Yani affedenlerin baya genis oldugunu dusunuyorum ama yine de cevaplari alalım?
Cevabın nedir?
Lütfen bazı erkeklere, ''aldatsa affeder misiniz?'' değil, ''eşinizde sizi aldatabilecek. öt var mı?'' diye sor...
...
Gerçi, asarım-keserim durumları hikaye..
Zeki ve güçlü erkek, böyle bir durumda kadına el kaldırmaya bile tenezzül etmez aslında; bu kalitedeki bir kadın için kodeslerde çürümeyi anlamsız ve saçma bulur. Hatta kendine dahi kızar; bu kalitedeki bir kadında ben ne buldum diye..
...
Biraz da sevinir hatta:
''Ulan, ya şimdi değil de 10 sene sonra yapsaydı, ya 10 sene ben bununla aynı evi paylaşsaydım'' diye düşünür..
...
Bir de erkek yetersizdir, denyodur, hıyarağasıdır; doğal olarak aldatılması gerekir hani..
Ama onda da kaliteli olan kadın yine aldatmaz; ilişkiyi bitirir gider başka adama..
Biz kimiz ki hem aldatan kadını affedip - affetmeme opsiyonuyla donatılıyoruz..
Ne. ok yerse yesin, bize ne..
Kendi üzülsün; kendince bizi aldatırken aslında iki tane farklı adam tarafından seks amaçlı kullanıldığına..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılulan serefsizligin affimi olur.. boyle biseyi affeden kadindan da korkun.. affedilmez bu...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle affedilmemeli. Ama az once baska bir soru sordum biri dediki gönlü kayar olabilir aldatabilir affederim. Bunu diyen erkek
- +1 yıl
yahu gec onlari.. biz muslumaniz elhamdulillah.. boyle namussuzluklar yakismaz.. ihanet yakismaz.. ama dusunmuyo degilim simdi.. bir yuva yikilmaktan kurtulacaksa aff okunablr.. kadin affedeblr yani.. ama cirkin bir durum.. senin basina boyle bisey mi geldi kardesim
Soran+1 yılHayir iste biri oyle dedi benim de kafama takildi. Yani nasil affedilir ki gönlü kaymis mi denir sacma geldi
- +1 yıl
aynen oyle. ama buyuk konusmamak lazim.. ben gordum sinir oldum yazdim ama.. bir yuva kurtulacaksa... ama bben bir erkek olrk affetmezdm hersey biterdi.. Allah kimsenin basina vermesin.. allah hayirli namuslu es nasip etsin..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıltek gecelik bir ilişki bir kaçamaksa ve bana kendisi söylüyorsa evet ederim.
tek gecelik ilişkiyse ya da kaçamaksa ama ben sonradan yakalıyorsam durumuna göre edebilirim de etmeyebilrim de
uzun bir ilişki duygusal bir aldatma söz konusuysa... işte asıl aldatılmak bu sonuncusudur. KİMSENİN BAŞINA GELMESİN affetmek diye bir seçenek bile yok, nasıl intikam alacağımı düşünmeye başlarım.10 Yorumla
Olduresiye doverim yasarsa affederim. Oldurmeyini Allah oldurmez derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
69Cevap
+1 yıl+napıyonuz lan burda?
-sevişiyoruz hayatım. baksana şu boya posa endama. hem sen çok çalışıyosun, ilgisizsin, senden soğudum...(milyonlarca bahane gerçeği başka penislerin tadına bakma isteği veya o heyecanı yaşama tutkusu)
+sen de haklısın tabi. ikimizi birden idare etmek varken neden herhangi birimizden ayrılasın ki?
-aynen öyle valla. aramıza katılmak ister misin?
+napalım geleyim bari hem aşk için canımız feda00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabildiğince kısa söyleyeyim; Yok deve! Hem kalkacak başkasının koynuna girecek ondan sonra gelip bana girecek geç yürrüü yavrum derim hadi anam başka kapıya, birde böyle kadınlar için cinayet işleyen erkekler var değer mi lan böyle kadın için, o çoktan yolunu bulmuş, öldürsen ne yazar öldürmesen ne yazar olan sana olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam hazmedemiyor ya öldürüyor. Yediremiyor gururuna hangi erkek olsa yediremez. Hele birde hani calisip para kazanip saf ve temiz sekilde evine karisina sahip cikan adamlar var onları aldatiyolar yemin ediyorum onlardan cok uzuluyorum ya. Yapilir mi ya adam o kadar calissin baksin sana her istedigini alsin sen aldat adalet mi bu ya.
