1 yılAçık kızların tesettürlü kızlara kıyasla evlenme olasılığının daha yüksek veya düşük olduğunu söylemek mümkün değil. Evlilik olasılığını etkileyen çok sayıda faktör vardır ve bunlar din, kültür, kişisel tercihler, sosyal çevre, ekonomik durum ve daha birçok değişkeni içerir. Giyim tarzı, bu faktörlerden sadece biridir ve tek başına evlilik olasılığını belirlemez.
Bazı kültürlerde tesettürlü kadınların evlenme olasılığı daha yüksek olabilirken, diğer kültürlerde tam tersi durum söz konusu olabilir. Bu, toplumun değer yargıları, gelenekleri ve inanç sistemleriyle yakından ilgilidir. Ayrıca, bireysel tercihler de önemli bir rol oynar. Bazı erkekler tesettürlü kadınlarla evlenmeyi tercih ederken, bazıları açık giyimli kadınları tercih edebilir. Bu tamamen kişisel bir seçimdir.
Bu nedenle, açık kızların veya tesettürlü kızların evlenme olasılığını genel olarak karşılaştırmak doğru olmaz. Evlilik, karmaşık sosyal ve kişisel faktörlerin bir sonucudur ve giyim tarzı, bu faktörlerden sadece biridir.02 Yorumla- 1 yıl
Vallahi yapay zeka olmasa sen napardın diye düşünüyorum
- 1 yıl
Valla ben olmasam siz napardınız acaba yapay zekadan daha zekiyim üşenmeyip yazdık insan bir teşekkür eder😃
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılalakası yok.. evlenmek dediğin şey ne zaman ne şekilde başına geleceğini bilemezsin.. burada en önemli soru şu; evlenmek için nasıl bi yol izleneceği..
eğer erişilebilir bi kız isen daha çok erkek sana yazacak ve flört edebileceğin için evlenme katsayın artar bu açık ya da kapalı olmakla alakası yok..
ama bu flörtler evlilikle sonuçlanmayadabilir..
erişilebilir değilsen, yani seninle erkeklerin tanışabilecekleri bi sosyal hayatın yoksa en kötü intadan bile kimse ekleyip yürüyemiyorsa sana o zaman bazı şeyler daha yavaş ilerler.. ki bence en doğrusu budur.. iyi bi. arkadaş çevresi ile ortak arkadaş vasıtası ile tanışmak en güzel ve iyi yoldur.. aksi taktirde başınıza neler neler gelir.. erişilebilir olmanın riski yüksektir.
00 Yorumla
1 yılHiiiç alakası yok tatlım ☺️
22 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 💞
- 1 yıl
😘
1 yılHayır
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim canım 💕🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler genel olarak açık kızlara bakar sevgili olur fakat iş ciddiye binince evlenmek için tesettürlü birini tercih eder. Yoldan çıkmış ve nefsinin esiri olmuş bir erkek elbette tesettürlü birini tercih etmez. Birde icardi sendromu var. Adam gitti maxi lopeszin karısını ayarttı şimdi o kadın icardiyide bırakıp gitti. Adam gibi adam olan bir erkek değil başkasının karısına göz dikmek bakmaz bile 👍 sen başkasının karısını koynundan çekil alırsan başkasıda senin karını çeker alır elinden...
