Bazı insanlar "çivi çiviyi söker" deyimine inanmakta. Birlikte olduğunuz insanın da sizi, başka birini unutmak için kullandığını anlasanız ne hissederdiniz? Tepkiniz hangi şekilde olurdu?
Sevgilinizin, eski sevgilisini unutmak için sizi "yara bandı" olarak kullandığını öğrenseniz nasıl tepki verirsiniz?
Aynı durum başıma geldi.5aylık konuşmadan sonra onun için istanbul'dan ankaraya gittim. Ve 4/4lük sevdim. Korudum doğru yolu gösterdim. Sevdim tüm fedakarlıklarımızı bizim için yaptım.1haftalıgına gittiğim ankarada'50 gün kaldım. Birikimimin hepsini orada harcadım. Sırf onu 1 gün daha fazla görebilmek için ve her fırsatımda har hafta sonu 1 günlüğüne de olsa onun yanına gidecek kadar cok sevdim. Ama sonradan öğrendimki unutamadıgı bir aşkı varmış ve ben ona iyi geldiğim için beni 5-6 ay boyunca kullanmış. ALLAH belasını versin. Ne kadar iğrenç bir insanı sevdiğimi gördüm. Yalancı sahtekar insanların duygularını önemsemiyen. Onurumu gururumu vaktimi herşeyimi caldı. Artık eskisi gibi sevip bağlanmaya korkar oldum. He bir de onun için 3 defa hayatımı tehlikeye attım. Ama mükafatı kalbi yerine. İhaneti oldu.
bir tepki veremezsiniz en azından ben bir bok yapamadım. kullanılmışlık hissi zor geçer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu çok kırıcı olurdu. Benim 1 ay önce ilişkim bitti. şu an ki erkek arkadaşımında 2 ay olmuş. Biz birbirimizden çok etkilendik ve hislerimizi söyledik. Ve ikimizde iliskilerimiz hakkinda az çok detaya inmeden anlattık birbirimize. O yüzden ilişkinizi zamana bıraktık birbirimizi zorlanıyoruz hiç birsey için. Ben onun yaralarını sarmaya oda benim yaralarımı sarmaya çalışıyor. Ama çok güzel anlasiyoruz.
Başıma geldi... Yani niyeti öyleydi en başından, sonradan işler değişti...
Tabi öğrendiğim vakit başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum. Sanki aylarca uyumuşum da yeni uyanmışım gibi hissettim. Aslında her şey birer rüyaymış misali.
Yorumları okudumda yok böyle yapardım yok şöyle yapardım demekle olmuyor... İnsanın canı öyle bir yanıyorki hele bir de çok aşıksanız hiçbirşey yapamıyorsunuz. Her dk aklınızda hergün göz yaşı döküyorsunuz bir süre sonra acınız hafifliyor karşısına çıkıp haykırmak istiyorsun ama o cesareti kendinde bulamıyorsun ya hayatıma başkasını aldım artık derse senle zaman geçirdim seni hiç sevmedim ki ben derse diye korkuyorsun çıkamıyorsun karşısına...
Ben bunun yapılacağını hissederim ve o kişiyle duygusallığa girmem en başta. Rol yaparım. Yüzeysel olmama rağmen derinlerde yaşıyormuş gibi hissettirebilme özelliğim var bazı kişilere karşı. Sonuç olarak arada manevi bağ kurmayacağım için çok da takmam. Elde ettiğime bakarım.
