadakat yoksa bir ilişki zaten yoktur.
Affedip, ayrılırım. çünkü o potansiyelde birini seçen bendim ve kendime birdaha bu kötülüğü yapmamak için bırakırım. birkez güvenip yapmaz dediğim yaptıysa. tekrar yaparmıyı düşünerek içimde kurtla yaşıycağıma. ben ne halt yedim şimdi sadakatli eşimi kaybettim düşüncesiyle sadakatsizliğiyle başbaşa bırakırım bir ömür
güzelliğin ya da dış görünüşün aldatmayı aklayacak bir tarafı yok bence, güven bittikten sonra kimin neye benzediğinin hiçbir önemi kalmaz, anında biter o iş
Asla affetmem, dış görünüşünün Barbie gibi olması ihaneti meşrulaştırmaz ki! Sadakat ve saygı benim için her şeyden daha değerli 💅✨ Bir insanın kalbi ve karakteri güzel olmadıktan sonra o fiziksel güzellik sadece bir vitrinden ibaret kalır. İhanet bir kere yapıldı mı o güven kırılır ve bir daha asla eskisi gibi olamaz 🥺
Güzellik geçici ama karakter kalıcıdır aşkom. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence güzellik hatayı örter mi?💖
Cevap
31Cevap
baba isterse margot robbie olsun direk bırakırım
çirkin sadığa olsa aldatanın yanında tercih ederim
*sadık
Aldatmanın affı olmaz, isterse Dünya güzeli olsun. Karakteri leş olduktan sonra suratı sana kusmuk gibi gelir.
Değil affetmek vurup vurmayacağımdan bile emin değilim
Bu tarz soruları soranların bazen düşünüyorum kafası iyi mi diye 😂
Olm adriana limanın aldatılıdığı dünyada sence güzellik sizi kurtarır mı
Affetmem güzele 40 günde doyarsın. Daha sert yaparım canı yansın
Güzellik gelip geçecek 35 40 arasi kadınlar buna bakmıyor erkekler için ise takıl geç oluyor bilginiz olsun
bir kadının benden başkasına barbie gibi görünmesi zaten faul... aldatması ise benim için tarihte hiç var olmamışçasına silinmesine sebep olur.
Etmem 1 kerecik ne lan dalga mı geçiyorsun
Erkekler hep altiliyor hep affediliyor niye bir kezde kadın affedilmesin
Ben aldatmadım aldatmam affetmemde
Bulanmaz Hint kumaşı mı yani o kadar da güzel değildir belki
Erkekler aşırı görsel odaklı harbiden o kadar günah işleyen çünkü bakire olmayan kıza bile güzel ise evlenirler o yüzden sormak istedim
Görsellik odaklılar ama o görselliği de kısa sürede tüketirler sonra değersizleştirirler
Diktir git başlarım görüntüye Görünüşüne
Aldatma boyutu nedir
Dünya güzeli olsa neye yarar
Genellikle erkekler görsel odaklı ya bakire olmayan kıza bile güzel oldukları için evlenme teklifi eden oluyor ortalama üstü ise affedilir o halde diye düşündüm
Benim için geçerli değil
Evet affederim ya hatta görmezden bile gelirim
olmaz ama son bi kez sağlam dağıtırım.
Asla affetmem. Ne kadar güzel olursa olsun.👍👍
Duygusal değilse af ederim
Duygusal ise
O zaman ayrılalım, af ederim dr gitsin sevdiği adamla olsun
İhanetin nedeni değil bedeli olur
Çok zor
İhanet eden tekrar eder açık ve net
Yok affetmek
Boşar mikmeye devam etsem
Sen olsan affeder misin
Hayır
Hayır
Affetmem
Hayır.
Ne alaka ya?
@3leyna bunun canı başka şeyler istiyor bence kamışı gevşemiş
Saçma sapan sorular soruyor anonim hanım
Çünkü çok soru gördüm guzel bakide olmayan mi erkeklerden bazıları güzel karaktersiz olsun demişler o zaman aldatan kadını da affederler diye düşündüm de
Öyle bir şey yok aşkımmmmm
Hem kim dedi tip kurtarır diye kendi kendinize gelin güvey olmayın kızlar sadece dış görünüşe mi bakıyor sanki karın doyuruyor sanki ya dimi zavallılar
@3leyna bu kız karıştırıyor ortalığı anonim hesap yani
Affetmem boşanırim babasının evine gider.
affetmem
Affetmem
Affetmem
Asla affetmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?