+1 yılSen de bu soruda çoğu kişi gibi genelleme yapmışsın ki bu doğru değil. Evet biliyorum 24 bazı kızlar 24 yaşında bile yemek yapmayı bilmiyor ama bu onların evlenmelik olmadığını göstermez. Çok ciddi bir genelleme olmuş... bence bazılarınız kızların ayıplarına bakacağına kendi ayıplarına bir göz gezdirsin sizde sütten çıkmış ak kaşığı değilsiniz...
43 Yorumla- +1 yıl
Kızlar adam olun ki adamlar dogurasınız.
- +1 yıl
Sadece anneleri suçluyorsun şimdi de
"Anasinun sutiyle adam olmiyan sigur eti ne etsun "
"Anasunun sütuylan adam olmayana inek ne etsun"
benim memleketin sözünü bırakıp gidiyorum - +1 yıl
İş süt de değil sütü verende de nokta koy
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende bunun erkek versiyonunu anlamıyorum. 25 yaşına gelmiş ne temizlik yapıyor ne yemek yapabiliyor ne de kendi çamaşırını makineye atıp ütüleyebiliyor. Sonra da kendine yetişkin diyor. Sorumluluk olarak sadece para kazanmak zannediliyor. Hal böyleyken ortada sence evlenilecek erkek var mıdır? Bir de önüne gelenle birlikte olup bakire kız derdine düşenler var, hatta yaşı 30 olmuştu 18'lik kız derdine düşenler var. Şimdi biz bunları görünce niye evlenelim?
26 Yorumla- +1 yıl
Neymiş peki? Benim de temel vazifem bunlar değil. O zaman kimin temel vazifesi? Sen çalışıyorsan ben de çalışıyorum. Ee nolacak o halde?
- +1 yıl
Kadın olmak demek ev işi demek mi? Arap kültürü bu. Türklerde kadınlar her işi yapıyordu. Yönetim de dahil.
Her neyse. Ben onu bunu bilmem, tek vasfı para kazanmak olan erkek evlenilecek erkek değildir. Öyle olan erkeğin de kadına b*k atmaya hakkı yoktur. - +1 yıl
Ya kes, çirkinleşip sinirlerimi bozma.
+1 yılBıhtım la fakir sunepe kas yıgını erkeklerden 😒
13 Yorumla- +1 yıl
Yapma etme canımın içi sus 😄
+1 yılPeki evlenilecek erkek var mı? Sayın armut bey.
314 Yorumla- +1 yıl
Kız bu armuttan kavuna dönmüş ya...😅
- +1 yıl
@Hayatgercek ne diyorsun terbiyesiz
- +1 yıl
Messi varmış sözlerimin. Foto da kavun yok mu, armut mu var?
- +1 yıl
Senin derdin ne arkadaşım? Gece gece
- +1 yıl
@Hayatgercek O trol yapmaya bayılır, birilerine bulaşmaya da takılma bence.
- +1 yıl
Rahat durduğu yok ki, birde takip atmiyor mu. Kafayı yemiş de şu an hiç uğraşacak saat değil...
- +1 yıl
@Hayatgercek şaka kız atarlanma hemen kontrolsüz zebra 😘
- +1 yıl
Herşeyin bir üslubu ve zamanı var kavun musun armut musun nesin... Ögren de gel...
- +1 yıl
@Hayatgercek aplamız yumurtlama saatinde rahatsız edilmiş. Cok perdon
- +1 yıl
Kumpir şimdi şu saçma yorumlarını sil ve kaybol. Seninle başka zaman atışalım da ezeyim seni de bir güzel adam ol...
- +1 yıl
@kumpirik ne adamsın ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılSimdi bi kere 40 yasina gelip hayatinda yumurta kirmamis erkek damatligi nasil haketmisse o kiz da hakeder
Kiz erkek diye ayirt etmeye de gerek yok evlenilecek erkek te yok gibi bisey.
