Neden öyle davranıyor?

Kursdan hoşlandığım çoçuk var. İkimizde aynı sınıftayız. Sanki gözü hep üstümde olduğunu hiss ediyorum. Hatta dün 3 kere göz göze geldik. Ama başlarda arada bakarken şimdi benimle ilgileniyormuş gibi hiss ediyorum. Hatta bu gün arkadaşıyla dersten çıkarken ben arkasından geliyordum ve sanki sataşırmışcasına kapıyı arkadan kapatdı çıkıcağımı görüb. Sonra o arkadaşı ile önde gidiyordu bende arkasında arkadaşımla yürüyordum. Sık sık arkaya dönüb bana bakıyordu. Ve bu aralar sık his etdiğim sanki bana bir şey demek istiyormuş gibime geliyor. Ama kursda bir kız kankası var onunla baya samimi ya acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum çünki kurstaki diğer kızlarla şakalaşıp ediyor bi benle mesafemiz var. Benden hoşlanıyormu ola bilirmi yoksa banamı öyle geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kursdan hoşlandığım çoçuk var. İkimizde aynı sınıftayız. Sanki gözü hep üstümde olduğunu hiss ediyorum. Hatta dün 3 kere göz göze geldik. Ama başlarda arada bakarken şimdi benimle ilgileniyormuş gibi hiss ediyorum. Hatta bu gün arkadaşıyla dersten çıkarken ben arkasından geliyordum ve sanki sataşırmışcasına kapıyı arkadan kapatdı çıkıcağımı görüb. Sonra o arkadaşı ile önde gidiyordu bende arkasında arkadaşımla yürüyordum. Sık sık arkaya dönüb bana bakıyordu. Ve bu aralar sık his etdiğim sanki ba
Neden öyle davranıyor?