Bunaldığın zamanlarda yalnızlık mı, dertleşecek biri mi sana iyi gelir? Kahve yanında bir dost veya denize karşı müzik dinlemek bana yetiyor... #DeliMavi 1 HAZİRAN 2022
Bunaldığın zamanlarda yalnızlık mı, dertleşecek biri mi sana iyi gelir?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yalnız kalmak istiyorum kesinlikle.. Her durumu kendi kendime aşmaya alışkınım.. Kendimi kimseye o derece ifşa edemiyorum sanırım.. Duygularımı en uçta yaşayacağım anda yanımda kimsenin olmasını ve beni o halimle görmesini istemezdim.. Bunun dışında elbette yanımda dostlarımın ve sevdiğim insanın olması mutlu eder.. Keyifli geceler..
Yalnızlık her türlü iyi ama ben keyif için yanımda birileri olsun istiyorum. Dert anlatmam, dert dinlemem. Güzel şeylerden konuşsak, güzel şeyler paylaşsak daha iyi.
Dertleşecek biri herkes için iyi gelir.. Altını oymak , boşluğunu bulmak , seni sömürmek için, yumuşak karnını bulmak için değil dostluk için yanında olan varsa... İyi gelir..
Daimi yalnızlık.. Daimi huzur.. Sadece 1 kişiye ihtiyacım var aslında.. Hem dostum, hem sevdigim olsun.. 1er de kahve yeterli.. Onun dışında yalnız olmak istiyorum, öyleyim de zaten..