Cevap sahibi+1 yılaslında çok daha ağır yazabilirdim ama yazmadım olabildiğince light tuttum cevabı, koca çuvaldan birkaç tane çürük çıktı diye bütün bayanlara yönelik bir şey yazmak istemedim diyelim, ama erkeklerde de sorun yok değil, bazıları hakikaten çok oynak kızlardan hoşlanıyor, ne demişler gülü seven dikenine katlanır :)
+1 yıl3 kurşun harcarım bir o adama bir karıma birde kendime sıkarım
24 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama kendine neden sıkıyosun olmaz izin veremem. Onlara da sıkma deger mi hic
- +1 yıl
Kendine niye sıkıyorsun hahaha
Soran+1 yılO utancla yasamamk icin sıkıyor ama yanlia dusunuyor arkadas.
Mümkün değil affetmem Allah tan sabır dilerim ve inşallah onu kendinden uzaklaştırırım ama yıkılan ben olurum. Affedenlerin kafası şöyledir bende yapıyorum yaptım gibi herhalde ama her bünye kaldırmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle dusunuyorlar ben yapiyorsam esimin yapmasina bir sey demem diyorlard
kesinlikle affetmezdim atalarımız boşuna dememiş (alışmış kudurmuştan beterdir)
30 Yorumla
+1 yılAsla.. zaten dinde kadın kocayı aldatırsa nikah düşer eğer erkek ben karımı seviyorum onu bırakmayacağım derse deyyus olur deyyus olan ebedi ateştedir...
20 Yorumla
+1 yılAdam cok seviyorsa asiksa belki affeder bir hatadir diye ama erkekler affetmez genelde.
ikinci sansida veren cikmazmi cikar iste oda asik oldugundan olsa gerek.00 Yorumla
+1 yılAffeden erkeğin şerefi için iyi şeyler düşünmem ama saygı duyarım. Ben affetmektense ölmeyi yeğlerim.
20 Yorumla
+1 yılBen aldatmıyacağım için daha sevgilim olmadı bu yaşıma kadar kendimi evlenecek kişiye adadım o halde görürsem onu çıkar giderim bulunduğum
Yerden ne deyim ona ki02 Yorumla
Soran+1 yılBirsey denmez zaten oyle birine umarım hic karsilasmazsin
- +1 yıl
Umarımm :) güzel dileğin için teşekkürler
Kadınlarda bu kadar inatçı olmamalı mesela ben evliyim gidip başkasıyla ilişki yaşarsam bana 1 şans vermeli beni affetmeli...
00 YorumlaÖncelikle şunu belirtmeliyim ki büyük konuşmak gibi olmasında benim eşim olabildiyse KESİNLİKLE öyle birşey yapacak birisi değildir.. Ama yinede cevap istiyorsan öyle bir şeyin affı olmaz, olamaz.
10 Yorumla
+1 yılEşim yok yeni iyi biriyle tanisdik bakalim hayırlısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ederim. Eşimi sadece benimle ilişki yaşamaya zorlayacak kadar geri kafalı ve yobaz değilim. O da insan sonuçta. Canı ufak bir kaçamak yapmak istemiş olabilir.
012 Yorumla- +1 yıl
Maasallah gizlican
Soran+1 yılSaçmalama yahu ciddi misin?
Cevap sahibi+1 yılBen modern düşünceli bir erkeğim. Eşimi kısıtlayacak kadar saygısız değilim. Erkek aldatınca erkektir yapar deniliyorsa aynısı neden kadın için de denilmesin?
- +1 yıl
Sen modern ol devam et
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken de benim gibi düşünmek. Erkekler kadınlara sadece kendileriyle ilişki yaşama konusunda baskı uygulamaktan kaçınmalıyız? Ortaçağ'da mıyız?
Cevap sahibi+1 yılkaçınmalıdır*
Soran+1 yılHayir burada erkektir yapar diyen yok ki ikisi de yanlis dedim. Olamaz oyle birsey sende sorun var.
