Duygusal açlık hissediyorum?

İki yıla yakın oldu evleneli. Eşim normalde isteklerimi önemseyen, benimle vakit geçirmeyi seven biri. Beraber yer, içer, yemek yaparken ya da evle uğraşırken sarılır, benimle ilgilenir. Birlikte dışarı çıkıp eğleniriz. Ama son iki haftadır etkinlik haftası diye bilgisayar oyununa çok fazla zaman ayırıyor, neredeyse bilgisayarın başından kalkmıyor. İşimiz gereği başka bir şehirdeyiz ve burada ondan başka kimsem de yok.

Hele bugün birlikte film izleyelim dedim, tamam dedi ama saat gece 1 oldu. Arada yanıma birkaç dakika uğrayıp tekrar bilgisayarın başına geçti. Ben de içimden artık beklemek istemediğimi söyledim kendi kendime. Günün sonu gelmişti, uykum da gelmiş ve yorulmuştum; o saatten sonra birlikte film izlememizin pek anlamı kalmayacağını düşündüm. Bu yüzden yatağa geçip gözlerimi kapattım. Aslında o saatte yanıma gelip birlikte vakit geçirsek bile kendimi yeterince önemsenmiş hissetmeyecektim. Sonra o da yanıma gelip uyudu.

Sanırım bu ara biraz daha duygusalım ve yaşadıklarımı kafamda fazla büyütüyor da olabilirim. Ama son zamanlarda kendimi biraz yalnız ve geri planda kalmış hissediyorum. Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım?

Duygusal açlık hissediyorum?