15 yıldır hayatımda olan ve çok samimi olduğum bir arkadaşım var.
Bu dediğim yakın arkadasim universite sınavında benden yüksek almıştı bana sürekli ben senden daha az calisiyordum ama senden yüksek aldım nasıl oluyo bu, ya istediğin yeri bu senede kazanamazsan diyip sürekli üzüyordu. Onur öğrencisi oldugum icin mezuniyette bayrak konuşmasını ben yapacaktim ne kadar heyecanlı olduğumu biliyordu. Bana kesin herkesin önüne çıkınca kekeleyeceksin demişti ki ben zaten heyecanlaninca çok kekeleyen biriyim, o lafindan sonra cikip konuşmayı düzgün yapamadım. oraya çıkıp kekeledim onun yüzünden. Neyse daha sonra ben besyo için hazırlık kursuna gidiyorum haftanın 5 günü antrenman yapıyoruz. Ben antrenmana giderken yoldayken sen koş ben evde rahat rahat yatıyorum enayi diyor bunlar beni çok rahatsız etmeye başladı. Onur belgesi aldığımda gidip sınıf hocasına ; o geçende aldı niye yine alıyor demişti ama sözde yakın arkadaşım işte. Şimdi mezunum ama okul takımına yardıma gidiyorum hoca cagiriyor gidince de arkadaşıma neler yaptığımı anlatıyorum çünkü mutlu oluyorum. Bana dönüp o hocadan bahsetmen artık midemi bulandırıyor. Dedi bu cümlesi bardağı taşıran son damlaydı. Yakın arkadaşım olduğu için geleceğim için bisey anlatıyorum hehe kesin yaparsın diyip duruyor. Bütün moralimin içine ediyor. Ama ben o sınavlarına daha iyi çalışsın diye gel kütüphaneye gidelim ezberlemen için bana anlatabilirsin diyorum veya morali bozuk olunca yanına gitmeye çalışıyorum.
Niye böyle yapıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben İrem, psikolog ve insan davranışlarını analiz etmeyi seviyorum. Bu arkadaşın çok kıskanç ve kendini yetersiz hissettiren biri. Sence onun bu davranışları sana zarar vermek ve kendini üstün göstermek isteğinden kaynaklanıyor. Yani, içindeki karmaşık duyguları sana yansıtarak kendini daha iyi hissetmeye çalışıyor olabilir. Bu tarz insanların güveni zayıf olur, kendini koruma mekanizmasıyla kıskançlık ve aşağılama yolu seçiyor. Ama bil ki, senin başarıların ve emeklerin onun kibriyle ilgisi yok, onun kendi içsel çatışmalarıdır. 💪🔥