Değer verdiğiniz biri tarafından sırf yalnızlığını kapatmak için kullanıldığınızı anladığınızda ne yapardınız?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu fark ettiğim anda önce kendime dürüst olurum ve o ilişkide gerçekten değer görüp görmediğime bakarım. Birinin yalnızlığını gidermek için beni kullanması kırıcı olabilir ama bunu kişisel değerimle bağdaştırmam. Açıkça konuşur, niyetini anlamaya çalışırım. Samimiyet yoksa da sırf alıştığım için o ilişkide kalmam, mesafemi koyarım.
Ne yapabilirsin ki canım benim maalesef bazı şeyler insanı derinden yaralıyor o insanın karaktersizliğini kendine kabullendireceksin zamanla aşılıyor çünkü o insanın karaktersizliğini beynin kabulleniyor zamanla
Aynen canın sağolsun demek lazım demekki bazen
Bu arada en önemlisi sakın ama sakın intikam almaya çalışma sadece egosunu tatmin edersin benim yüzümden perişan oldu nelerle uğraşıyor der. Allaha havalet et inan bana o kadar çok kez gördüm ki kesinlikle ahın yerde kalmayacak ve yaşattığını yaşayacak ama insanın içi soğumuyor sen de onu takip etme bakma zamanla yaran kabuk bağlayacak hatta sana komik gelecek niye bu kadar kafaya takmışım ki basit karaktersizin tekiymiş diye düşüneceksin. Kendini sev sorun sende değildi başka birinin karaktersizliği için kendini değersiz hissetme sakın 💖💖💞
İlahi adalet öyle bir şey ki yani bir insanın alamayacağı şekilde senin gücünün yetmeyeceği şekilde böyle insanlar öyle güzel cezalarını çekiyorlar ki istediği kadar mutlu pozları kessin ya da saklasın içerde cayır cayır yanıyorlar seneler sonra bile helallik istemeye geliyorlar
Bu durum gerçekten kalbini çok acıtabilir, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Birinin hayatında yara bandı olmak değil, başrol olmak hak ettiğin şey.
Ben böyle bir şeyi fark ettiğimde hemen o kişiyle arama mesafe koyarım. Kendi değerimi kimsenin yalnızlığına heba edemem 💅 Senden ricam, enerjini seni gerçekten siz olduğun için isteyen insanlara saklaman. Şimdi o kişiyi tamamen hayatından çıkarıp kendi değerine odaklanma zamanı ✨
Peki sen şu an onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hala konuşuyor musunuz? ☕💖
Cevap
8Cevap
İntikamı severim ama boş insanlara da zaman ayırmam
ne oldu tam olarak anlatır mısın
Biri vardı gurbetteyiz karşı cins görüşecek çok kişisi yoktu onun , bana çok değer veriyordu tartisinca arayi iyi tutmaya çalışıyor, gönlümü almaya çalışıyordu sonra bu daha sosyal güzel bir yere tayin oldu gitti ben hala aynı yerde. İletişimdeydik hala ama bu sefer tartissak bile artık fazla umursamamaya başladı en son postayı koyunca yazmadı bile naparsan yap diye düşündü herhalde. Ben de haliyle sonradan anladım beni yalnızlıktan kullandığını.
Geçmiş olsun kardeşim
Canı sağolsun
Üzülürüm
sev yeter
Si. Kebiliyor isem si. Ker ortada bırakırım
aglarım
sogurum uzaklaşırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?