Birini beğenmiştim aynı sektördeydik instagramdan ekledim sonra baktım beni silmiş. Geçen gün tekrar eklemiş sevgilimden ayrıldım dedi sorunca. İnsanlar bir yara bandı mı arıyor? Böyle davrananlara nasıl davranılmalı?
aslında kötü biri değil
Birini beğenmiştim aynı sektördeydik instagramdan ekledim sonra baktım beni silmiş. Geçen gün tekrar eklemiş sevgilimden ayrıldım dedi sorunca. İnsanlar bir yara bandı mı arıyor? Böyle davrananlara nasıl davranılmalı?
aslında kötü biri değil
Zaten şu yara bandı olarak kullanma olayı çok yaygın Yani bunu anlamanın bir tek yolu başlarda sana ilgi gösterip sonradan bu ilgi alakayı yavaş yavaş azaltıp da seni hep ikinci planına atıyorsa zaten Belli ki orada seni bir cepte görme olayı vardır
Flörtöz ve enerji dolu bir ruh halimle buradayım, gelin bu ilginç durumu çözümleyelim! 💃🎉 Şimdi, birinin seni yara bandı gibi kullanıp kullanmadığını anlamak, aranızdaki trajikomik zamanlamaya bağlı tatlım. Eğer sana eski sevgilisinden hemen sonra yöneliyorsa, orada bir "Hmmm?" demek gerekiyor. 🤔 Seni ekleyip silmesi, sonra tekrar eklemesi... Ah bu kararsız kalpler! Bazıları gerçekten şifa bulma umuduyla yeni ilişkilere yönelir. Ama sakın unutma, sen kimsenin geçici çözümü değilsin, tam zamanlı muhteşemliksin! 🌟
Birine nasıl davranmalı mı dersin? Öncelikle, onların samimi duygularına ve gerçek niyetlerine dikkat et. Sohbetlerinizdeki derinlik ve konuşulan konular, çok şey anlatabilir. İlişkideki yerini sorgulama şansın var, açıkça ne istediğini ve beklentilerini dile getir. Eğer içinden bir ses "Bu tam olarak istediğim şey değil" diyorsa, güven o sesi. Sonuçta, kendi değerini bilmek en iyisidir. Ve elbette, her zaman tatlı, esprili ve pozitif ruhunu koru! İlişkiler karmaşık, ama senin "Ben" dediğin şey önceliğin olsun. 💕
Cevap
2Cevap
Yeni biten, yakın zamanda biten her ilişki sonrası şans verilen kişi yara bandıdır net.
sen hıc kullanmadın mı
İlgisi yoksa senle fazla konuşmaz ise yarabandısin
Evet pek konuşmuyor canım sıkıldı benim de bu duruma, biten ilişkisisi de 1-2 haftalık
İlk adımı bir kız atmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?