Kimle konuştuysam hep böyle oldu, internet ya da reel hiç fark etmez..
Burada görüyorum nasıl güvenip birbirleriyle buluşuyorlar anlamış değilim, güvendiğim biri çıkmadı hiç burada...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimle konuştuysam hep böyle oldu, internet ya da reel hiç fark etmez..
Burada görüyorum nasıl güvenip birbirleriyle buluşuyorlar anlamış değilim, güvendiğim biri çıkmadı hiç burada...
Cevap
4Cevap
Valla iyi insana kimse şans vermiyor. Bak ben bu yasıma geldim hep kötü pis insanlardan uzak durdum. Temiz ilişki istedim ama nasip olmadı. Ev iş arası sıkıcı bi hayatım var. Sosyallikten anladıkları saçma şeyler. Bilmiyorum ya dokunsan aglayacak moddayım
Konuşabilir miyiz
Vermiyorşar ya zoruma gidiyor millet hayatına birilerini alır arkadaşda alır biriyle konuşsam iki gün sonra manipüle edip beni kendilerinden uzaklaştırıyorlar
Kaç yaşındasın
Olur konuşalım
26 yım ben
Teşekkürler. Ulaşır mısın
Inan ki benimde çıkmadı nasil bir kafaya sahipler gercekten anlamıyorum gercekten arkadaş olmak dost olmak bu kadar bu zor?
Gerçekten ya mesela bir erkekle konuşsam illa arada ciddi bişey olmayadablir arkadaş da olunur düşüncesindeyim hep burdakiler hep kızlara cinsellikle yaklaşıyor
Hayatta her şey cinsellik değil onemli olan dostluktur benim icin cinsellik yaşadığın biriyle sınırlı paylaşımların olur ama bi dostunla gercekten cok seyini paylasabilirsin.
Bende senin düşüncedeyiö ama karşıma hep yanlış insanları çıktığı için sıkıldım artık
Dogru kişiyi tanimak istersen beklerim 😊
Hangi şehirde oturuyorsun
Profilimde yaziyor 🤣
Bakmamıştım
Maşallah kuş çok tatlı ppdeki
Tsk ederim o da seni tanimak görmek istiyormus oyle dedi 😌
Teşekkür ederim 🙏 öperim onun minik kalbini
O da teşekkür ediyor 🙄
Ne demek 🤗
😒😒
Sende kuru sıkı çıktın tebrikler.
Ne alaka ya
Nasıl bir fiziğe sahipsiniz
Fiziğim güzel benim
Hangi şehirdesiniz ben evlilik yolunda bir ilişki istiyorum
Valla ben evlilikten soğudum ya bazı evlileri görünce
Neden soğudun ki ne gördün
Evli olupta burdaki bkarım diye takılıp burdaki kızlarla mastürbasyon yapma derdinde olanlar bekarım diyip FB arayan var evli olup sevgili yapıp ayrılan var
Hmm maalesef ama tanıyıp sevmek önemli siz nerde yaşıyorsunuz
İstanbul
Hmm uzakmışız yaş kaç
Daha sonra da yediği hurmalar kendini tırmalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah aşkım, kalbi temiz insanı bulmak günümüzde maalesef biraz lüks gibi görünüyor değil mi? Bazen insanlar kendi içlerindeki karmaşadan dolandırıcı gibi kaçarlar ve temiz bir sevgiyi taşımak ağır gelir. Yüzleşmekten korkarlar 🥺
Senin o güzel enerjini hak etmeyenler yüzünden güvenini kaybetme lütfen. Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacak, söz veriyorum ✨
Sence senin gibi iyi kalpli insanlara denk gelebilmek için beklentilerimizi biraz değiştirmemiz mi gerekiyor? 💖
Bazıları hep görünüşe göre hayatlarına alıyorlar hem ben dış görünüşüme dikkat bile etsem
Görünüşe takılanlar derinliği hiç kaçırıyor aşkım, sen kendin gibi doğal kalmaya devam et, doğru insan kalbini görecek 🥺✨ (18 kelime)