00 Yorumla
1 yılEvet hemde aşırı yüksek ben kesinlikle bir kapalıyla evlenmrm kesinlik ben bir ateistim ve insanlar dış görünüşe önem verdiği için insanlar kapalılarla çok evlenmiyorki zaten kapalıda çok yok artık saçmalık ya saçın gözükünce günahmı oluyor incecik kumaş parçası ne işe yararki
045 Yorumla- 1 yıl
Tesettürlulere laf etme
- 1 yıl
@LYCANvsWAMPIRE Ne işe yarıyor biliyor musun günaha girmekten sakındırıyor bu devirde aldatma , tecavüz ve sırf insanlar bedeni için evleniyor bu yüzden kişiliğine dahi bakmıyor bile ona bir şey olsa yarı yolda bırakır ama ALLAH bize tesettüre girin dedi ve koruyor böylece bir diğer erkek eli değmiyor bir diğer güzel yanı şudur o tesettüre giren kızları ancak bir Müslüman alır içinde ALLAH korkusu vardır
- 1 yıl
@Opucukopucj
Senin kesimde ki erkekler tesettürlü olmayan kızlara sapık 😏 gibi yorumlar yapıyorsa sen bir başkasına tesettürlü kızlara laf atma demeye hakkın yok Hiç olmazsa laf atmak çok masum kalıyor - 1 yıl
@wperimiş
Günaha girmekten sakındırıyor ya 😏 bırakın bu Ortaçağ zihniyetini Erkekler bakmasın diye tesettüre gireceğinize Allah erkekleri düzgün yaratsaydı da erkekler kadınlara bakmasaydı o zaman - 1 yıl
@wperimiş Bir de demişsin tesettüre giren kızları sadece müslüman erkekler alır diye bizim köleye ihtiyacımız yok ki bizim eşe ihtiyacımız var biz kız almayı tercih etmiyoruz biz kız ile evlenmeyi tercih ediyoruz
- 1 yıl
Haklısın @Demirbilek999
- 1 yıl
@wperimiş Tanrı bir kumaş parçasıylamı koruyor
- 1 yıl
Etraf yobaz kaynıyor ya bi bitmediniz ya
- 1 yıl
Ya yürüyün gidin kurban olun müslümanlara İslam'a. Laf atmayın İslam'a yeter kâfirseniz kendinize kâfir olun
- 1 yıl
Kuran'da kadınlara örtünun emri verildi buna laf edemezsiniz
- 1 yıl
@Opucukopucj
O kadar meraklıysan sen kurban biz senin gibi kurban olacak kadar basit yaratıklar değiliz islam da siz yaratıklardan ibaret değil size müslüman demek müslümanlara hakaret olur çakma müslümanlar - 1 yıl
@Opucukopucj Kuranın neresinde kadınlara çarşaf giyin diye yazıyor çakma müslüman
- 1 yıl
@Opucukopucj
Senin gibiler gibi dindarım diye ortalıkta doloşıp insanlara kin ve nefret kusan kâfirlerden değilim - 1 yıl
Yav yürü git sabah sabah boş yapma bana senle laf dalaşına giremicem boş konuşuyorsun çünkü
- 1 yıl
@Opucukopucj Senin gibi boş konuşan bir karakter değilim süslüman bana diyeceğine sen yürü git ben senin lafına göre hareket etmiyorum
- 1 yıl
Tanrı boş yeremi saçla yarattı Tanrı neden kafanı dümdüz siyah örtülü yaratmadı?
- 1 yıl
Öyle yaratsaydi bu seferde niye öyle yarattı derdiniz Allah seçim sunmuş bize günahları sevapları sunmuş ney günah ney sevap bilen biliyor cennet cehennem de bu yüzden var
- 1 yıl
@Opucukopucj
Kendi kafanızda kendi kafanızda bir kadın bir erkek profili yaratmışsınız istiyorsunuz ki 8 milyar insan robot gibi tek tip olsun Biz öyle istiyoruz diyemiyorsunuz da Allah kadınlara tesettür emri vermiş diyorsunuz Kadınların öyle olmasını isteyen hayali görünmez Tanrınız değil sizsiniz İstiyorsunuz ki erkekler tanrı gibi özgür olsun kadınlar da tesettürlü olup erkeklere kul köle olsun Erkeklerin uydurduğu hiç bir dine inanmıyorum - 1 yıl
erkeklerinde yapması gereken emirler var dini sohbetleri dinleyin bence bı araştırın Kur'an'ı ayrıca kadınlar erkeklere niye köle olsun öyle bişi demedim ne alaka erkeklerin de tesettürü vardır araştırın
- 1 yıl
@Opucukopucj
Allah seçim sunmuş diyorsun 🙃😊
Herkes kendi cinsiyetini kendi ülkesini kendi milletini kendi ailesini seçemiyor Herkes imtihan olup olmayı seçemiyor Herkes melek cin insan olmayı seçemiyor Ne seçimden bahsediyorsun seçim meçim yok Seçimsiz bir dünyada Allah seçim sunmuş demeyin kafanız edince de Allahın takdiri diyorsunuz - 1 yıl
