Bazısının kıskançlığı aşırı sevgisinden değil de aşırı tutkusundan dolayı kaybetmemek adına hırs kökenli olabiliyor.. Sevgi ve kıskançlığın ise bence doğru orantılı olmaması gerek gerçek sevgilerde, çünkü seven insan güven duyan insan demektir. Güven duyulan birine ise aşırı kıskançlık göstermek güvensizlik işaretidir.
Kıskançlık yapmam ben. Hayatına aldığım insanın tüm her şeyini kabullenmiş olurum (giyim, arkadaş çevresi, hal ve hareketleri vb) ve ona göre o insanla sevgili olurum hayatıns alırım o yüzden ilişki sonrası kısıtlama veya hayatına müdahil olmaya çalışmam..
Eksik yazmışım son cümleyi ekleyim. Sevgi ve kıskançlık birbirinden zıt iki kavram aslında biri özgürlük mutluluk diğeri ise mahkumiyet ve stres getirir. Tabi naçizane 😂
Bilmiyorum ya şimdi seni tanıyan insan seni sen yapan özelliklerinle sever. Eee seni sen yapan şeyleri sonradan kıskanıyorum giyme yapma demek doğru gelmiyor bana.
Hayır, katılmıyorum. Kıskançlık da diğer her şey gibi dozunda güzel. Deli gibi kıskanmıyor, attığım adımda olay çıkartmıyor diye sevmiyor diyemem. Sadece güveniyor derim.
Doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Şu kıskançlık meselesi çok acayip bişey gereğinden fazlası soğutur uzaklaştırır bu konuda psikopat derecesinde kişiler tanıdım pek yürütemedik