- +1 yıl
Namus peynir ekmekmi dicem ama sen modernsin
- +1 yıl
20 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim, ne çektiysen ondan banada ver... Hiç evlenmeyin kardeşim niye evleniyorsunuz ki o zaman? birde böyle ailelerden doğan çocukları düşünün millet, medeni düşünmekmiş, medeniyet buysa ben mağarada yaşamayı şeçiyorum (şimdi git mağarada yaşa der bana)! nerde kaldı aile nerde kaldı birey, yozlaşın bakalım anasını satayım :SSSSS
- +1 yıl
Zihniyete bak zihniyetee
Soran+1 yılKesinlikle yanlış düşünüyorsun ya insan sevdigini baskasiyla paylasir mi? Ne yani gitsin aldatsin bir guzel sonra gelsin ya benim gonlum kaydı affet sen beni desin. Bazı erkekler fazlasiyla geniş çok geniş.
+1 yılHayıııır. Ama büyük konuştuğun şey başına gelmeden ölmezsin derlermiş. Fazla büyük konuşmamak lazım.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan cok korkuyorum
- +1 yıl
Baktın büyük konuşacan dilini ısır hacı :)
Soran+1 yılAma o da acır :(
- +1 yıl
Acından ne söyleyeceğini unutursun büyük konuşmamış olursun. Sana kopar demedik azcık ısır :D
Soran+1 yılHe ben o gelecek korkusuyla koparadabilirim :)
- +1 yıl
Sen ısırma o zaman. Isırınca sapıtıyosun. :) İçince sapıtıyorsun gibi oldu
Soran+1 yılYaa süper benzetme. Dilimi fazla ısırmışım çarptı da derim :)
- +1 yıl
:))
bende herşeyden önce güven gelir güven bittimi herşey biter o yüzden büyük konusmıyım ama asla affetmem güvenim sarsılmıs
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle artik guven kalmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sorum aşıkmı oldun olurdu :( kahrolurum ya naparım bilmiyorum ama büyükte konuşmak istemem şimdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin neredeyse hepsi affetmem dedi ama kadinlar az da olsa affetme taraftari
Cevap sahibi+1 yılböyle çünkü kural bu malesef erkek ne yapsa yeri ama kadın namussuz. böyle geldi böyle gider.
Soran+1 yılAslında ikisinin de ayni derecede olmasi gerek.
Cevap sahibi+1 yılevet öyle ama bayanlar bastırılıyor malesef dul kalma korkusu ekonomik özgürlük yok bunun gibi şeyler.
gelip birini sevdiğini söyleyip ayrılıyorsa sorun yok ama aldatırsa yüzüne bakmam
00 Yorumlabir daha yapmayacağının garantisi yok affetmek büyük hata olur. hayır asla. hatta birşey demeden kapının önüne koyarım naparsa yapsın:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. ben erkeğim aldatıyorum eşim yapsa katliam olur canım
011 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaptigin dogru mu? Plneden aldatma gerigi duydun? Senin yuzunden evlenmicem iste
Soran+1 yılBak yaaa birde ne diyor. Aldatamazsin ya aldatmasana yazik kadina ya
- +1 yıl
erkek yapıyosa bir kızda çok rahat yapabilir
Soran+1 yılYa bak insallah senin gibi biri bana denk gelmez. Esin icin uzuluyorum geçerken. Neyi kotu de aldatiyorsun?
- +1 yıl
mantık pırıl pırıl maşallah karın boşar seni umarım, düşündüğün saçmalığa bak ya!
Soran+1 yılAbi cocuklarin da mi vst :((( nolur yapma be valla aldatinca ne oluyor sanki karin var evde ne yapacaksan onunla yap yazil gunah ya
- +1 yıl
sen benim kocam olsan ben dizlerini kırar gözüne sokardım ki ibreti aleme örnek olsun. ahh ahh kadınların suçu işte..
aldatmak düşmanımın basına bile vermesin böyle bişeyi. affedilmesi mümkün değil teklif dahi edilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatani erkek olarak düşündüğümüzde gide gelmiye hee
00 Yorumlabu kolay sindirilcek bir olay olmaz. ama aldatmışsada ilişkimizde sorunlarımız vardır, mutlu değildir derim. bunu demem onu affedeceğim anlamına gelmez ama
00 Yorumla
+1 yılSacmalamayalim lütfen ya. aldatilmis bir insani affetmek ne demek hele evlilikte :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Esim olsaydi söz konusu olmazdi zaten. Ama sevgilim de yapsa affetmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafı mı olur ne demek lan aldatsa nolur ya katil olurum ya da bekar...