Bakiyorsun cocuklari var adam ergen gibi ortalikta dolaşıyor. Esi idare etmese kimse kapisindan iceri sokmaz ama iste bisekilde hayatini sürdürüyor. Kadini erkegi bir kenara birakalim da evlilik cocuk oyuncagi degil. Degerini bilmek gerekir.51 Yorumla- +1 yıl
Bu sözlere ekleyecek tek söz yok, önce insan aynayı kendine çevirmeli ama nerdeee...😏
Merhaba,
Genel olarak içten içe aynı şeyi düşünsem de, tüm kadınlara bu şekilde seslenmenin doğru olmayacağı kanısındayım.
Kendinin de içerisinde olduğu kötü bir genelleme aldığında neler hissediyorsan, bunu söylediğinde kadınlar da aynısını hissedecektir.
Kısacası hayatın sana ne getirdiğine bakmalısın, senden ne götürdüğüne değil.
Işıkla kal.10 YorumlaÇok ciddi bir genelleme yapmışsın ve bence kalp kırmışsın burada gözlemlediğim kızlarda erkeklerden dertli eşit gibi yani
34 Yorumla
+1 yılBoş genelleme boş soru. Genelleme yapmak doğruysa ben de erkekleri çok güzel genellerim şimdi.
33 Yorumla- +1 yıl
Evet?
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki kızlar 16 yaşından sevgili yapıyo , yetmedi ilişkiye giriyo 20`ine gelene kadar 10+ erkekle oynaşıyo. Şimdi bunlara nasıl güvenilir ki?
127 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@_9elevator9_ birader kendini yorma kızın algıda problem var😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Berivann6 Benim bir şeyler yaşadığımı da nerden çıkardın? İsteseydim yaşardım zaten ama fikirlerimle çelişmiyorum ben. Ayrıca git yaşa ilişkini zaten sana bir şey diyen mi oldu. Git be kadar erkek varsa hepsiyle sevgili ol yolun açık
- +1 yıl
Ya knk bırak gitsinler istedikleri erkekle ilişki yaşasınlar zaten bu kafayla daha çok üzülecekler.
- +1 yıl
@Berivann6 bak kanka milletin anasına nasıl küfür ediyor. Savunduğun kız bak.
https://www.resimag.com/p1/a95c3f1d6943.jpeg
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılCok kotu seyler yasadim ama yinede iyisini gordum. Cok yalnis benceden bakiyorsun kanka.
12 Yorumla- +1 yıl
Erken adamim :)
Sana göre evet, mazide kaldı. Peki siz takım elbise giymeyi hak ediyor musunuz? Hayatı dolu dolu yaşayın sonra da gelip evlenecek kız yok diyerek insanları rencide edin. Hayret bir şey.
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler sütten çıkmış ak kaşık sanki
çoğu ikinci el
sıfır km ler sıfırlarla evlensin11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Şair burda ben 1950’den geliyorum zaman makinesi ile beni bu yıla getirdiler demek istemiş :D
Hizmetçi mi arıyorsun eş mi belli değil10 Yorumla
+1 yılÇoğunun aklı bir karış havada şımarıklıkta ama hepsi öyle değil bana göre evlenilecek çok kızda vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
Her iki cinsteki şeref-iz oranı hızla artıyor. Artık fahişe erkeklerde var.11 Yorumla
+1 yılMazide kaldı şimdi sevişmeyen bul aç elini bol bol dua et.
10 Yorumla
+1 yılGayette hakediyorum hepimizin hakkı beyaz gelinlik giymek
10 Yorumla
+1 yılBugüne kadarki bütün sevgililerim ilk günden benimle sevişme teklifinde bulundu ilk günden diyorum bakın zamanla olacak şey bu halbuki.
Bel altı düşünen erkekler yüzünden suçlu biz kadınlar oluyoruz.
Ki binsürü yeteneği olan hobisi olan işi gücü yerinde olan kendi halinde bir kız olduğum halde.
