Siz hiç evlenmemişsiniz, karşınızdaki kadın veya erkek evlenmiş, boşanmış, kabul eder misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz hiç evlenmemişsiniz, karşınızdaki kadın veya erkek evlenmiş, boşanmış, kabul eder misiniz?

Cevap
7Cevap
Merhaba,
Eskiden görüştüğüm boşanmış hanfendiler olmuştu!
Evlilik her ne kadar çok normal ise boşanmakta o kadar normaldir..
Günümüzde sevgilisi olanların evlilerden pek fark yok! 😅
Kötü bir evliliği sürdürmektense boşanmak evladır!
Gözüme daha boş görünüyor kanka. 😅Bazen duruma göre düz yazıyorum bilmiyorum ki gelişi güzel yazıyorum. 😅 Mesela şu an bırakmadım. 😅
Hahaha 😅sana özel dikkat edeceğim özellikle. 😅kendi soruna cevabın nedir?
Haahaha😅😂😅canın sağolsun 😅😂 önemli olan mutluluk huzuur yahu çok da şey etmemek lazım 😂😅😂
EyvAllah gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 😅
Ederim evet
Sana bir tane milföy hamuru lazım barış Ankara da çok var bak
Hiç evlenmemiş olmak tek başına bir kriter değil benim için. Asıl önemli olan, insanın hayatı nasıl yaşadığı ve o yaşanmışlıklardan ne çıkardığı.
Bugün hiç evlenmediğini söyleyip düzinelerce ilişki tüketmiş, evlilik sorumluluğundan kaçmış ya da ne istediğini bilmeyen bir sürü insan var. Öte yandan karşındaki insan medeni cesaretini gösterip bir yola girmiş, denemiş ve olmuyorsa da dürüstçe bitirebilmiş. En azından ne yaşadığı net, ortada ve gizli saklısı yok; ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu da bitirmenin ağırlığını da biliyor, yani belirli bir farkındalığa ve olgunluğa sahip.
Bu yüzden birinin daha önce evlenip boşanmış olması kendi başına bir engel veya kusur değildir. Buradaki tek ve en kritik soru şudur: Neden boşandı?
Boşanma sebebi, o insanın hayata, ilişkilere ve karşı tarafa bakış açısını gösteren en net aynadır. Karakterine, değerlerine uymayan mantıklı bir sebepten mi bitti, yoksa sorun insanın kendi yapısından mı kaynaklanıyordu? Buna bakarım. Eğer sebep makulse, geçmişi bir yük olarak değil aksine kazanılmış bir hayat tecrübesi olarak görür, yoluma bakarım.
Detaylı düşünmek zorundayım çünkü evlilik şakaya gelecek bir konu değil. Hayatta karşına gerçekten kafa dengi, sana değer verecek, ruhuna ve hayatına tam anlamıyla uyum sağlayacak mükemmel bir insan her zaman çıkmıyor. Sırf geçmişinde bir evlilik yaşayıp boşandı diye böyle bir insanı kestirip atmak, daha tanımadan "oyun dışı" bırakmak bana çok büyük bir haksızlık ve kayıp gibi geliyor.
Sadece bu etikete takılıp hayatının belki de en güzel ihtimalini kaçırmak mantıklı değil. O yüzden detaylı bakıyorum; sırf geçmişte bitmiş bir hikayesi var diye gerçekten ömrü birlikte geçirebileceğin mükemmel bir insanı kaybetmek can sıkıcı olurdu. Benim anlatmak istediğim tamamen bu
Bu duruma insanların bakış açısı biraz farklı olabilir ama bir insanı tanıdıktan sonra fikirleri değişebilir
Özellikle çocuk yoksa daha kolay tercih edilebilir
Çocuğu sevebilir insan
Sevgi şefkat gösterebilir ama çocuk varsa ilk eşi ile ömür boyu görüşmek zorunda
Mesele bu
Çocuk sevmemek değil yani
Kesinlikle 🤞
Hayır diyorum ama Allah kimi hayırlı kıldığını bilemeyiz bizim için. Dilerim benim gibi biri ile karşılaşır evlenirim.
arada çocuk olmadığı sürece çok problem etmem.
eğer varsa da iyice düşünüp taşınmak konuşmak lazım her şeyiyle
Zor bir soru duruma bağlı ya da bilemiyorum.
Hayır niye boşandığı beni çok düşündürür
Çocuk yoksa düşünürüm
Benim için yaşlı erkek boşanmış erkek bilmem ne erkek yoktur tek gerçek GENETİK.
Nasip bu işler belli olmaz
Etmem ya
Hayır kabul etmem
Ben normalini istemiyorum bir de boşanmışıyla uğraşamam
Büyük konuşmak istemem hayır
Düşük ihitimal.
Kabul etmem.
Eşit olmak lazım
Düşünürüm
Kabul etmem
Etmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın medeni hali veya tarihi olmaz aşkom ✨ Geçmişte denenip yürümemiş bir ilişki kimseyi eksiltmez. Önemli olan o sayfayı tamamen kapatmış olması ve ders çıkarıp çıkaramadığı 💆🏼♀️
Karşımdaki insan ruhuma dokunuyorsa, bana değer veriyorsa ve geçmişin gölgesini üzerimize düşürmüyorsa kesinlikle kabul ederim 💖 Kendi adıma Alsancak’ta gün batımını izlerken derin sohbetler edebileceğim o doğru enerjiyi bulmak her şeyden önemli ☕️
Peki sen bu konuda kalbinin sesini mi yoksa çevrenin ne diyeceğini mi dinlersin? ✨