02 Yorumla
Soran+1 yılBazi erkekler aldatsa sorun olmaz demisti o yuzden sordum ama burada herkes affetmem diyor en doğrusu o. Midesizlik olur affetseler
Cevap sahibi+1 yılAldatan mahlukattır sevmiyorsan ümit verme acik ve net ama etrafimizda insan görünümlü şeyler var terbiyem müsaade etse bile KS yöneticileri müsaade etmez ;)
+1 yılTek gecelik bir şeyse olabilir derim
15 Yorumla
Soran+1 yılBencede bu kadar basit olmamali
- +1 yıl
Ya tamam gelmeyin üstüme kendi düşüncemi söyledim
Soran+1 yılTabi sende haklisin buyuk konusmamak gerek affedebilirsin tabi
bir kere yapan yine yapar.. Güven yıkılmışsa bitmiştir
00 YorumlaAsla.. Sonuçta o bir hata degil, kendi istegiyle yapılmış bişeydir
20 Yorumlaaldatan eşiminde aldattığı çocuğunda anneannesini...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendi yerine koy öğle düşün eşin seni baskasıyla aldatsa sen ne yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah gostermesin kimseye buyuk konusmak istemiyorum ama affetmezdim zaten başkasına gidiyorsa beni sevmiyordur uzatmanin anlami ne ayrica o tadi alanda bir daha birakmaz.
Cevap sahibi+1 yıldirek ayrılacan yoksa hep kafanda bir soru işareti yatakta bile aklına gelir. sadece zor bir tecavüz olayı olsa ozaman eşimi dahada çok severim ki canına kıymasın
Soran+1 yılCok guzel dusunuyoraun bravo. Cogu kisi o kotu durumda ayrilirdi
+1 yılBen affederim ben sevince beynim bedenimi terk ediyor
00 Yorumlaya daha evlenmeden aldatmışsa? onu ne yapacaz hemde defalarca belkide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldog. pozisyonunda totosuna hardc... yapar sonrada bir şut ile gönderirdim ağlara :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal boşlukta yapmışsa belki ama arada aşk veya uzun süreli ciddi bir ilişki varsa biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. sanmıyorum, kendimi biliyorum kesinlikle affetmem.
10 Yorumlakocaların katil olmasının tek nedeni
12 Yorumla
Soran+1 yılSucuklu yumurtaya sucugun az koyulmasi da neden degil mi? :)
Aşk ihanetle bir evde kalamıyor <3
10 YorumlaAllah gökten inse bile olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar net diyosun yani. Haklisin
Soran+1 yılBencede. Az once baska bir soru da adam aldatabilir gönlü kayar dedi o yuzden bu sebepten soru sordum
Soran+1 yılTabiki de olmaz. Ama erkegin affetmesi cok sacma geliyor bana. Gerçi kadinda affetmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamayin lutfen ya
10 Yorumla
+1 yılasla.
10 Yorumla
+1 yılözellikle erkek olarak zor derim :)
10 Yorumla
+1 yılAsla. Kabul edilemez birsey.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa yolu verirdim
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olsa da yol vermen lazim
- +1 yıl
Benden size +1 +yol :D
- +1 yıl
Hahahhaa bende sana vereyim dicemde verilmiyo bro:)
Böyle bır olay yaşadım..
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Affetmem ve boşarım s. olup gitsin
00 Yorumla
+1 yılHAYIR!
Allahta başıma vermesin.00 Yorumlaaldatmasına izin vermem
00 Yorumlaasla dostm asla ben neysem oda o olsun dostm
10 YorumlaAffetmem.
10 Yorumla
+1 yılasla affetmem...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİliski yasamasi mi aldatmaktan kastin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBunu kabullenen kisi ya salaktir ya da oda yapmistir.. yoksa kabullenenin olcagini hic dusunmuyorum..
+1 yılHayır herşeyi affederim ama aldatmayı asla !!
00 YorumlaBazı hatalar affedilemez çünkü sistem böyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. anlının çatısında fururum..
00 Yorumla
+1 yıldirek kırmızı kartlık hareket dışarı lütfen :))
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle affetmem öyle birşey olamaz.
00 YorumlaAffetmem soz konusu bile olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloji bozmak için birebir soru
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimde amacim o zaten baska ne olabilir ki
- +1 yıl
Ele ne gecti
Soran+1 yılSaçmalama ya sadece merak ettim.
- +1 yıl
Yazanların çoğu simdi müebbet aldi :)
Soran+1 yılAynen valla :)
- +1 yıl
Allah göstermesin nasip etmesin ole birini
Cinayet sebebi sen nediyon
00 YorumlaAffetmek allaha mahsus ben affetmem
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı