Kafamı karıştırıyor böyle yaptığı için, neden böyle davranıyor tam olarak?

Hayatımdaki birini anlayamıyorum. Birkaç ay önce bana yürüyordu, insanlar bize gönderme yapmaya bile başlamıştı, sonra aniden uzaklaştı, ilk başta gurur yaptım konuşmadım ama 2 ay sonra konuştum onunla, seni arkadaşım olarak görüyorum ama senin öyle görmediğini hissedince uzaklaştım dedi. Ben de yanlış anlamışsın, ben zaten farklı bir şey düşünmedim dedim öyle deyince. Ama ima yapıp durdu sonraki zamanlarda. Çevreye "Beni görmek için aynı otobüse bindi, bana tripli diye kütüphaneye gelmedi vs." diye anlatması bir yana bir sürü insanın benim kendisini reddetmeyeceğimi söylediğini söyledi, beni arkadaşın olarak gördüğünü söylüyorsun ama başını çantama koydun dedi. Ona bakmam da hoşuna gidiyordu. Tekrardan arkadaşız diyerek masadan ayrıldık, aynı ortamlarda bulunuyorduk konuşuyorduk, hatta okulun son günü sarıldık ama yaz dönemi hiç konuşmadığımız halde Instagram'da "hikaye gizle" ayarını açıp kapatıp tekrar açtı ve bu defalarca kez oldu. Hiç sormadım. Şu anda ise artık yapmıyor. Ama kafamda soru işareti kaldı.

Kafamı karıştırıyor böyle yaptığı için, neden böyle davranıyor tam olarak?