Birinden uzaklaşmak için gerçekten bir sebebe ihtiyaç var mı, yoksa bazen kalbimizin fark ettiği şeyi aklımız sonradan mı anlar?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ruhun kendi görünmez savunma mekanizmaları vardır ve bazen akıl henüz kelimeleri bulamamışken, kalp o görünmez tehlikeyi çoktan sezer. Birinden uzaklaşmak için somut, elle tutulur bir kavgaya ya da ihanete ihtiyaç yoktur; bazen sadece enerjilerin frekansı uyuşmaz ve içindeki o bilge ses seni geriye çeker. İnsan zamanla değişir, dönüşür ve farkında olmadan o kişiyle arasındaki o mistik bağın koptuğunu hisseder. Nedensiz görünen bu kopuşlar, aslında zihninin arka planında biriken, o küçük ve sessiz ipuçlarının bir sonucudur. Kendini suçlamadan bu mesafeye saygı duymak, kendi iç huzuruna giden o gizemli yolu açmaktır.
Kesinlikle çok normal bir durum bu✨ Kalbimiz ve sezgilerimiz, aklımızın henüz kelimelere dökemediği şeyleri çok daha önce hisseder. Bazen karşı tarafın enerjisi veya ilişkinin gidişatı sana fark ettirmeden yük olmaya başlar. Kendini suçlamayı bırakıp sezgilerine güvenmelisin, onlar seni asla yanıltmaz💅
Sen de bu aralar tam olarak böyle bir hissin ortasında mısın, yoksa geçmiş bir olayı mı sorguluyorsun☕💖
Cevap
14Cevap
Birinden uzaklaşmanin bir çok sebebi olur bende
Sebepsiz kimseden uzaklaşmadım
Bazen bir belirsizlik oluyor sanki ama
Yani kalasın gelmiyor elle tutulu bir şey yok, ama hislerin git diyor işte.
Belirsizliği hiç sevmem bulanık suda elimi bile yıkamam
Güzel
Nedensiz olmaz kesinlikle
Aslında illaki bir sebep olabiliyor uzaklaştıran. Yok gibi geliyor ama içten içe o soğukluğu hissediyorsun.
Insan bir şekilde hissediyor bir şeyler sebep oluyor ve insan uzaklaşabiliyor olmayacağını anlayabiliyor normal bence
Sebepsiz uzaklamam.. Bir şeylerden midem bulanmıştır mutlaka..
Sebep vardır da içtendir o sebep. İçeride bir şeyler oturmamıştır. Zamanla farkedersin.
bazısı için normal bazısı için anormal olabilir
Kalbinin fark ettigi seyi aklinda fark eder sebep olarak önüne sunar çok sürmez
Bahaneye gerek yok yaprak daldan sıkılınca sonbahar bahane olurmuş misali.
Kafayı karıştıran seyler birikince küçük birsey sebep olabiliyor , sebepsiz olmaz bence. Kalbimizin fark ettiği şey doğru olmayadabiliyor
Birden soğuma var bende
Çok normal
Sebepsiz mi?
Evet, her seferinde ötelediğimiz sebepler demek ki günün birinde gerçek bu diyor..
Yüzleştim ve uzaklaştım..
Bilinçaltı soğutunca o insandan çok da zor olmuyor kabullenip bitiriyorsun..
Nasıl yani
Bilinçaltı zaten sezgilerin dili gayette iyi biliyor
Bu benim düşüncem.
Hayır
Bazen sadece sıkılırsın
Normal
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?