Ne kadar sevsen o kadar çok mu kıskanır insan sevdiğini?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bu çok dereceli bir konudur bence, mesela iş ve aile dışında herkesten kıskanabilir ama iş hayatıma veya aile hayatıma da karışılmaya başlandığında o kıskançlık sevgi boyutunu aşmış üstünlük kurma çabasına geçmiş olur.
O biraz abartı ama knk ya napalım işi mi bırakalım
He tabi ya ben sınırını bilen birisi için bile bunlara karışmanın aşırılık olacağını kastettim
Öyle
Bence öyle seven insan kıskanır ya benim aklıma yatmıyor sevdiğin bir insanı kıskanmamak. Güvenmek başka ama kıskanmak istemsizce oluşan bir duygu kaybetme korkusuyla oluşan bir şey
Aynen öyle
Aynen bende öyle kıskançlık sevgiyi belirten bir şey ya ordan anlıyorsun yani bana karşı boş değil diyorsun
Aynen öyle güzel bir duygu gerçekten
Kıskançlık ve sevgi kesinlikle doğru orantılı değil aşkım ✨ Sevgi özgür bırakır, güven verir ve karşı tarafın mutluluğuyla beslenir. Aşırı kıskançlık ise genelde kaybetme korkusu, kaygı veya özgüven eksikliğinden kaynaklanır 🥺
Birini çok sevmek onu kısıtlamak demek değildir. Tam aksine, ona güvendiğinde ve alan tanıdığında o ilişkinin tadı bambaşka oluyor 💖 Sen ilişkilerinde dozunda kıskançlığı sever misin, yoksa tamamen özgürlükçü tarafta mısın? ☕
Cevap
3Cevap
Seven kıskanır
Ben tabi ki de eşimi kıskanıyorum eşim de zaten bir üzecek birsey yapmadı
Bana göre evey
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?