Yaklaşık bir haftadır konuşuyoruz ama daha önce üniversitede açıldı bana, kabul etmedim ama şu an aşırı ilgili, her gün eve çiçek gönderiyor ve ciddi olduğunu söylüyor, yorumun nedir
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadarı da biraz fazla geldi ama ilgisi güzel ciddi düşünmesinden ziyade ciddiyetini ortaya koysa daha sağlıklı olur ciddi düşünüyorum düşünüyorum diye diye alacağın alıp hortumunda kaybolabilir akıl yıkama mantığı da olabilir
Bugün evet de yüzük takalım dıyor ben hayır dıyorum bırbırımızı tanıyalım dıye
Birbirini tanımak için yüzük takmaya falan gerek yok ki zaman buna ilaç olur zaten ciddiyetini çiçeklerle yüzükle değil de böyle yaşamasına dahil ederek gösterebilir aile ortamında
Ailesı falan hepsı bılıyor ben sadece yavaş ilerleyelım istıyorım
Yani senin de fikirlerine saygı duysun işte bu kadar hızlı ilerlemek çok sağlıklı değil bu kadar hızlı ilerleyip evlenip kısa sürede de boşananlar çok o yüzden tanımak için zaman şart
Saygı duyuyor zaten ama ben bıraz tedırgınım
Tedirgin olmak da haklısın sen kızsın çünkü bu tür ilişkilerin bitiminde genelde erkeklerin kaybedeceği bir şey bir şey olmuyor kız için sorun oluyor çevrenin bakış açısı çok farklı çünkü oluyor ayrıldıktan sonra kıza karşı ben bunu hiç anlamıyorum boşananlara karşı ayrıca
Teşekkürler ederim.
Cevap
2Cevap
Eğer hoşlanmıyorsan sadece ilgiyi seviyorsan nolur reddet knks gercekten yazık olur
Ben zamanla hoşlanan bırıyım tanımak ıstıyorım
O zaman sınırları ve düşünceleri belli et ki karşı taraf ona göre kendini kaptırmasın
Söylüyorum zaten sınırlı konuşuyorum ama o kaptırıyor gıbı kendını
Normal değil sil vakit kaybetmeden
1 haftada saçmalık
Önceden unıversıtede de benden hoşlanıyordu ama ben kabul etmıyordum
O zaman kafam çok tuhaftı kımsryı begenmıyorduö
O hoşlanıyor ama bıraz acele edıyor
Ben ne yapacam bılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?