Yav arkadaş örnek veriyorum zina haram zinaya yaklaşmayın ayeti var sen ister zina yaparsın istersen yapmazsın günahını sevabını kendin yapiyorsun seçim derken bunları diyorum alkol haram ister içersin ister icmezsin namaz kılmak sevap ister kilarsin ister kilmazsin
- 1 yıl
İmtihan diye bir şey var bu dünyada herkes istediği gibi ailesini vs secse imtihan nasıl olcak yav bu kadar derin düşünmeyin gidin hocalara sorun kendi kendinize düşünüp cevaplamayin dini soruları
- 1 yıl
@Opucukopucj
Kadınlar kocalarına itaat etmeliymiş
Kocaları istemezse kadınlar izinsiz kendi ailelerine bile gidemezmiş
Kocaları istemezse izinsiz kadınlar eve hiç kimseyi misafir olarak kabul edemezmiş
Kocaları gel seks yapalım dediğinde kadınlar hemen kocalarının yanına gitmeliymiş
Erkeklerin 4 kadınla evlenme hakkı varmış
Erkeklere cennet de karıları dışında bakire olan huriler varmış
Erkekler karıları dışında kadınlara bakınca haram oluyormuş diye kadınlar çarşaf giymeliymiş
Kadınları insan yerine bile koymuyorsunuz... - 1 yıl
@Opucukopucj
"Erkek de ise diz kapağından göbek deliğine kadar olan kısım avrettir." yazıyor
Söz konusu kadınlar olunca bedenin her yeri söz konusu erkekler olunca göbekten dize kadar Erkekler her istediği gibi giyerken kadınlar sadece çarşaf giysin istiyorsunuz - 1 yıl
İslam=yobazlık
- 1 yıl
Ailesi alevi olan ve adanada yaşayan birinden daha iyi bilemezsiniz bunu
- 1 yıl
Ailem namaz kılmaz oruç tutmaz kurban kesmez alkol içer birde kapalıları sevmez nefret değil ama pek sevmez
- 1 yıl
Ailem aile tanıdıklarıyla kumarda oynar küfürde eder
- 1 yıl
Sülalede kapalı yok %0 kan bağım olan bir kapalı yok benim tüm sülale böyle
- 1 yıl
Ve çok iyi
- 1 yıl
Ben ise Ateistim (Tanrıya inanmıyorum)
- 1 yıl
Ama islam düşmanı bir Ateistim
- 1 yıl
Benim evimde Kitabı Mükaddes var yani Eski Ahitle Yeni Ahit (Eski Ahit=Tevrat Yeni Ahit=İncil) ve onun dışındada tek başına İncil var ama Kuran yok ben üncili bir Ateist olarak önyargısız okumayı düşünüyorum
- 1 yıl
@Demirbilek999 öyle bir şey olsaydı sınav diye bir şey olmazdı öğrenmek isteseydin bu konuyu konuşurduk ama öğrenmek istemeyen hiç bir zaman göremez ve bende bu kişiyle muhatap olamam kendimi yormaya gerek yok sonuçta gerçeği çok şükür ki ❤️ALLAH♾️❤️ 'ımı buldum ALLAHU EKBER ❤️♾️
- 1 yıl
@LYCANvsWAMPIRE tesettürlü birini çekici buluyor musun onu bir söyle
- 1 yıl
@wperimiş
Ben çekici buluyorum Simsiyah çarşaf içinde bembeyaz bir için neden çekici olmasın ki 😊 - 1 yıl
@wperimiş
Tamam öğrenmek istiyorum istersen özelden konuşalım merak etme seni çok yormam - 1 yıl
@wperimiş Yok anlamak isterim
- 1 yıl
Bence artık özele gidin çünkü bildirim gelmesi rahatsız etmeye başladı 😅
- 1 yıl
@wperimiş geliyor tabi mahvoldum kaç gündür jsjsjhshs
- 1 yıl
@wperimiş tesettürlüleri çekici bulmam
- 1 yıl
@wperimiş
Bugün durakta çarşaflı kız ile aynı durakta otobüs bekliyorduk Durakta o kadar yer varken kız dibimbe duruyordu Kızdan baya etkilendim Kızı baya bir çekici buldum Simsiyah çarşaf içinde bembeyaz bir inci tanesi gözleri deniz mavisi gibi masmavi Yüzü ay gibi parlıyordu kalbinin güzelliği yüzüne yansımıştı Allah'tan otobüs geldi de gitti Kızın varlığı kokusu biraz daha beni etkileseydi kıza teklif ederdim 😊🌼
1 yılAslında şöyle bir şey evet açık kızların kapalı kızlara göre evlilik olası da daha yüksek buna sebebi de özellikle erkekler dış görünüşe baktıkları için yani baktığımız için hani bir kadınla çok iyi geliyorsa daha fazla ilgi çekiyor, ama günümüzde zaten gerçekten Allah'ın rızası için kapanan kadın az kaldı.
