Evlenecek duruma gelen her genç kız gibi şalvarlı kızlar bu konularda bilgili midir?

Valla nereli olduğuna göre değişir mesela köy ne kadar şehre yakınsa o kadar bozulmuş olur. Aslında köylü kadından iyi eş olur. Çünkü kocasına değer verir. Boş yarışlar içine girmez. Ailene hürmet eder. Erkek genel anlamda kendi bildiğini okuyan dik başlı kadın sevmez. Kendi hegemonyasını kuramaz kadının üzerine kadının iş hayatına girmesiyle birlikte boşanmalar arttı. Köyden alacağın kadın tabi üniversite lise okumadığını varsayalım sana bağımlı yaşar bu bir yerden iyi bir yerden iyi değil. İyi çünkü erkeğin işine gelir kötü çünkü erkeği bir süre sonra bir hayat sigortası olarak görür. Başka bir açıdan bakarsan da gelenekçi yetiştiği için çocuklarınız da gelenekçi yetişir. Aslında araştırmacılar köylü denildiğinde sadece köyde yaşayan insanlar algılanmamalı diyor. Bilim insanlarına göre sosyloglara göre babasının babası bile şehirde şehir hayatı yaşamış ise o kişi şehir kültürünün içine doğmuş ise o kişi şehirlidir. Ama son 20 senedir son 40-50 senedir şehirliyse yine sayılmaz. O yine köylüdür. Şehirliyim dedin mi atadan şehirli olman lazım ve atadan İstanbullu olman lazım. Çünkü İstanbul dışındaki her yer taşradır. Osmanlı zamanında. Bir de ne kadar şehirli zihniyetine sahibiz? Mesela bekaret aramak şehirliyim diyen biri için terstir. Yer sofrasında yemek yemek yani böyle şeyler bizim hala daha köylü olduğumuzu söylüyor. Bir makale okudum adını tam hatırlayamayacağım sanırım Şehirli köylüler demekti galiba. O makaleye göre anamız babamız köylü onların çocukları da köylü yani doğum tarihleri 2000 den itibaren olanlar şehirli oluyor diye biliyorum
Demogoji değil bilgi ver isterdim bilgili olurlarmı onu söyle ;)
Ne demogojisi lan bilgi verdim ya bu sitede kaç kız yoruma okuduğu makaleden hareketle cevap veriyor. Sen ne tarz bilgi arıyon?
Hahahahaja :) kızmana hastayım :) kira fatura alışveriş pazar falan ev idaresi bilirmi diye sormak istedim bir kamyon yazı yazdın :D
Bana mı yazıyon?
Sen bana yazıyon bir kamyon yazı :)
Senden benden daha deniyimlilerdir merak etme
Kira fatura pazar iyi bilir öylemi
Sjsjsjjs ben başka bir konuda anlaşmıştım onu bilirler galiba
Kategori farklı iyi bak bir dahakine
Kusura bakma reis burda hep öyle sorular sorulunca devamını okumayıp yazdım
Cevap
4Cevap
Kıyafet sadece bir eşyadır der ve susarim 😊
Çevre ve ortam der konuşmanı isterim :)
Şalvar fetişi şlflfldlfkfk
Yok la yanlış anladın beni soru kategorisi o değil
Bağdaştıramadım.
Soruyu anlamadım de bari :)
Anlamamış olsam söylerdim zaten. Bağdaştıramamak ile anlamamanın farkını anlatmama gerek mi var?
Var bir anlatsana :)
Hahaa sempatiklik
Bilgi gerekli bana sempatilik herkeste olur :)
vardır galiba
Kokar onlar sfsf
Memlekette su mu yok :)
Sevabina sularsin o zaman by
Nasıl soru la bu
bir daha oku :)
Ne alaka
Bilgin yok demek seninde
Varoşlara bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar