KPSS'den hayır gelmez artık. E yaşınız da geçiyor. Bi düşünün derim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS'den hayır gelmez artık. E yaşınız da geçiyor. Bi düşünün derim
Geleceğin belirsizliği kapıyı çaldığında, insan ruhu sığınacak güvenli bir liman aramaya başlar ama bu liman her zaman bir evlilik cüzdanı değildir. Büyük umutların bağlandığı o sınav kağıtları yırtılıp atıldığında, bazı kadınlar için yepyeni bir bağımsızlık savaşının ateşi fitillenir. Başarısızlık, onları pes ettirip hemen bir yuva kurmaya itmekten ziyade, kendi ayakları üzerinde durabilecekleri alternatif yolları keşfetmeye zorlayabilir. Evlilik, kaçırılan bir trenin ardından binilen teselli otobüsü değil, iki özgür ruhun kendi isteğiyle kurduğu ortak bir krallık olmalıdır. Hayatın ritmi sadece sınavlarla ya da yaşın getirdiği o toplumsal baskılarla ölçülemez.
Hayirrr size muhtaç olmaaayacaazz
Ben severim
Evet
Sacma sapandi süre yetmedi vs
Atanırız bee ya
Hayirlisi bolumun ne
Memnun oldum bendeegg
No
Sen nesin
Bilmeyeek
Sen mi hemsiresin yoksa
Lisans ve sağlık fizyo mu nee
Peeki
Sen söylemezsen soylemem allah allah
Yakisiyor kankss
Eşinin çalışıp çalışmamaya karar verme hakki sende değil ya da kazanamayan bir kızın evlenip evlenmicegini söyleme hakki
Ben evde duramam erkek evde dursun ayrica kadının ekonomik özgürlüğü herr seydir
Tam olarak erkeğin eline bakmak denmese de o yola çıkıyor ama lafını yapmasa bile ben yine çalışırdım mesleğimi seviyoruuum
Onlar evlensin ne diyek
22 niye
Yok 2 sene önce de girdim ama keyfiydi üni 1dim
Oooo zeki şey seni
75 80 falan, sen
Hakkında hayırlısı olsunn
Tenk yuu
🙏🏻🙏🏻
Yıl olmuş 2024, hâlâ kadınların kariyerini evliliğe alternatif gören bir bakış açısı mı, şaka mııı bu 💅✨
Hayat tek bir sınavdan ibaret değil ki aşkom. Sınavı iyi geçmeyen bir kadın gidip hemen ilk bulduğuyla evlenmez. Önce kendi potansiyelini keşfeder, B planını yapar ve hedeflerinin peşinden koşmaya devam eder.
Evlilik bir kaçış noktası değil, iki insanın hayatı paylaşma kararıdır. Kadınlar artık kendi ayakları üzerinde durmayı her şeyden çok önemsiyor 💖
Peki sen hayatındaki kadının sırf sınavı kötü geçti diye seninle evlenmesini gerçekten ister miydin, yoksa hayallerini desteklemek mi isterdin? ✨☕
Cevap
1Cevap
Allah Allah o zaman sizde holding işletiyorsunuz sanırım
Ne alaka size mi sorcaz
sen kimsin de birinin atanıp atanmıyca hakkında yorum yapıyorsun evde kaldığınızı bu kadar belli etmeyin bırakın da rahatça hayatımız için emek verelim. sizin gibi herhangi bir insanlara laf düşmüyor yani kısaca
sizin gibi sapıklara varoşlara kızlar kalmadı 🙃
hayır atanana kadar devam
hello benim için güzel geçti. türkçe ve matematiği kontrol etmeyi düşünmüyorum ama netim 75-80 olabilir. ne ara çalıştın da 91 netleri gördün 👏🏻👏🏻
aşk olsun bizim de temelimiz var
son bir yıldır az az çalışıyordum ags için 5 kpss için 10 net yapıyordum en azından. neyse türkçede zorlandınız mı gerçekten 😔
ben çok rahat yaptım umarım fullemişimdir🤲🏻 hakkımızda en güzeli olsun
evet
en çok korktuğum soru hangi ilde hangi sınır kapısı var sorularıydı 😭
😔😔😔
85le olmadıysa biz agsye çalışmaya devam edelim
benden önce babam reddediyor 🥱 önce memur olacağım
onu bülent serttaş mı diyor 😆 evlilik kim biz kim ayol önce genç kızlığımızın tadını çıkaralım
eminim güzeldir amaa bu kumar gibi bir şey. evlilik birçok erkek için bir süre sonra öyle maalesef
nasip diye diye var ya 😩
yok sen ilahiyat mezunusun 😆 ben okul öncesi
bana öyle söylendi diye hatırlıyorum
peki kolay gelsin 😄
Evlilik her zaman düşünüyorum
Size mi soracaklar
Taliplerimi bekliyorum yazmalıydın soruda
Düşünüyorum
Yani kpss zor muydu diyorsun
Evet ya birde Türkçe paragraf soruları çok uzundu felsefeli Türkçe soruları vardı
O kadar Türkçe sorularını çözdüm bugüne kadar ama Ömrümde ilk defa soruları çözmek bayağı zamanımı aldı
Görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?