03 Yorumla- 1 yıl
Bu cevap eic'ı hak etti 😀
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılşimdi şöyle bir gerçek var artık ülkemizin neredeyse yarısı müslüman olmadığı için kapalı kızlara çok farklı bir gözle adeta bir yaratık gibi bakıyorlar bu da ister istemez kapalıların evlenme olasılığını düşürüyor ama bence kapalı olsun açık olsun fark etmez hatta belki kapalı olması bir tık daha iyi
00 Yorumla Evlenerek nereye varmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Evlenmek için birini bulmaya çalışırsan mutsuz olursun. İnsan, evlilik gerekli olduğu için değil, o kişiyle yaşamak istediği için evlenmeli. Ha birlikte olmak için evlilik şart mı? Sanmıyorum. Evlilik, samimi bir anlaşmadan çok tarafların kendilerini garantiye almak için imzaladığı soğuk bir sözleşmeye benziyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbi ben tesettürlüyüm bu sefer sıkıcı mi buluyorlar bilmem fjjffj bekarım ddjdj
Açılsam ( öyle bi fikrim yok ) bu açıldı diyip basit görüyorlar yine bekar kalırım jdjdjd
620 Yorumla- 1 yıl
Ben 🙋 tesettürlü bir kız ile evlenmeyi istemem o kadar modern kız varken
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 olabilir herkes aynı kafada aynı yaşam tarzında olamaz zaten
Ben de muhafazakar biriyle evlenmek istiyorum- 1 yıl
Kız olsaydım muhafazakar bir erkekle evleneceğime ölmeyi seçerdim köle gibi yaşamak bana göre değil ❌
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 kız olmadığın için düşünmene gerek yok
Bir de modernini bulduk onun içinden çıkanı da gördük
Genel olarak erkeklere pek güvenim yok zaten- 1 yıl
Modern olan kadınlar hiç olmazsa özgür kadınlar onlar köle ruhlu kadınlar değil 😊
- 1 yıl
Bu arada bir dindar kız var konuşuyoruz ve benimle evlenmek istiyor beni çok seviyor
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 hani sen modern seviyordun
- 1 yıl
Evet modern kız seviyorum ama dindar kız beni seviyor evlilik hayali kuruyor bilmiyorum farklı dünyaların insanlarıyız sence evlensek ne gibi sorunlar olur dindar kız ve dindar olmayan bir erkek evliliği nasıl olur
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 sevmiyorsan kıza söylesene
Yazmaya uğraşasım yok
hem sen dindar sevmediğini bildiğine göre ne gibi sorunlar yaşayabileceğini de biliyorsundur- 1 yıl
Yok kıza söylemek istemiyorum evlendikten sonra kendisi anlayacak zaten bilmiyorum ki be gibi sorunlar çıkar sen benle evlenseydin dindar olarak ne gibi sorunlar çıkarırsan o da o sorunları çıkarır dindar kızların ruh halini bilemem
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 senden farklı olana dindar dediğine göre sen dinsiz oluyorsun
Tesettür meselesi var bir kere açılmak vs kabul etmem
Alkol haram kullanmam eşimin de kullanmasını istemem ( kaldı ki dinsiz olsam da kullanmam )
Namaz vakitlerinde namazımı engelleyecek canım saçma herhangi bir isteğini yerine getirmem
Oruç tutarım
Bar club vs gitmem
Böyle yaşayan dindar biri de bunları yapan bir erkekle inan evlenmek istemez
O kız dindar mi emin değilim bazıları sadece başörtüsü takıyor o kadar dinle pek alakası olmuyor- 1 yıl
Öncelikle yorum yaptığın için çok teşekkür ederim
