3-4 sene once bu kiz benim sevgilimde birbirimize asiktik ama ne olduysa aramiz bozulmustu ama yinede senelerce onun pesinden kostum hep o aklimdaydi
bir kac ay once tekrar gorusmeye baslamistik sanki ilk zamanki gibiydik ama huylari degismisti
seviyordu ama sevgisini belli etmiyordu
ozluyordu ama dile getirmiyordu
ama en sevmedigim huyu ise ona sevgi dolu yaklassam yani sevgi gostersem bana "bir daha bunu deme/yapma" gibi kirici tepkiler soyluyordu
yazili ehliyet imtihanim vardi tabiki o gun onun bana verecegi destege/moral e cok ihtiyacim vardi ama o yoktu..
bana yazdi sanki hic birsey olmamis hic birseyden haberi yokmus gibi "naber" falan diye
en sonunda dayanamayip bu mesaji ona attim ve aradan 3 hafta gecti bir nokta bile gondermedi yazmadi
cok ozluyorum onu ama gururuma yediremeyip yazmiyorumda dogru mu yapiyorum bilmiyorum hatali miyim bilmiyorum
dusunceleriniz/ onerileriniz nedir?
mesajim buydu
"senin sevgi anlayisin ile benim sevgi gosterme seklim muhakak ayridir. bana "sevgi dolu" gelen sana sacma ya da anlamsiz gelir
eger bu hareketimden vazgecmemi istiyorsan normal bir sekilde soyleye bilirdin sanki sapikca harekette bulunmusum gibi laf yemem yersizdi
onu gectim bugun yazili ehliyet sinavim vardi bunu sana dun bile soylemistim insan bir yazardi sorabilirdi hatta moral bile verebilirdin onu bile yapmadin
ama gerek yok sadece icimdekini soylemek istedim"
bir kac ay once tekrar gorusmeye baslamistik sanki ilk zamanki gibiydik ama huylari degismisti
seviyordu ama sevgisini belli etmiyordu
ozluyordu ama dile getirmiyordu
ama en sevmedigim huyu ise ona sevgi dolu yaklassam yani sevgi gostersem bana "bir daha bunu deme/yapma" gibi kirici tepkiler soyluyordu
yazili ehliyet imtihanim vardi tabiki o gun onun bana verecegi destege/moral e cok ihtiyacim vardi ama o yoktu..
bana yazdi sanki hic birsey olmamis hic birseyden haberi yokmus gibi "naber" falan diye
en sonunda dayanamayip bu mesaji ona attim ve aradan 3 hafta gecti bir nokta bile gondermedi yazmadi
cok ozluyorum onu ama gururuma yediremeyip yazmiyorumda dogru mu yapiyorum bilmiyorum hatali miyim bilmiyorum
dusunceleriniz/ onerileriniz nedir?
mesajim buydu
"senin sevgi anlayisin ile benim sevgi gosterme seklim muhakak ayridir. bana "sevgi dolu" gelen sana sacma ya da anlamsiz gelir
eger bu hareketimden vazgecmemi istiyorsan normal bir sekilde soyleye bilirdin sanki sapikca harekette bulunmusum gibi laf yemem yersizdi
onu gectim bugun yazili ehliyet sinavim vardi bunu sana dun bile soylemistim insan bir yazardi sorabilirdi hatta moral bile verebilirdin onu bile yapmadin
ama gerek yok sadece icimdekini soylemek istedim"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En doğrusunu yapmissin. Bırak yazma sakin.
boyle yapmasi beni hem uzuyor hem kimi zaman tereddut e sokuyor
"gercekten ben mi hataliyim" diye
Emin ol ki gerçekten hatalı o. Sevmiyorsa hareketlerinden soylediklerinden hoslanmiyorsa gorusmesin seninle yazmasin. Ama hem öyle kırıcı şeyler deyip hem gorusmesi sadece seni yıpratir başka bir şey değil..
haklisin cok dogru soyluyorsun, belkide boyle bir ayrilik daha iyi olmustur
kalbimden rahatsiz oldugumu bilmesine ragmen hep uzgun sekilde birakti beni ne zaman mutlu olsam pesinden mutsuzluk geldi artik onsuz yoluma devam edecem
En doğrusunu yaparsın arkadaşım.. Ben sevdigime incitecek sey soylemeye kiyamiyorum mesela. Senin gibi olan ve hak eden insanları al hayatına. Hem hayat acı ve üzüntü için çok kısa hele de degmeyecekse büyük pismanlik getirir ilerde sana..
bu zamana kadar kimi hayatima soktuysam hepsi oynadi benimle
acitti, uzdu aldatti ihanet etti oynadi
bundan sonra birdaha birisini hayatima sokarmiyim hic bilmiyorum cunku yine uzulmek istemiyorum...
Asla karamsar olmayin ama. Eğer bir gün hayatına yeni birisini sokarsan seni acitacak üzecek kadar açma kendini ona. Bırak kapalı kal biraz gösterme yaralarını veya zaaflarını. Sevsin sarsın önce bir eski yaralarını zaten yapabilirse doğru kişidir. Bundan sonra Hayatında karsina Kendin gibi ve iyi merhametli insanlar çıkması dileği ile gönlünüzü hoş tutun :)
cok haklisiniz gercekten cok tesekkur ederim onerileriniz/tavsiyeleriniz ve yardiminiz icin ))
Rica ederim :) İyi geceler :)
iyi geceler bayan :)
o hatali
ve bu ilk degil
2. kez oluyor sebepsiz yere irtibati kesmesi benide cok uzuyor.. kalbimden rahatsiz oldugumu bilmesine ragmen hep uzgun sekilde birakti beni ne zaman mutlu olsam pesinden mutsuzluk geldi
O hatalı