Niye böyle davraniyor?

15 yıldır hayatımda olan ve çok samimi olduğum bir arkadaşım var.

Bu dediğim yakın arkadasim universite sınavında benden yüksek almıştı bana sürekli ben senden daha az calisiyordum ama senden yüksek aldım nasıl oluyo bu, ya istediğin yeri bu senede kazanamazsan diyip sürekli üzüyordu. Onur öğrencisi oldugum icin mezuniyette bayrak konuşmasını ben yapacaktim ne kadar heyecanlı olduğumu biliyordu. Bana kesin herkesin önüne çıkınca kekeleyeceksin demişti ki ben zaten heyecanlaninca çok kekeleyen biriyim, o lafindan sonra cikip konuşmayı düzgün yapamadım. oraya çıkıp kekeledim onun yüzünden. Neyse daha sonra ben besyo için hazırlık kursuna gidiyorum haftanın 5 günü antrenman yapıyoruz. Ben antrenmana giderken yoldayken sen koş ben evde rahat rahat yatıyorum enayi diyor bunlar beni çok rahatsız etmeye başladı. Onur belgesi aldığımda gidip sınıf hocasına ; o geçende aldı niye yine alıyor demişti ama sözde yakın arkadaşım işte. Şimdi mezunum ama okul takımına yardıma gidiyorum hoca cagiriyor gidince de arkadaşıma neler yaptığımı anlatıyorum çünkü mutlu oluyorum. Bana dönüp o hocadan bahsetmen artık midemi bulandırıyor. Dedi bu cümlesi bardağı taşıran son damlaydı. Yakın arkadaşım olduğu için geleceğim için bisey anlatıyorum hehe kesin yaparsın diyip duruyor. Bütün moralimin içine ediyor. Ama ben o sınavlarına daha iyi çalışsın diye gel kütüphaneye gidelim ezberlemen için bana anlatabilirsin diyorum veya morali bozuk olunca yanına gitmeye çalışıyorum.

Niye böyle yapıyor?

Niye böyle davraniyor?