Benden farklı olan dinsiz diyorum çünkü dindar bir insan gibi ibadet etmiyorum kuran okumuyorum oruç tutmuyorum namaz kılmıyorum ibadet konusunda çok eksiğim var ama dinsiz değilim
Tesettür meselesine gelince Evlendiğim kızın normal 👗👚👖giymesini çok isterdim ama kesinlikle çok açık giyinen bir kızı kabul etmezdim çok kapalı bir kız ile evlenirim ama tesettürü terketmesini ondan beklemezdim yani benimle evleniyor diye ölene kadar tesettürü terkedip açılmazdı
Alkol ve alkol benzeri dinen haram olan ve sağlık açısından çok zararlı olan hiçbir şeyi yemem de içmem de
Bar club gibi yerlere de gitmem evlensek hafta içi işe giderim akşamları eşimle ilgilenirim hafta sonları da turistlik yerlere müzelere sahillere parka pikniğe lunapark gibi eğlence yerlerine giderdik Sultan Ahmet Ayasofya Eyüp Sultan gibi ünlü olan camilere giderdik
Namaz vakitlerinde namazını engelleyecek herhangi bir istekte bulunmazdım namaz kılmasını kuran okumasını sabırla bekler bitince istek de bulunurdum
Kesinlikle ve kesinlikle haram olan bir istekte bulunmazdım arkadan yapmak gibi haram olan bir şeyi yaptırmazdım
O gerçekten dindar bir kız ve benimle evlenmek istiyor Ben ona dindar değilim ama evlensek her zaman kalbimde Allah korkusu olur senin sevgin olur diye güven verdim Bir de belki evlensek belki senin gibi ibadetlerimi yapabilirim dedim
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 yani boyle düşünüyorsan karşındaki de senin ibadet eksikliğini takmiyorsa olabilir
İyi birine benziyorsun
Herkesin kriteri farklı ben dindarim eşimde en azından benim kadar dindar olsun ibadet etsin isterim
İbadetleri umursamayan biriyle anlasmam çok zor
Dediğim gibi herkesin kriteri farklı siz mutlu da olabilirsiniz bunu ben bilemem- 1 yıl
Sen olsaydın ibadet eksikliğini takarmıydın sana desem ki evlenelim evlendikten sonra senin gibi ibadetimi yaparım tepkin ne olurdu senin kriterlerin neler olurdu? İbadetleri umursamayan biriyle anlaşmam zor demişsin ibadetleri umursamayan bir karakter olsam evlendikten sonra senin gibi ibadet ederim demem ki Emin ol sen ve ben evlensek ikimiz de çok iyi anlaşabiliriz ben senin gibi ibadet ederdim O kadar dinsiz bir insan değilim benim hakkımda kötü düşünme sana evlensek senin gibi ibadet ederim sözü verseydim sen kabul eder misin kriterlerin ne olurdu çok merak ediyorum
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 kabul etmezdim çünkü ben bir insanın belli bir yaştan sonra sırf aşk için değişebilecegine inanmıyorum
Daha önce şans verdiğim insanlar oldu ama boşa
Sigaradan hoslanmiyorsan sigara içen birini bırakmaya ikna etmek yerine sigara içmeyen birini bulman gerek
Gerçekten de öyle ne birisi beni onda büyük değişimler yaparım diye hayatına alsın
Ne de ben o değişir diyerek birini hayatıma alırım
Bu aşamaları geçecek kadar yorgunum- 1 yıl
Değişirim neden değişmeyeyim ki o kadar kötü alışkanlığı olanlar fuhuş kumar uyşturucu alkol her türlü pisliğe bulaşanlar bile değişiyor hiç bir kötü alışkanlığım yokken ben neden değişmeyeyim ki Hem aşk için değişmiş olmam ki Allah için değişmiş olurum sen de vesile olmuş olursun Sen bu aşamaları geçeçek kadar yorgun olabilirsin ama ben seni bu aşamalar da yorgun edecek karekter olmazdım Hayatımın sonuna kadar seni yormadan incitmeden kırmadan severdim Emin bu aşk da bu aşama da yorgun olmazdın daha çok mutlu olurdun