Bana gelen tek teklif bugün sevişelim i oluyor.
Bende hiç evlenecek erkek göremiyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz erkekler angus gibi her onunuze gelen orspuyu takıp ederseniz sosyal medyadan evlenecek kız kaçar tabi iyi geceler
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOrasını burasını açan orspdur sevgilisi varken kız takıp edende gavt dır
Cevap sahibi+1 yılŞöyle dusun tonlarca erkek takıp eden memelerini full acmıs kızla evlenirmısın hayır demı
- +1 yıl
LSKDKDJDKKDJDJ haklı kız
ne yani şimdi benimle evlenmez misin 😩
32 Yorumla- +1 yıl
Havada karada hem de :D :D :D
+1 yılAynen dostum hepsi akıllandı😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
O ne remek😂😂
- +1 yıl
Ahahaha güzel trollüyon milleti devamm😂😂
+1 yılSen evlilige kusmussun 😂
43 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin 🙈
+1 yılÇokta mazide değilde erkeklerin Kadir kıymet bileni azaldı
01 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Güncel : kumpirik abi evde mi kaldın yoksaaa vah vah vaaah
- +1 yıl
Ayıp oluyor
+1 yılKendi adıma evet hak ediyorum fakat karşımda bende evlenecek adam bulamadığım için evlenemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSen hangi tipinle istiyorsun kız sjshsh
213 Yorumla- +1 yıl
Allah'tan o yamuk tipli fotonu gördüm armut amca. Hayalimdeki sen yakışıklı biriydi 45lik tombalak değildi 😅
- +1 yıl
Yanlışlıkla yurt dışına çıkayım felan deme. Tipten sorgusuz 6 yıl yersin. Ben hala 30 olduğuna inanmıyorum. Sen 40 ve üzeri rahat varsın dombili😅😅
- +1 yıl
Valla bulma bildiğin 45 yaşında birde gelmiş bana 30 diyor😅😅 yani bunca boş soruların altında tipsiz bir hanzo var. Muhtemelen hayatında hiçbir kızla sevgilili olamamış biri😅
- +1 yıl
Silainan
Bana atmıştı bir kere atmaz olaydı😀 bir tane 10 yıl önceki bir tanede anlık attı. Anlık attığında kusasım geldi sjsjsjjs - +1 yıl
Yani boş boşboğaz biri aynen. Evde kalmışlık sendromu😂
- +1 yıl
Biraz adam olmaya çalışsa böyle boş mecralar yerine belki birini bulabilir😂😂 ama yok ya o tiple cidden zor sjsjsjs
- +1 yıl
Neyseki gerçek olduğunu öğrenmen aynaya bakman kadar kolay😂 sen kendini kandır 30 yaşındayım diye
+1 yılHerkesin karsisina kendi gibileri çıkar.
26 Yorumla- +1 yıl
Hayir. Genellikle bazi kadinlar yanlislari fazla torpuluyor gormezden geliyor bu tarz sorunlar ortaya çıkıyor ya da gorucu usulu vs gibi. Ama demek istediğimi anladin diye düşünüyorum
- +1 yıl
Peki.
amortisman da olduk
21 YorumlaSaçma soru
211 Yorumla- +1 yıl
Hepsimi hem yoldan çıktı diyen kızları belki sen öyle yorumluyorsun senin bakış açına göre öyleler ya da belli endenleri boşlukları var bu şekilde gideriyorlar ya da bile isteye hiç bir nedeni olmadan karakterleri budur ve bunu yapıyorlardır böyle düşünmen için bir çok ihtimal var
Evet malesef mazide kaldılar
11 Yorumla
+1 yılEşşek sevmiyoz.
13 Yorumla- +1 yıl
At olsa sende burda dilenmezsin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızlardan bi cacık olmaz ben size diyim
00 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılHizmetçi mi arıyorsun yoksa eş mi?
01 YorumlaSeversen güvenirsin
20 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım