Sevdigim kiz ile neredeyse 3 haftadir konusmuyoruz ben mi hataliyim yoksa o mu?

3-4 sene once bu kiz benim sevgilimde birbirimize asiktik ama ne olduysa aramiz bozulmustu ama yinede senelerce onun pesinden kostum hep o aklimdaydi

bir kac ay once tekrar gorusmeye baslamistik sanki ilk zamanki gibiydik ama huylari degismisti
seviyordu ama sevgisini belli etmiyordu
ozluyordu ama dile getirmiyordu

ama en sevmedigim huyu ise ona sevgi dolu yaklassam yani sevgi gostersem bana "bir daha bunu deme/yapma" gibi kirici tepkiler soyluyordu

yazili ehliyet imtihanim vardi tabiki o gun onun bana verecegi destege/moral e cok ihtiyacim vardi ama o yoktu..

bana yazdi sanki hic birsey olmamis hic birseyden haberi yokmus gibi "naber" falan diye

en sonunda dayanamayip bu mesaji ona attim ve aradan 3 hafta gecti bir nokta bile gondermedi yazmadi

cok ozluyorum onu ama gururuma yediremeyip yazmiyorumda dogru mu yapiyorum bilmiyorum hatali miyim bilmiyorum
dusunceleriniz/ onerileriniz nedir?

mesajim buydu

"senin sevgi anlayisin ile benim sevgi gosterme seklim muhakak ayridir. bana "sevgi dolu" gelen sana sacma ya da anlamsiz gelir
eger bu hareketimden vazgecmemi istiyorsan normal bir sekilde soyleye bilirdin sanki sapikca harekette bulunmusum gibi laf yemem yersizdi

onu gectim bugun yazili ehliyet sinavim vardi bunu sana dun bile soylemistim insan bir yazardi sorabilirdi hatta moral bile verebilirdin onu bile yapmadin
ama gerek yok sadece icimdekini soylemek istedim"
Sevdigim kiz ile neredeyse 3 haftadir konusmuyoruz ben mi hataliyim yoksa o mu?