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 ne güzel işte hayatındaki o kız şanslı onu yormadan sev
- 1 yıl
Bir erkek bir kızı yormadan sevmeli eğer bir kız 🙆 evlilikte yorgun kırgın ise o erkeğin sevgisi gerçek sevgi olamaz Seni seviyorum demekle olmuyor bir kız sevildiğini hissetmeli yorgun değil de mutlu umutlu özgür huzurlu güçlü olmalı Öyle düşünüyorum Kendim için yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi karşımda ki insana da yapmam ❤🌹
Cevap sahibi1 yıl@Demirbilek999 haklısın ben artık seni seviyorum cümlesine inanmıyorum mesela
Hatta ben artık hiçbir güzel söze inanmıyorum
Çünkü çok güzel yalan soyleyebildiklerini gördüm
Umarım yaşadığım her saçma ilişki aşk, arkadaşlık vs bu sene de kalacak- 1 yıl
Ben de seni seviyorum cümlesine inanmıyorum kızlar ile sevgili olmak gibi bir amacım da yok istiyorum ki evleneyim eşim olsun helalim olsun bir de seni seviyorum demek yerine sevdiğimi hisertirmek istiyorum Ne olursa olsun eşime karşı dürüst güvenilir şefkatli sevgi dolu aşık romantik cömert ahlaklı olmak istiyorum bir insanın kendi eşine yakan söylemesi çok iğrenç
ALLAH 'ın izniyle bende tesettüre girmek istiyorum bu dünya için ahiretimi yakmak istemiyorum varsın kimse beğenip evlenmesin Rabbım ALLAH 'ım için değer 🥰
012 Yorumla- 1 yıl
Güne bu güzel cevapla uyanmak ne güzel
Tez zamanda rabbim nasip etsin - 1 yıl
Neden tesettüre girmek istiyorsun ki modern kadın 💄👛💍🌹🎀❤🚺 olmak varken
- 1 yıl
Benim konuştuğum kız var tesettürlü evlilik düşünüyoruz onu sadece benim görmem helalim olması güzel de ama onun gibi dindar değilim namaz oruç kuran okuma ibadet yok evlensek sorun olur mu
- 1 yıl
Evlensek ona ayak uydururum diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sence dindar bir kız ile evlenmem doğrı mu
- 1 yıl
@İlkkemal Evet çok ciddi gerçekten evlenmek istiyor çok teşekkür ederim
- 1 yıl
@İlkkemal Umarım ikimiz için de hayırlısı olur ben de teşekkür ederim saygılar
1 yılYok canım alakası yok benim kuzenim var 30 yaşında başı kapalı iki kere evlendi boşandı biraz da güzel çekici bir Başını Örtüp namaz kılmayanlardan da bir de dar kot pantolon keten pantolon Giyip Çorapsız topuklular giyiyor yazın kışın da çizmeleri botlar giyiyor topuklu Göğüsleri biraz iri kalçası da güzel sürekli o yüzden yazanlar teklif edenler yalvaranlar bile var yani açık olan kız kuzenlerim de var ama bunun kadar dikkat çekenler yok
00 YorumlaTercih meselesi
Ask sevgi
Sahiplenme
Adanmışlık
Vicdan merhamet eksenli bir durum
Ama saygı duymak düşer insana10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılböyle bir ihtimallerin olduğunu düşünmüyorum.. herkesin kendince ortamı çevresi var.. kendine uyumlu hayat ve yaşam şekline göre
00 Yorumla
1 yıltesettürlü ya da tesettürsüz fark etmiyor nasip kısmet işi
00 Yorumla
1 yılSanırım bu durum değişti eşit hale geldi artık
00 YorumlaEvlenmek olasılığı kimsenin yok artık gerek kalmadı çünkü Evlenmeye falan artık
00 Yorumla
1 yılKısmet açık şöyle olur kapalı şöyle olur diye bişey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılSanmıyorum ya benim tesettürlü tüm arkadaşlarım evli