unutmak un ufak etmekten gelirmiş unutmak için un ufak etmen lazımmis ama ne kadar ayirsanda onu içinde bin parçaya kullerinden doğar yine hatirlarsin onu unutmak diye bir şey yoktur o yüzden alışmak vardır ilkonce onun yokluğuna alisacak sonra benim varligima eğer onu önceden un ufak edipde geldiyse bana sıkıntı yok ama benimleyken hala sevmiyorsa beni yapacak fazla da bir şey yok herkes kendi yoluna
Günümüzde insanlar aşk acısını taşıyamıyor Hemen bir başkasını bulmak, nasıl bir duygusuzluk Ama ki hayır getirmiyor çok gördüm Daha da yaralanıyorlar. Beter olsunlar. İnsan en azından 2-3 ay yasını tutar. Tabii gerçekten sevdiyse. Bana gelince , bir kaç kez böyle yara bandı olduğumu fark ettim Yaşanması gerekiyormuş
Yaralı olduğu için sağlıklı düşünemediğini göz önünde bulundurarak kendisiyle iletişim kurarım, birlikteliğe dönüşmesi benim kendi kararım olur, ayrıldığımızda beni kullandı gibi cümlelerle pişkinlik yapmam.
bunu ben ona söylerdim en basda bak böyle bir dava geçti basimdan zamanında beni bunlardan kabul edebilecek misin şimdi sen varsın sadece bunu bil kullanmak ya da vakit geçirmek değil sevmek sevilmek için seninle bu yola çıkıyorum :(
2 yıllık bir ilişkisi olmuştu sözlenmişler bile ama ailevi sebeplerden ayrılmışlar. Bitirdi ki benimle çıkıyor derken hala bitiremediğini farkettim. Yetemediğimi fark ettim bir bakıma , sonrasında da bitti zaten. Kötü bir durum.
Etme bulma dünyası ne ekersen onu biçersin bununla ilgili bir çok deyim var vay efendim ben kendimi yara bandı gibi kullandırtmam Allah is watching gençler sen birini yara bandı gibi kullanırsan elbet bir gün sıra sanada gelir 😅😅
Yarasina kolonyağ dökerim yansın dursun ama ışte o da antiseptik olduğundan yarasi belli bir süre sonra iyileşir kapanir.. Yani seviyorsam unuttururum.
Daha sonra onu da unutunca seni sepetler. Çok yanlış bence ortada bir ilişki varsa eğer ciddi bir ilişki olmalıdır sonunda evlilik düşüncesi olmalıdır bence.
Hala eskiyi unutamadiysa ve geri ona donerse incinirim ama birlikte mutluysak, gecmisini sorgulamam elbette
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öğrendim ve 6 aylık ilişkim bitti. bir tartışma sırasında "sana onun adıyla seslenmeyeyim diye neler yapıyorum biliyo musun" dedi. Ben bitirecektim ama gururluymuş yine bu laftan sonra devam etmenin anlamı yok dedi. Ne acayip erkek milleti be.
canım yanardı ama onu sevdiğim için ondan ayrılmazdım aksine beni sevmesi için ve eski sevgilisini unutması için elimden geleni yapardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
öğrendim zaten. terk ettim 7-8 ay yalvardı kabul ettim. askere giderken nişanlanmak istedi önce kabul ettim sonrada gitmesine 3 gün kala tekmeledim. ee hak edene hakkını vereceksin.
Benim caktigim çiviyi sökücek daha anasının karnından doğmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
başıma geldi denedim olmadı dedi eli kafam kadar sargıyla fakülte de görünce kendimi yurdun önünde bulup pasta verirken buldum. aşıksan aşkına şans ver belki oda değişir...
Elinden öperdim unutabildin mi AŞKIM şimdi de unutulmanın tadını yaşa Hadi by by
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hissetmekle kalsak keske.. göz göre göre kullanmasna izin vermek... sonrada yarası geçince ona geri gittigini görmek. evet aptalız çnkü.. çünkü kendimiz gbi bilioz herkesi
Beni değil kendini kafası çalışmayan Aslında karşısındakini kandırmaya çalışıyor ama kendi kandırılıyor Ben burda suçlu değilim Ne yapıyorsa kendine yapıyor
Gidip sayende artık eski sevgilimi unuttum sağol. Şimdi de senden ayrılmak istiyorum umarım sen de unutmak istediğin için benle çıktığın karıyı unutursun hadi eyvallah derim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin, eski sevgilisini unutmak için sizi "yara bandı" olarak kullandığını öğrenseniz nasıl tepki verirsiniz?
En İyi Cevaplar