Affederim
Affetmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle niye af dilesin ki? Her aldatan af mı diliyormuş. :D Kendi yapan, kendi isteği ile yapıyor bunu zaten. Ve bilinçli olarak bunu tercih ediyor. Bu bir hata veya yanlış değil ki. Bunu yapmayı kendisi seçiyor. Zorla kimseyi yanımızda tutmuyoruz sonuçta. Belki ayrılmak istemişti. Kabul edilmeyince de kendi ayrıldı gitti. Bilemeyiz. Beraber yürümek isteyen var istemeyen var sonuçta. Önemli olan birlikte yürüyeceğin doğru insanı, doğru tanımak. Aldatma sonrası elbette bir daha o kişi ile görüşmem. Benimle devam etmeyen, onunla devam etsin zaten isterim. Herkes kendi dengine.. Sadakatsiz ilişkileri kabul etmem. Kendi gibileriyle olsun herkes.
Çok şükür eşim olacak kadar ileriye gitmemişimde kalbimden geçeni dinleyip görmemi sağlamışım. Çok olmadı bir buçuk hafta olmuştur aldatıldığımı öğreneli uzunca bir süre birlikteliğimiz vardı. Güldüm geçtim bana da iyi bir tecrübe olmuş oldu bazı konularda. Sadece bir kaç çift laf edip yüzüne kapattım ve bir daha da iletişime geçmek aklıma gelmedi o kadar soğuttu ve nefret ettirdi kendinden. Bir kere bile olsa affetmeyi kesinlikle düşünmedim bu benim acizliğim olur diye düşünüyorum.
Cevap
32Cevap
Hayır affetmem
bir kez affederim fakat ikinci kez affetmem. evimi de terk etmem, aynı evde kalmaya devam ederim ama tamamen ot gibi girer çıkarım. eminim evi terk etmemden veya onu evden atmaktan daha ağır bir ceza olurdu bu. onu kendimden mahrum bırakmak... çünkü eninde sonunda pişman olacak? beni, eski neşemi, ona sevgiyle bakışımı özleyecek ve geri isteyecek, ama artık beni kaybetmiş halde bulacak. bu ona çok daha ağır ve yerinde bir ceza olurdu.
işkinde affetmek ne kadar doğru olur, ve affettikten sonra ben aynı kalabilir miyim bilmiyorum ama Allah kimseyi böyle bi durumla karlı karşıya bırakmasın amin
Benim şu an yaptığım gibi.
Boşanmak en doğrusu
Şartlara göre değişir.
Aldatma işlerinde çoğunlukla kusurun büyüğü sanıldığı gibi aldatanda değil, aldatılandadır. Aldatılan kişi mazlum, mağdur ayağına yatıp esip, gürlemek yerine, önce kendisini bir hesaba çekmeli. Sonra şartlara göre kararını vermelidir. Aslında gerçekte çoğunlukla böyle olur ama bunu çoğunlukla açıklamaz kimse.
@Sılademire SG kodugumun bynsiz
Grzegi
Hayır affetmem İnsan ilişki ve sadakat konularında genel olarak herkesin farklı sınırları ve değerleri olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkide sadakat ihlali yaşandığında affetmek veya affetmemek kişisel bir tercihtir ve ben affetmem.
affedemem , affetmek isterim ama yapamam sürekli bu konuyu açar kavga çıkartırım. o yüzden en iyisi ayrılmak.
Allah affetsin derim, hiç bir bağım kalmayacak şekilde ipleri koparırım öyle bir silerim ki esamesi okunmaz.
İçimde halledemem. Affedemem. Çirkinleşmeye hiç gerek yok, ayrılın zor değil.
Büyük konuşmayım affetmem kimsenin de başına gelmesini istemem
Eşim yok. Ama olsa aldatmayı asla affetmem ne kadın ne erkek asla affetmemeli
Gömerim onu bir cukura
Soru kalıbı bile o kadar itici yanlış ki asla etmezdim ben şahsen
İmkanı yok kırılmış bir haktan su içmem bardak kırıldı diye sudan vazgeçmem
affeden kendine yazık eder. affettiğin insanın sana hiç saygısı kalmaz.
Affedenin kendisine saygısı yoktur. net 🙌🏻
Asla reis asla boşa geç
Asla denmezmiş ama aslaa yani
başa gelmeden atmak kolay olur. Bilemiyorum
Hainliği hiç Affetmem
Aldatmanın affı olmaz
Boşarım ama öncesinde bir güzel aldatırım.
Affetmem tabi ki 🤷♂️
Hayır affedilmez
Affederim tabi ki, ne demek 😄
Yok kendisini tebrik eder madalyon takarız
Affederim her seferimde affettim yine ederim
affeder * kor terk ederim 😈
Affetmem
Peki çocuğun olsa yine affetmez miydin?
Affetmem
Hayır
Asla
affeden geniştir
affeden güzel kardeşim netttt
Hayatını s*kerim onun
Yol veririm.
Ederim aldatsın nolucak
Affetmem beni kaybeder
Affederdim ya bende böyle bir salağım
Çok zor
Affetmek diye bi secenek olamaz
Afedilmez
Affetmem
Affetmedim.
Affetmem
Hayır
Affetmem
Affetmem aldatmanın affı mı olur uleyn
Imkanı yok
Affederim
Tuhaf soru
Niyeki?
Yani affeder misiniz diye soru mu olur, aldatan kişi hiç affedilir mi sizce? Sorması bile abes kaçıyor.
Affetmem
Affettim
babasina binerim
affetmem
Affetmem
Hayır
Affetmem
Affedilmez nokta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?