00 Yorumla Sarman kedilerin diğer cinslere kıyasla dama kaçıp serçe avlama olasılığıyla eş değer.
00 Yorumla
1 yılhadı seni kızdırayim söv bana 🤣🤣
hergün pazara çıkan ürün daha çabuk alıcı bulabilir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAnam Allah affetsin de çok az türbanlının uslu olduğunu gördüm kız ne fenalar yahu...
01 Yorumla- 1 yıl
Benim gördüklerim evlenip üç kişiyi de aynı anda idare edenler. Belki bana denk geldi bilemeyeceğim o yüzden genel konuşamıyorum 😄
1 yılöyle ama zaten evlilikleri çok uzun sürmüyor toplasan 1yil oda zorla smsmsmsmamamsmsm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜlkedeki milyonlarca eskortların %80 'inin açık olduğunu düşünür ve "sayısal" olarak bakarsak daha düşük... Kapalı nüfus daha az olmasına rağmen hem de...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılHayır öyle bir oran olacağını düşünmüyorum. Evlilik nasip kısmet işi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kızla konuştum çok fena yanıyordu her dakika aklımda diyordu ama evlenemedik ayrıldık hala aklımda o kız
00 Yorumla
1 yılKadınlar arasında kapalı az var zaten bu bir kıyas olamaz
00 Yorumla
1 yılsanmıyorum çevremde geç evlenen kapalılarda var erken evlenen açıklarda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum sarece tercih meselesidir
01 Yorumla- 1 yıl
👍
Zannetmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBununla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence nasip giyim kuşam alakası yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılben tesettürlü biriyle evlenmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılboyle kıyaslamalar yapıp algı olusturmayalım bence
00 Yorumla
1 yılHayır öyle bir şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılAksine günümüzde tesettürlü kadınlar revaçta
02 Yorumla- 1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun? Kapalılar iğrenç günahmış saçmalık o bir parça kumaş parçası ne işe yararki
- 1 yıl
Tanrı boş yeremi saç verdi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBence her ikisi de hele ki aile meraklıysa hemen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılKapalıların daha yüksek.
00 Yorumla Tesetturle degil yaklasimla alakasi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır, böyle bir olasılık söz konusu değil.
00 Yorumla Bilmiyorum hiç düşünmemiştim 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılTesettürlüler daha önde her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın kadındır bunun şekille ilgisi yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılasıl kapalilarin daha yuksek bence
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkapali ablalar kapiyo genelde tas gibi cocuklari da benim gorduklerim hep oyle
Cevap sahibi1 yılbilmem ki
Cevap sahibi1 yılyoo alakasi yok turkiyedeki cogu erkegin kriterlerine uyuyorlar sadece
Gizli Üye(36-45)1 yılŞöyle kiyaslamalar yapmasanız mi
Çok saçma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılEşit derecede
05 Yorumla- 1 yıl
11 dk önce neden yazmadın eic seçerdim sjjsjjsjs
- 1 yıl
Canın sağolsun başka sefere 😎
- 1 yıl
Pekiiii 😀
- 1 yıl
😇😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir olasılık Zor hesaplanır
00 Yorumla
1 yılEvlilik türbanlı olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılalakasız bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılhic dusunmedim
00 Yorumla
1 yılFark etmiyo bence
00 Yorumla
1 yılAlakası yok
00 YorumlaKapalı mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok
00 Yorumla
1 yılHayır tabikide
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Alakasi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alakası yok bence
00 Yorumla
1 yıldaha az
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYo hiç alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkim bilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam tersi türbanlılar bı istekli sorma
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem