Bazı insanlar vardır hayatta ne yaparsa yapsin ne ederse etsin bir turlu insanlar tarafından sevilmezler.
Aslında çok iyi niyetli adamlardır ama dedim ya bir turlu kabul edilmezler.
Mesela ortamda bir espiri yapar kimse gülmez ne diyo bu falan derler. Ama başkası yalınca kahkaha atarlar.
Tanırsınız bu adamları kendilerini biryere ait hissetmezler. Surekli yer değiştirirler.
Bir süre sonra bu insanlar hayata karşı tavır alırlar. Hayatta kimseye haksızlık yapmamaya kimsenin ahini almamaya çalışırlar.
Millet arkalarından mal s. lak falan der ama aslında bilirler içten içe o insanın diğerlerinden daha derin oldugunu.
Kendisi kotu insanlarin zulmü karşısında ezilmek istemeyen. Birinin yaptığı kötülüğe karşı koymaya calisan fakat korkak sürü tarafindan aptal ilan edilen insandır bu.
Haklılar demi ona neki kötülüğe karşı koyacakmış kendi k. cini kurtarsın önce.
Bu insanlar sarı civciv sürüsünün siyah civcividir.
Bir suç işlendimi gunah keçisidir.
Sırf alaycı tavırları yüzünden ne yapılsa bu kişiden bilinir..
Kimse demezki böyle bir insan bulmuşsun el üstünde tutacağına it muamelesi yapıyorsun..
Ama yinede bu kişi hayata umutla bakar.
Ona göre dunya iyi insanlarin hatrına dönmektedir ve bu yüzden iyiliği yaymayı ve kötülugu silkelemeyi kendine görev bilmiştir.
Elinden geldiği kadarıyla karşı koyar.
Ama dedim ya. Sirf alaycı takıldığından surekli espiri yaptığından vb kimse sevmez onu ve pire için yorgan yakmak kavramındaki yorgan muamelesi yaparlar bu insana. Ne yazik ki bu insandır ve hayatta diğerlerine karşı tek basina mücadele eder. Arkasinda durani yoktur onun. Cunku bu kişiler toplumda birileri isyan etmesin oyalansın diye secilmis gunah kecileridir. Kurbanlardir. Bu duruma direnirler ama ellerinden çokta bişey gelmez.
Çünkü dünya maalesef sesi en çok çıkanın cazgır olanın ve ensesi kalın olanın dünyasıdır.
Bu insanlar kendisine kopek çekene köpekli yapar ama iyi insanlara ezik gözüyle bakarlar.
Sürekli haksız bulunur bu kişiler.
En ufak çıkıntılığında hemen damgalanir.
Ama aynı hareketi başkası yapsa daha çok sevilir.
Bu adam 1 zıplar laf söz olur. Digerleri 10 zıplar kimse laf etmez. Hatta alkışlarlar.
Benim merak ettiğimse.
Bu hayatta cidden adi birimi olunmalı?
Güç dengesi değişince taraf değiştiren biri olunca daha mı mutlu oluruz?
Bu insanlar bildikleri gibi yaşayarak enayilik mi yapıyor?
Karar sizin...
Aslında çok iyi niyetli adamlardır ama dedim ya bir turlu kabul edilmezler.
Mesela ortamda bir espiri yapar kimse gülmez ne diyo bu falan derler. Ama başkası yalınca kahkaha atarlar.
Tanırsınız bu adamları kendilerini biryere ait hissetmezler. Surekli yer değiştirirler.
Bir süre sonra bu insanlar hayata karşı tavır alırlar. Hayatta kimseye haksızlık yapmamaya kimsenin ahini almamaya çalışırlar.
Millet arkalarından mal s. lak falan der ama aslında bilirler içten içe o insanın diğerlerinden daha derin oldugunu.
Kendisi kotu insanlarin zulmü karşısında ezilmek istemeyen. Birinin yaptığı kötülüğe karşı koymaya calisan fakat korkak sürü tarafindan aptal ilan edilen insandır bu.
Haklılar demi ona neki kötülüğe karşı koyacakmış kendi k. cini kurtarsın önce.
Bu insanlar sarı civciv sürüsünün siyah civcividir.
Bir suç işlendimi gunah keçisidir.
Sırf alaycı tavırları yüzünden ne yapılsa bu kişiden bilinir..
Kimse demezki böyle bir insan bulmuşsun el üstünde tutacağına it muamelesi yapıyorsun..
Ama yinede bu kişi hayata umutla bakar.
Ona göre dunya iyi insanlarin hatrına dönmektedir ve bu yüzden iyiliği yaymayı ve kötülugu silkelemeyi kendine görev bilmiştir.
Elinden geldiği kadarıyla karşı koyar.
Ama dedim ya. Sirf alaycı takıldığından surekli espiri yaptığından vb kimse sevmez onu ve pire için yorgan yakmak kavramındaki yorgan muamelesi yaparlar bu insana. Ne yazik ki bu insandır ve hayatta diğerlerine karşı tek basina mücadele eder. Arkasinda durani yoktur onun. Cunku bu kişiler toplumda birileri isyan etmesin oyalansın diye secilmis gunah kecileridir. Kurbanlardir. Bu duruma direnirler ama ellerinden çokta bişey gelmez.
Çünkü dünya maalesef sesi en çok çıkanın cazgır olanın ve ensesi kalın olanın dünyasıdır.
Bu insanlar kendisine kopek çekene köpekli yapar ama iyi insanlara ezik gözüyle bakarlar.
Sürekli haksız bulunur bu kişiler.
En ufak çıkıntılığında hemen damgalanir.
Ama aynı hareketi başkası yapsa daha çok sevilir.
Bu adam 1 zıplar laf söz olur. Digerleri 10 zıplar kimse laf etmez. Hatta alkışlarlar.
Benim merak ettiğimse.
Bu hayatta cidden adi birimi olunmalı?
Güç dengesi değişince taraf değiştiren biri olunca daha mı mutlu oluruz?
Bu insanlar bildikleri gibi yaşayarak enayilik mi yapıyor?
Karar sizin...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakın zamanda bir olay yaşamadım.
Uzun süredir düşündüğüm bir şey bu.
Yazmam gerektiğini düşündüm çünkü cevremde hep örneklerini görüyorum ve açıkçası bu beni üzüyor
Uzun süredir düşündüğüm bir şey bu.
Yazmam gerektiğini düşündüm çünkü cevremde hep örneklerini görüyorum ve açıkçası bu beni üzüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer